Черна гора ни се кани: България няма играчи от световна класа

Съперникът е много компактен, обяви Любиша Тумбакович
19 мар 2019 14:33, Красимир Ангелов
26
Черна гора ни се кани: България няма играчи от световна класа
Снимка: Reuters

Селекционерът на националния отбор на Черна гора по футбол Любиша Тумбакович заяви, че той и играчите му са много амбицирани преди старта на европейските квалификации в петък с гостуване на България.

"Започваме надпреварата с големи амбиции. Първият мач винаги е много интересен. В началото всички имат страхотна мотивация и сериозни планове. Това се отнася и до отбора на България, който базира надеждите си на представянето си в Лигата на нациите, където в един момент постигна фантастични резултати", посочи специалистът.

"Затова очаквам страхотна битка в София, в която ние трябва да се постараем да отговорим по правилния начин. Съперникът е много компактен, въпреки че не разполага с играчи от световна класа. Те все пак имат двама-трима, които са наистина добри. Първият, който имам предвид, е капитанът Попов. Те имат и още няколко интересни футболисти, но не искам да коментирам повече имена", каза Тумбакович.

Отборът на Черна гора има кадрови проблеми заради отсъствието на две от големите си звезди Стеван Йоветич и Стефан Савич.

"Йоветич не беше играл доста време и донякъде очаквахме, че може да не бъде на разположение, но контузията на Савич ни изненада. Той вече се присъедини към отбора и ще опита да тренира. Дали ще играе, ще зависи от това как върви възстановяването му. Стефан и клубът му (Атлетико Мадрид) са взели необходимите мерки. Той ще продължи рехабилитацията си тук при нас. Ще видим как ще се развият нещата в следващите дни", заяви селекционерът.

Тумбакович подчерта, че контузиите на Йоветич и Савич не са единствените проблеми в състава, тъй като няколко от останалите футболисти не се намират в оптимална игрова форма.

"За съжаление, освен контузените, имаме и футболисти, на които им липсват мачове. Това също може да бъде проблем, но не съм толкова притеснен, защото тези момчета ще бъдат по-свежи и ще бъдат крайно амбицирани да покажат качествата си в срещите на националния отбор", заяви той.

Всички новини около лагера на националния отбор по футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Старозагорец преди 5 години
Абе я си гледайте работата е смешни хейтъроподобни ,държавомразещи ,ненационалисти.България ще извоюва победи и там и тук и ще бие Англия на вас на пук и тогава ще посмучете моя с...ук
20
1
 
1
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До АнонименТрудно ще стигнем до повече от равен в гостуванията на Черна Гора и Косово, като домакини вероятно ще ги победим. Срещу Англия шансовете са нулеви, срещу Чехия максимумът е почетна домакинска точка. Третото място е възможният максимум.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те па немат армия! Да не шават мнгоо, че със сърбите да не им направим сепуко!
18
2
 
4
 
! Отговори
Споменавам преди 5 години
И да паднем , и да бием- пак ще се напием, една сентенция, доказала се за нашите театрални изпълнители! Опса, грешка, нашите футболисти ( не, че има някакво значение)!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не могат да бият Косово и Черна гора, кой ще бият? Англия или Чехия ли?
16
5
 
3
 
! Отговори
Старозагорец преди 5 години
Петър Хубчев е човека.Умен ,досетлив,стратег и т.н.Той е човека който може да доведе Българският отбор до възход и да достигне много високи нива.Беройските фенове си хапят гъ.....е. Изгониха Хубчев сега вече даже и няма хора на мачовете им. Втородивизионни отбори имат повече хора на мачовете.Аз очаквам много от Хубчев и мисля ,че той ще покаже как се прави отбор!
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След гръмкото заглавие, четем в статията: "Затова очаквам страхотна битка в София, в която ние трябва да се постараем да отговорим по правилния начин. Съперникът е много компактен, въпреки че не разполага с играчи от световна класа." Да ви имам писачите на статии стил "Шок, БОНБА, УЖАСТ"!
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е .Четвъртите в света разбиха футбола за 100 г напред.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 победа срещу Черна гора и 2 победи срещу Косово са задължителни ако искат да се класират. Загубят ли и 1 точка от тия мачове до юни, може да отпишат останалите мачове.
12
1
 
12
 
! Отговори
ники преди 5 години
Когато имаме поне един играч да играе на ниво - Juventus.. тогава може да се пишем фаворити. За сега сме първи измежду аутсайдерите.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без да съм селекционер и аз така мисля. Няма играчи.
10
0
 
13
 
! Отговори
Готино преди 5 години
С повечко късмет може и да изкараме някой хикс..
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА няма състезатели на ниво само татуировки ,само да не падат с голем резултат с 4 или 5 гола.
8
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Този треньор скрива колко пъти неговите футболисти ще еякулират между глутеусите на Малката перука...
7
0
 
16
 
! Отговори
Божигол преди 5 години
Как да нямаме играчи от световна класа? Колко играчи на Черна Гора са вкарали в две врати за едно полувреме?
6
2
 
21
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
то срещу нас всеки е фаворит
5
0
 
15
 
! Отговори
Божинката преди 5 години
Ако не съм световна класа само аз си знам класа ли съм.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме Божинката.
3
0
 
12
 
! Отговори
. преди 5 години
Ми прав е кво.
2
1
 
30
 
! Отговори
Аооо преди 5 години
Тос църногорец какво знае... Нашите футболисчета са играли в най елитните дискотеки на Европа и въртят кючеци на световно ниво. Пускаме напреде Божинката и слагаме мрежички между краката Никиту Михайлов и немат шанс.