ЦСКА руши "Българска армия". Строи нов стадион

Споразумението било между Красен Кралев и Гриша Ганчев
21 мар 2019 18:30, Петя Славова
33
ЦСКА руши "Българска армия". Строи нов стадион
Снимка: Gol.bg

ЦСКА ще разруши настоящия си стадион "Българска армия" и ще построи на негово място фантастично съоръжение, с което България ще кандидатства за домакин на европейското през 2028-а и световното през 2030 година.

Споразумението е било постигнато миналата седмица на среща, на която са присъствали министърът на спорта Красен Кралев и шефът на "червените" Гриша Ганчев.

Проектът ще стартира през есента, което означава, че ЦСКА ще играе домакинските си мачове през следващите поне два сезона най-вероятно на "Васил Левски". Издигането на новия стадион, който ще е изцяло футболен, ще струва близо 30 милиона евро, а капацитетът му ще бъде за 25-30 000 зрители, предаде Gol.bg.

Съществува голяма вероятност ЦСКА да вземе на концесия от държавата новия стадион не за 30 години, а за по-дълъг период, като "червените" ще имат малък процент участие с идеята за бъдещи инвестиции.

Още новини за спорта, четете в Gol.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
17
 
23
 
! Отговори
кзл, кзлц преди 5 години
За голям отбор, голям стадион!!! САМО ЦСКА!!!
4
1
 
25
 
! Отговори
Мегз в затвора преди 5 години
За последните 10-15 години толкова такива картинки на 3Д Макс съм изгледал, пък не знам... Не съм фен на Цеца, но дано им го построи стадиона Гришата. Само да внимава, че в другия край на града с една козирка се разориха.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koi dava milion4eta evrofudbol li imat davat milite drugari
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов дал ли е блогословията си?
1
1
 
18
 
! Отговори
Munchen_DE преди 5 години
Да не стане само като със стадиона на лецки? Тука има тука нема и без козирка.Лесно е да се бута, лесно е да се обещае, че за 2 години ще има изцяло ново и ултрамодерно съоръжение, а после без пари и полустадион.