Дъщерята на Песков - говорителя на Кремъл, е стажантка в ЕП

Тя обаче нямала достъп до класифицирана информация
26 фев 2019 10:50, Елка Василева
56
Дъщерята на Песков - говорителя на Кремъл, е стажантка в ЕП
Снимка: Instagram

Елизавета Пескова - дъщерята на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, е стажантка при евродепутата Емрик Шопрад от групата „Европа на свободата и пряката демокрация“ /лидер на групата е Найджъл Фарадж/. Това потвърди пред БНР самият евродепутат.

Французинът Шопрад, който е заместник-председател на евроскептичната група, уточни, че Пескова (21 г.) е при него в качеството си на студентка по право във Франция, изучаваща европейските институции и подчерта, че тя няма достъп до класифицирана информация.

Той добави, че Пескова работи върху досие за президентските избори в Сенегал и никога върху теми за Русия.

Шопрад уточни, че самият той е член на групата "ЕС-Русия", но по думите му заседанията се водят при закрити врата и Пескова не присъства на тях.

Евродепутатът каза още, че Европейският парламент, а не той е подписвал договора с Елизавета Пескова.

За пръв път тя е била назначена през ноември миналата година, после договорът й е бил подновен за още три месеца и ангажиментите й ще приключат с изтичането на неговия мандат през май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
8
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
На 1 декември 1935 г Йосиф Висарионович СТАЛИН официално заявява, че синовете не отговарят за делата на своите бащи, но това е социализмът преди 90 години в СССР.Днес в Европейския съюз очевидно ограничават правата на хората зарази техния произход.
22
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Французина дали не й е разкрил тайните на френската любов на тази стажантка Пескова :) Абе другаре, защо децата ви са все на Запад при врага?
21
6
 
11
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Очаквам скоро да седне на ксерокса и да си снима голата дупара. Те стажантките се такива ги измислят.
20
2
 
20
 
! Отговори
тя преди 5 години
То и на "хубавото "Наде щерката по Европа я записаха , ама за малко , не беше лъжица за нейната уста европейско образование!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха по -голяма майтап не бях чувал,нали имаше санкций,заплахи,забрани за пътуване в ЕС на семействата им или те са само за балъците,а сега някой да ми каже кои са корумпирани,въпрос за 1милион долара...
18
10
 
28
 
! Отговори
G преди 5 години
Не само Русия клати ЕС. Най-голямата опасност идва от сащ, но за това се говори малко. Това, което разклати ЕС бе приемът на мигранти, а всички знаем руската позиция по въпроса. Войните в арабските държави също са американски, както и разните НО, лобисти и банкери. САЩ едностранно скъсаха договора с Иран, с Русия за ракетите, налагат мита клатейки икономиката на ЕС, лобират да продават скъп газ на ЕС, да не говорим и за спорните "революции" в С. Африка и Украйна. А и ЕС няма силни лидери, тъжно!
17
15
 
14
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Руска фарантия !
16
14
 
22
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
За руснаците и подържащите ги нации е нормално да се хранят основно там дето aкaт. Те и нашите руски подръжници си пращат децата единствено на запад, обаче ни продънват ушите как ние трябвало да вървим на изток. Трябва да - защото колкото повече затъваме ние на изток - толкова по-добре ще се реализират те на Запад. Гаргите трябва да се плашат иначе току виж изкълвали папото на пъдаря.
15
3
 
29
 
! Отговори
х преди 5 години
дай боже всекиму такава стажантка
14
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бали уж се борим за правата на човека?Рашките хора ли са?Сто процента таз стажува вечер!
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо така дискриминират девойката? Тук не присъства, там не я пускат? Бали уж се борим за правата на човека?
12
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наскоро *** обявиха кои са им целите на ракетите.Брюксел няма как да не е цел.Ами ,като унищожат Щатите и Европа, Пескова и децата имкъде ще живеят и работят,като не искат в Русията за нищо на света бе.Защо не искат да са в пустата Русия?
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам я за жена! Ахахахахах!!! :)))Ще и направя сватба в Казанлък и ще викна *** оркестър с музиканти да свирят! И ще лепя банкноти от 20 евро на челото на баща и. Ахахахах!!!
10
8
 
40
 
! Отговори
до всички преди 5 години
Вярва ли някой, в следните твърдения: 1. Тази мадама е назначена на такава работа, само защото е интелектуален връх. 2. Тя е напълно независима от баща си и никога няма да работи против ЕС. 3. Смисълът на нейната работа и живот е да помага на хората в ЕС да живеят по-добре.---- Ако вярвате дори и на едно от тези твърдения---отидете на лекар.
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не може да разруши от е ЕС. От Русия може ако има желание да прави частна пазарна реформа. И да отърве хората ог робството на болшивизма.
8
3
 
28
 
! Отговори
Бе преди 5 години
то и на един наш топ политик щерката е на малко години, а в същото време е на голяма позиция в СБ но той каза, че е много кадърна и Кр. Георгиева няма нищо общо!
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази мадама е руса, колкото е рус средиземноморския ми среден крак.Песков е светлорус, но жена му явно е била индианка от республиките.
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, няма да е работничка, то се знае, че навсякъде важат връзките и подкупите.
5
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислите ли, че тази руса мадама е способна да разруши Европейския съюз?
4
16
 
13
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Грозничка е с тая голяма уста и се вижда, че има татарски ген, но младостта винаги се котира, може да строши някой европейски РУК...