Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

Очевидци на случката във Велико Търново: Тъжно, срамно, позорно!
163
Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки
Снимка: Facebook

Туристи от Азия обезвредиха джебчийка в центъра на Велико Търново вчера следобед, разказаха очевидци в социалната мрежа Facebook.

Туристите се разхождали по тротоара, когато 26-годишната Събка от Самоводене, решила да претараши чантата на жена от групата.

Вместо на богат улов обаче, се натъкнала на бойни китайски схватки.

Според очевидката Галина Александрова туристите били японци, но според източници на bTV те били китайци.

"Японски туристи хванаха крадла, която се опитваше да ги обере в центъра на Велико Търново. Затиснаха я на земята и търпеливо, по азиатски изчакаха полицията , която пристига от центъра до центъра, за внушителните 20 минути. Вероятно , крадлата пищя неистово като пред заколение. Японците едвам я удържаха, за да я предадат на полицията. Тъжно! Срамно! Позорно!", написа Галина Александрова във фейбук и публикува снимки от случката.

"Петима, шестима китайци нападнаха една жена. Разчекнаха я по всякакъв начин, повдигаха й краката, ръцете, обръщаха й краката, след това я повалиха на земята, като че ли я колят, нали", разказва очевидецът Емине Вилиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
32
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Браво намерила си майстора. Похвално на цълтурчетата.Бойковизацията е лошо нещо. Ушев с палката чака бакшиша, но никой не варди мацинствата.
39
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази Емине ,защо не казва ,че ... краде ,а че са я разчекнали?Затова сме в това положение.
38
1
 
37
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 5 години
Аууу,тия как съ осмеляват да посягат на жина от махалата бъ? Къдя и са БХК? Я да земи ся жината да осъди Китай у Страсбург и нашти пулицай от са дошли толко късно да спсяват джебчийката и честа на БГ
37
1
 
32
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
А ти какво би направил, ако си там? Ще се хвърлиш смело насред мелето, ще избуташ азиатците и крадлата ще избяга. Друго не можеш да направиш. Виждал съм българи да гонят и хващат такива крадли. Малко бой и това е. На полиция и съд вяра нямаме.
36
1
 
42
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Китайците не са знаели че когато те ограбва трябва да стоиш мирно
35
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега съдиите на ГЕРБ ще осъдят тези азиатци, че са попречили на електората на ГЕРБ да живее според традициите си с кражби.
34
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е расизъм, къде е хелзинският комитет да защити уязвената представителка на малцинстовото?
33
1
 
65
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Рагзгедайте внимателно тази снимка, страхотно попадение. Цялата ни държава е събрана в една снимка. Можете да си отговорите на много въпроси само като разгледате тази снимка. Щв ви стане ясно защо Китай са лидери, а ние сме долни цъ рвули.
32
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кражбите са основно препитание в европейска България.
31
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо странно няма, това въобще не е новина. Културен обмен - нищо повече. Жената е показала на гостите какво се прави по тия места, а те на нея - техните традиции. Сега всички ще имат едно наум при следващия културен сблъсък.
30
7
 
45
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Няколко китайци се опитват да задържат една крадла, около тях 20-30 българи се смеят и са си бръкнали по джобовете. Сега на всички ясно ли е защо Китай е икономика номер 1 в света, а ние сме някъде наравно със страни от третия свят, на които се подиграваме? Ясно ли е или има още въпроси? Слабаци ... не ставате и за *** за зеле.
29
4
 
18
 
! Отговори
saki преди 5 години
Е тез пък пак не са разбрали нищо ,то това си е атракция тука , характерно е за ориента. Като се прибереш в Япония ще разкажеш страхотната история ,как в България те е обрала крадла и всички ще те слушат с интерес ,а на теб ще ти остане скъп спомен и в двата смисъла.
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука сме Европа и джебчиите имат право да участват в туристическия бранш.
27
0
 
42
 
! Отговори
Жалко преди 5 години
Като няма кой-вече туристите ни вършат работата. Каква ли ще е обаче изненада им като я видят утре *** пак да "работи". Ще се опулят завалиите,че е освободена срещу подписка. Дано да не се откажат тогава туристите и следващата джебчийка вместо да я предават на полицията -просто ...
26
14
 
34
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
А погледнете на снимката тълпата, повечето се хилят. Кажете честно, от тази група хора, които някои погрешно наричат "народ", дали става нещо? Дали не сме най-долната *** в Европа, а бих казал и в целия свят? И същите тези скачат срещу бежанци, и т.н., все едно са нещо по-различно.
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй като сме много умни, оправни и работливи чакаме някой да ни "оправи". Видя се, че европейците нямат капацитета, а и мерките им за са "бели"хора. Да идват китайците! Иначе реалността е грозна. Шампиони сме по оплакване, ръсене на мозък, крадене, неспазване на правилата, завист и т.н.
24
0
 
42
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Браво на туристите!Събка - следващият път ще се позамисли...преди да "бере".Нападнали я .... *** тя искала само да им претършува чантите?Поредния бисер на пишманжурналистите!
23
0
 
53
 
! Отговори
Нападнали я , били.. преди 5 години
Нападналия щото е нямало полиция да я варди! Иначе у нас полицията варди подобните да не ги нападат...
22
0
 
67
 
! Отговори
Брус Лий преди 5 години
Поклон пред китайците!
21
1
 
70
 
! Отговори
Бай преди 5 години
Да направят китайците/японците почетни граждани на Търново, а шефа на полицията да го уволнят. 20 минути... Те от Полски Тръмбеш ли идват тези полицаи.