Агресивен мъж преби за пореден път жена си в Панагюрище

Разбил входната врата на жилището й и нахълтал вътре
36
Агресивен мъж преби за пореден път жена си в Панагюрище
Снимка: Булфото, архив

Насилник нахлул с взлом в апартамента на приятелката си в Панагюрище и я пребил въпреки издадената от Районния съд заповед за незабавна защита.

Инцидентът е станал снощи, като след побоя 47-годишният мъж се опитал да се укрие от униформените, съобщават от полицията в Пазарджик.

Жертвата е с година по-млада жена, с която той живеел на семейни начала. Около 20:30 часа той е разбил входната врата на жилището й, нахълтал вътре и й нанесъл поредния побой.

Пострадалата е транспортирана за преглед в панагюрската болница, след което е освободена за домашно лечение.

След издирване служители на реда открили и арестували побойника. Срещу него се води полицейско производство под наблюдението на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има случай на пребити фатално ,фатално пребити току що взели пенсията си пенсионери и такива с пенсия в големите градове този месец и нищо не се пише в сайтовете
2
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проявилият се е активист от кликата на Президент Румен Радев падащото вето, инициатор на Промяната, която доведе България до разпад! ОСТАВКА!
1
4
 
11
 
! Отговори
преди 5 години
Искам да кажа ,че клошари пребиват народа взимат им парите и в сайтовете нищо не пише обиколете болниците.В болниците ги изкарват ,че не са пребити и нищо полицията да се задейства и в градоцете почнаха да пребиват хора за да им вземат парите кога ще ги вкарат в затвора вече не може да си спокоен кога кой ще те пребие полицайте проверете всички случай на пребити в последния месец поне .Причакват ги да си вземат пенсията .Пенсионерите и народ с пенсия ги причакват и после не ги вкарват в затвора