Среща между Путин и Ердоган, точно кога обаче не е ясно

Очаква се темата на разговорите да е обстановката в Сирия
6 яну 2019 15:40,
44
Среща между Путин и Ердоган, точно кога обаче не е ясно
Снимка: Архив, Reuters

Президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган действително имат намерение да разговарят скоро, но точната дата на срещата все още предстои да бъде съгласувана, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Песков каза това, след като бе помолен да коментира съобщение на Анадолската агенция за предстояща среща между двамата лидери този месец.

Според турската агенция срещата ще се състои в Русия, където Ердоган планира посещение през януари. Тема на разговорите се очаква да бъдат обстановката в Сирия, покупката на руски зенитно-ракетни системи С-400, двустранните отношения и регионални въпроси, посочи още Анадолската агенция.

По думите на говорителя на Кремъл лидерите са се уговорили за скорошна среща, но към момента нейната дата не е конкретизирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едните пият лосион за вана, а другите си подминат задниците с него - нищо общо с гнилия ЕС и прогнилата западна цивилизация! Несъмнено тези 2 държави са единствената надежда за спасението на човечеството, а който не мисли така е сороссоид!
8
1
 
19
 
! Отговори
Гюклердеки Шахин преди 5 години
Хмммм ... защо ли българия не е поканена на срещата? Как така тези двамта ще взимат решения без да се допитат до мнението на най-умнокрасивото племе в галактиката, българите?! Ще ги напляскам тия двамата на снимката, и друг път няма да правят такив неща без да се допитат до великата българия на трите язовира! Моля да приемете моите дъбоки извинения!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧоджумВ голяма грешка си!Сега започва процес в обратна посока.
6
3
 
4
 
! Отговори
Путларах акбар преди 5 години
машала..машала чок гюзел невестка Наташка
5
17
 
3
 
! Отговори
ШахинАналуКраличе преди 5 години
За да има мир в региона, Кюрдистан трябва да се отдели от Турция.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главна тема на разговорите ще бъде обстановката в Идлиб в Сирия. Тайип обеща до края на октомври 18 г да се справи разбойниците там, но и днес те са си цели и невредими. Путин няма да го чака вечно.
3
10
 
1
 
! Отговори
ШахинАналуОруспу преди 5 години
До ЧоджумАми ако Ердоган даде фира преди това заради многото къркане? От какво са му тези торбички под очите?
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доживяхме ерата на Бай *** от старите вицове.Бай *** българина,Бай *** руснака,Бай *** американеца,Бай *** турчина.Мега Бай *** на чело на страни с претенции.
1
7
 
18
 
! Отговори
Чоджум преди 5 години
Двамата Големи се събират да обсъдят световните дела и да си разделят сферите на влияние. Малка Европа не е поканена, а САЩ са във фактически фалит.