Обрат! Кобрата фаворит за бъдещ съперник на Джошуа

AJ обаче първо ще излезе срещу Джарел Милър през юни
30
Обрат! Кобрата фаворит за бъдещ съперник на Джошуа
Снимка: Reuters

Кубрат Пулев неочаквано може да се превърне във фаворит за следващ съперник на световния шампион във версиите WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория – Антъни Джошуа.

Специализираният портал World Boxing News направи анализ относно противниците на английската звезда и стигна до извода, че съвсем скоро е възможно Кобрата да получи нов шанс да се изправи срещу Ел Джей.

Причината е, че за момента няма как Джошуа да се бие с някого измежду Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Двамата проведоха знаменит мач през декември, който завърши без победител. В момента антуражите им преговарят за реванш, след който се очаква да има и трети сблъсък. Това означава, че в близката година е напрактика невъзможно Джошуа да се бие срещу американеца или "Циганския барон".

Българинът вече обяви пред Boec.bg, че ще има мач през април в САЩ, като съперникът му тепърва се изяснява. Но плановете му могат да добият неочакван обрат, тъй като е задължителен претендент на IBF.

Това обаче едва ли ще стане преди есента, след като боксовото списание "The Ring“ потвърди, че Антъни Джошуа и Джарел Милър са постигнали съгласие относно двубой на Медисън Скуер Гардън през юни месец. За дата са набелязали 1-ви или 8-ми, съобщава Boec.bg.

Битката ще бъде излъчвана по най-новата платформа за предаване на професионален бокс – DAZN.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
9
 
! Отговори
Бабаит преди 5 години
Не ви ли писна да се занимавате с глупости и измислени новини!?
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мале тва криво канче Джошуа как ще го изправи , тва е все едно Пъшо да се бие с Тайсън
26
1
 
15
 
! Отговори
Камбата преди 5 години
Ще гледам с удоволствие. Макар ,че няма да има време за чаша бира...
25
7
 
21
 
! Отговори
Бойкот на OLX преди 5 години
През есента се очертава нова контузия на Кобрата...
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв мач никога няма да има
23
5
 
9
 
! Отговори
марко преди 5 години
Змиътъ още сега да фърля пишкиря
22
4
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Това ще му е на Кубрат.Хубавото е,че ще има шанс още един път за титлата,но победата граничи към 0 за съжакение.Парите ше са добри за него.До пети рунд може и да издържи,след което ще има нокаут.И само дебело да подчертая,че държа и ще стискам палци с двете ръце за победа на Кобрата
21
11
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !!!Боже колко си ***. Tъп путинопитек. Преди ерата Джошуа - Уайлдър, кои бяха кралете на бокса ве, ***? Братята Кличко - бели, православни и УКРАИНЦИ. А ся *** от злоба. А твоите алкохолици никога няма да са кралете на бокса, щото нямат никакви свестни боксжори. Видяхме го Поветкин как го биха като шкембе в дувар. Нещастници - самите колхозници и вие, пoдлoгитe им от България
20
3
 
4
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
MOJE I DA USPEE. AKO shamani OT painera MU pomognat .
19
3
 
6
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 15. Кобрата е известен...., или ти видя с очите си, че пише с грешки? А, видя ли, или "Една жена на опашката каза....." и ти го повтаряш като папагал?
18
1
 
4
 
! Отговори
тендентор преди 5 години
"леб и зрелища" за тълпата, беше казал някой преди много , много столетия..................................Обаче, напоследък, се опитват да ни карат повече на зрелища и да пестят от хляб.
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте мача Кличко - Джошуа и после Джошуа- Пулев... Открийте разликите
16
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакам да се контузи всеки момент.
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SharkКобрата е известен, че не може да си напише името без грешка. На такъв ли да се възхищавам или на срищащия Гришо?
14
12
 
15
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Много ми е интересно когато пуснат новина за Кобрата, за Григор или за други известни българи. Искрено се наслаждавам на злобата, завистта и компексращината, които извират от повечето коментари. Питам се как ли живеят с толкова натрупан негативизъм тези хора.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още една "емблема за подражание" , т.е. инструмент за управление и манипулация на Тълпата, във фокусите на прожекторите !"леб и зрелища" за тълпата, беше казал някой преди много , много столетия.учудващо е, че нищо не се променило ни на йота, само средствата са станали "по-съвременни"! ((
12
8
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Добре, че допинг ченгетата хващат само руснаци иначе, ако проверят Анабол Джошуа може са им повреди уредите. :)Този напомпан *** беше готов да пада и от Кличко, и от Поветкин, но боксовата мафия е решила да има чернокож крал на тежката категория. Нормално. След като близо 2 десетилетия белите братя Кличко бяха окупирали този трон.Трябва да има политкоректност дори в бокса.Ако Анабол Джошуа бъде детрониран, то това ще е дело на чернокож боксьор. Така че нашият да бяга от този цирк
11
3
 
12
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Аз искам да гледам Джошуа vs Фюри. И двамата са ми много любими и интересни :D
10
3
 
16
 
! Отговори
фен преди 5 години
Мача, който искат да гледат всички любители на бокса по света е Уайдълр - Джошуа. Те са най-добрите в момента.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата сам си тегли чертата когато се направи на болен. Няма вече сериозно значение в този бизнес.