Милиардер от Германия търси терен у нас

Недер проучва възможностите за инвестиции
10 май 2019 08:00, Елка Василева
41
Милиардер от Германия търси терен у нас
Снимка: Труд

Германският милиардер проф. Ханс Георг Недер е пристигнал у нас с частния си самолет, за да търси терен и да проучи възможностите за инвестиции. Това става ясно от публикация във Facebook на търговския ни аташе в Берлин Стефан Йонков.

Недер е собственик на един от световните лидери за производство на високотехнологични протези и бионични импланти “Отто Бок”. Представителите на компанията са имали среща в Министерство на икономиката и са проучвали терени в Индустриална зона “Божурище” за изграждане на нов завод, пише „Труд“.

Проф. Недер е 90-ият най-богат германец и 945-ият най-богат човек в света със състояние, оценено на 3,6 млрд. долара. Фирмата му е семейна, с над 100-годишна история, оперира в 58 държави и дава работа на 7000 души. През 2017 г. продажбите й възлизат на 927,4 млн. евро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо пак в района на София. Защо тези умни управници не дадат преференции и данъчни облечения, за провинцията ... ? Тука стана град държава.
12
32
 
10
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
Що не инвестира в Германия тоз милярдер, а идва да трови нашия въздух и да експлоатира нашия народ. Аман от капиталисти пишман инвеститори. Трябва да го прогоним с камъни и дърве и да се освободим от тез "инвеститори".
11
17
 
6
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Малко ми бият на бивши агенти от ЩАЗИ.. или просто обикновено немски пудураси.
10
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако управляващите не бяха едни крадиви суджуци, щяха да издействат и преференциални цени за продуктите им за БГ болниците и индиректо да помогнат и на здражеопазжането.
9
21
 
42
 
! Отговори
Коце кмета преди 4 години
Ей ся калинките и суджуците като му кажат колко рушвет (дарение) трябва да даде, и професора ще направи кръгом...
8
4
 
14
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
11 викаш отписваме прованса?Само това искам да чуя?
7
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕлемагВсеки инвеститор,трябва да инвестира в провинцията."...........ами тя нали провинцията се пресели цялата в софия ? трябва да и се създават работни места. на село бабите и неграмотните ли ще му работят на човека?
6
16
 
6
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
То изоставени заводи и безработни хора колкото иска .Да наема един и да започва производство ....А....той иска да купи за него си без пари нещичко.....
5
8
 
29
 
! Отговори
пецата преди 4 години
До изборите още много чудеса ни чакат , но като минат всичко ще се изпари като пръъдня от ***
4
10
 
22
 
! Отговори
д-р Пъдарски преди 4 години
До ЕлемагТам къде смърди на цървyл и парцуца, немски милиярдер не оди!Народна поговорка
3
10
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
5, човека е питал и Калинките в София това са предложили!!Мислиш,че лично се интересува от всеки терен ли?Като с Фейсбук центъра.В България няма областен град със 150 млади човека и перфектен интернет да работят ли?Поне 15 града има с толкова хора!!Те пак предлагат и набиват смотаната СОфия!!!*** нищо,то в прованса няма за грабене .Те "шведите" при вас правят гета!!Тука вече се изчисти от тях!!!
2
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
1
3
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Е, хубава работа.