Шокиращо: Самолет с известен футболист изчезна мистериозно

Емилиано Сала бе продаден преди дни за 15,5 милиона паунда в Кардиф
Обновена: 22 яну 2019 14:26 | 22 яну 2019 14:26, Красимир Ангелов
9
Шокиращо: Самолет с известен футболист изчезна мистериозно
Снимка: Reuters

Рекордната покупка в историята на Кардиф Сити Емилиано Сала е бил на борда на частен самолет, който изчезна по време на полет от френския град Нант към уелската столица, съобщават медиите на Острова.

Аржентинският нападател подписа с отбора от Уелс преди дни, а трансферната сума от 15.5 милиона паунда е най-голямата в клубната история.

Издирването на самолета, превозващ двама души, е било преустановено през нощта, но подновено тази сутрин. На този етап обаче от него няма и следа.

Емилиано Сала игра за Нант от 2015 година, като за отбора има 117 мача и 42 гола. Очакваше се той да дебютира съвсем скоро за борещия се за спасение тим от Висшата лига.

Всичко около издирването на Сала четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
милиона паунда преди 5 години
Надявам се мъжете да се осъзнаят и да спрат да вдигат акциите на никому ненужни специалисти по ритане на топка.
5
1
 
4
 
! Отговори
странно.. преди 5 години
По-оня ден проф Стаменов и един богослов, дето му беше гост, казаха, че имало такъв объркан полет на голям самолет. Трябвало да кацне на Европейско летище, но се отворила "дупка" във време-пространството и кацнал в Лат.Америка, това било като пуснали ЦЕРН??
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Попаднал е в дупка във времето и се е пренесъл в миналото или в бъдещето!"Остави хляб и за *** Христова бе! Довечера за какво ще пише- пак за парниковия влак ли?
3
1
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Хайде сега да си оправиш математиката - имало е 2 пътници и пилота. Дори в статият го пише ако се позамислиш малко , че превозва двама пътници тук не броят пилота а нима той не е човек също?..."Emiliano Sala was one of three people on board the Piper Malibu plane which was travelling between Nantes and Cardiff on Monday night"
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По последни данни е имало трети пасажер.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шокиращо е само какви заглавия слагате.... да не се изказвам и по нецензурно.А ако не беше известен футболист ( в последното леко се съмнявам я има я не 20 от прочелите статията да могат да кажат каквото и да е за него) пак ли щеше да е шокиращо? Самото изчезване на самолета с другите хора на него не е ли важна новина, че трябва да се слага допълнението, че имало и известен футболист. Дано да ги намерят и да са живи и здрави, ако не RIP