Камион на български шофьор е изгорял на магистрала до Кале

ТИР-ът опитал да премине преграда, издигната от мигранти
8 яну 2019 21:27,
7
Камион на български шофьор е изгорял на магистрала до Кале
Снимка: Архив, Reuters

Тир с шофьор българин изгоря тази нощ на магистрала близо до френския град Кале, съобщи информационният сайт Infomigrants, цитиран от БТА.

Тирът се възпламенил, след като шофьорът му се опитал да премине през издигната от петдесетина мигранти преграда. Броят на мигрантите бе потвърден в Туитър от френската полиция.

Според френски медии шофьорът на тира от български произход е бил бит от мигрантите, след като е излязъл от шофьорската си кабина. Мигрантите са успели да избягат преди идването на полицията. Раненият шофьор е откаран в болница.

Мигрантите често издигат прегради от клони, автомобилни гуми и дъски, за да принудят шофьорите на камиони да намалят скоростта, а те през това време да се покатерят на превозното средство и така да стигнат до Англия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон лично да плати щетите. Да се пусне за международно издирване.
5
0
 
14
 
! Отговори
Трудовакъ преди 5 години
Аз предлагам уважаемите френски власти да въдворят установения законов ред на всяка цена, дори ако трябва да използват танкове, артилерия и мотопехота. Ако не успеят, да поискат назаем от Рамзан Кадиров един полк командоси - за два - три дни всички тези проблеми ще бъдат решени и то за десетилетия напред и това е абсолютно сигурно. Понеже франсетата имат проблеми с бюджетния дефицит, да не се притесняват - Рамзан Ахматович е широко скроен човек и няма да им вземе и един евроцент за услугата...
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не бих спрял.Напротив ще опитам да дигна поне 80км.На тира нищо няма да му стане към 30 тона е.Ако отлети някое маймунче нанякъде вината ще е само негова.В тъмното на фарове не се вижда нищо-то е черно сигурно е искало да се самоубие.
3
0
 
24
 
! Отговори
boko bo преди 5 години
Шофьор съм. В този район 3пъти са ми влизали в камиона, един пък беше се вързал на осите и ми вади нож. Редовно слагат дървета на пътя. Беше станала зверска катастрофа з 3ма загинали лятото след блокаж на пътя с камъни и дървета. Франсетата ги пазят и не дават и косъм да падне от главите им. Дано бързо се оправи и да няма проблеми.
2
19
 
2
 
! Отговори
Доктора преди 5 години
Маи има някои за преглет не знам дали е шофьора или журналиста дето е написал статията. ПО вероятно е опитал да мине прес блоката на стачкуващи наркомани .В тоя момент няма наплив на имигранти
1
1
 
19
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
*** и те със своя система за винетки!Това вече не е европа няма какво да се лъжем ,джунглата се върна здраво,чао цивилизация ,поне западната де :)