?25 000 за месец от секс чатове! Румъния е световен лидер в сектора!

Предполага се, че 200 000 румънци изкарват така хляба си
1 фев 2019 22:01,
196
?25 000 за месец от секс чатове! Румъния е световен лидер в сектора!

Румъния се превърна в световния пазарен лидер в областта на секс чатовете. Само за няколко години в страната са създадени няколко хиляди студиа за интернет секс услуги.

Около 200 000 румънци изкарват прехраната си чрез секс чатовете.

"Пазарът се разраства с по 10-15% нови клиенти годишно. Румънската тайна се състои в това, че имаме много бърз интернет, умни момичета, които говорят добре английски, и естествено, са много красиви", обяснява Мария Некула, управителка на видео чат студио пред "Deutsche Welle".

Ариеле е една от жените, изкарващи прехраната си пред екрана. За нея работния ден започва в салона за красота.

Зарязала е следването по медицина, защото лекарската професия не може да й осигури този стандарт на живот. Един лекар в Румъния изкарва средно около 500 евро. Секс чатовете обаче носят доста по-сериозен доход.

Естествено, работата си има и своята тъмна страна. Една от жените, които е изкарвала така прехраната си, се срамува от миналото си.

"Изкарваш първите 1000 евро, това са много пари в Румъния. И после продължаваш - какви други възможности имаш? Да блъскаш в супермаркета за 200 евро?", обяснява тя.

Засега секс чатовете остават в сива зона, поне за властите. Проституцията в страната официално е забранена, но секс чатовете процъфтяват. А секс чатовете се представят за кол центрове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
6
 
! Отговори
ало преди 5 години
От цялата статия най-важното са пропуснали,а именно тел.номер. Ееех тцтц...
63
1
 
9
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 5 години
слаби европейски мъже, слаба европа!
62
5
 
6
 
! Отговори
бг преди 5 години
чак па красиви....
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направов им се чудя на чюдя на тези балъци дето пръскат по стотици долари на ден някакво долни мАрши.Толкова ли не могат да отиват в стриптиз клуб, да набият една злобарка и да си лягат....
60
4
 
6
 
! Отговори
АНТИ-ТРОЛ преди 5 години
Целта е хаос и след евентуален разпад на Ес 2020-2022 година... това няма да го напиша от съображение за сигорност!По-вече никога няма да напиша и дума в този сайт по каквато и да е тема просто за осведомление на читателите това което се пише е от над 25 трола и дори по-вечето от тях не го мислят!Бъдете здрави!!
59
4
 
20
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
Да, хубави п.роститутки са румънките, ама са много подли. Бех в Германия, в т.нар.ФКК клуб, влизаш, вътре пълно с мадами. На единия от басейните почнах да пазаря една страхотна румънка, договорихме 80 евро за тек, влизаме в стаичката, плащам, и тя вика: няма да ме пипаш никъде, само го мушкаш и тва е, за пипане плащай още?! Побеснях направо
58
5
 
6
 
! Отговори
АНТИ-ТРОЛ преди 5 години
На троловете се заплащат по 300 лева на месец за пропаганда,след известно време се сменяват с други ***!Има бивши *** който искатда си изчистят името!Обидите който се пишат са предварително написани или насочени на каква тематика да бъдат те!Нека роми и турци да не им обръщат никакво внимание целта е точно такава пропаганда и примерно Войводино..Бъдете живи и здрави и мислете умно и логично!!
57
5
 
3
 
! Отговори
АНТИ-ТРОЛ преди 5 години
Нека от МВР да следят Вилислав Василев живъщ в Русе той е свързан с някаква скинарска организация с над 3500 човека моля следете привикаите го в районото и му вижте нациските татоси,бръснатата глава и 50 сантиметровата брада.Решението е да направят писането в подобни сайтове с регистрация и ще секнат 90 % от коментиращите!!
56
2
 
13
 
! Отговори
149% анти-евреин преди 5 години
До ЕВРЕЙ -БОГОВЕЕвреите били богове?! Мамо мамо мила мамо! Евреите са единствено богове на мошеничеството, и са богове единствено за мозъчно дефективните християни, но не и за нормалните хора с все още функциониращи поне няколко мозъчни клетки!
55
14
 
1
 
! Отговори
АНТИ -ТРОЛ преди 5 години
Вилислав Николаев Василев 28 години нацист по убеждение краен фашист и анти-семит живеещ в град Русе от Долни Дъбник/Плевен България!Платени *** над 25 човека!*** Име:Димитър живущ в Германия,роден град Варна,имащ син и жена.Вилислав Василев мразещ съочениците си от ромски и турски пройзход и станал скинар заради това че сестра му роди от Дъбнишки ром незаконо бебе 2008 година и го остави в дом майка и дете.Цел на пропагандата на троловете е създаване на напрежение между етнусите!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕВРЕЙ -БОГОВЕХапчетата пий и се успокой малко с главните букви. Господ пази всички, а ти явно не си четеш свещените книги, защото ако се върнеш малко по-назад, ще видиш, че всички произлизаме от един корен. А това, че евреите се водят избран народ по никакъв начин не ги прави богове. Да не говорим, че по-голямата част от вас не спазвате изобщо свещените закони, дето са ви поставени. Това ако въобще си евреин, де :)
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ти трябва да ходиш в студио, може и от вкъщи да го правиш, правиш си акаунт, не много скъп компютър и ако момичето е сексапилно,за 8ч се правят луди пари.
52
15
 
1
 
! Отговори
ЕВРЕЙ -БОГОВЕ преди 5 години
Какви будисти бе?Еврейте са най-могъщи и не говоря само за пари!Еврейте са Богове Исус,Мойсей,Авраам,какви са?!Бог да пази еврейте!
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сатвиндер СингхБая глупости нарина. Славяните са езикова група, а не генотип. Траки и гърци как ги омеси думи нямам. Имаме доста ирански, а не турски гени. А жълто май имаш ти по гащите.
50
7
 
2
 
! Отговори
ЕВРЕЙ-БОГОВЕ преди 5 години
До CAMBODIA POWER-Абе момче какви бодисти бе?Юдайзма е по-стар от християнството и от исляма.Еврейте и англосаксонците са най-могъщи остави тези какво ти пишат Ес пада до 2020 лично голям мистик еврейн ми е споделял това!Китай е временно явление та те до преди 15-20 години ядаха ориз...да ориза също става за ядене но не е телешки стек!
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алекс Алексиева преди ги сцепваше, беше номер 1 в света
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Япа наш'то момиче bubblekush7 В... от Пловдив също ни вдига БВП-то по тоя начин, май има и други местни звезди, някой по-вещ ще каже.Като не стават за друго да си бъркат по дупките, пак е добре за икономиката
47
1
 
8
 
! Отговори
кърджалийски селянин преди 5 години
До do ivchobarovcheto А бе хора, да сте чували, че има нещо, което се нарича кирилица! Дори на тютюнджийската си мотика съм инсталлирал кирилица, без българският да ми е майчин език. Ама вас, драгите ми български събратя, дори не ви е срам да пишете с шлькавица на български език по българските форуми!
46
0
 
6
 
! Отговори
doko преди 5 години
До РускиняДа не си на гости в Пазарджик....или в Димитровград?!?
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сещам се за една българкс за която гръмнаха медийте в САЩ ,защото успя да свлече 200хилки в долари от заблуден янки,че и го накара да изтрепе семейството си!