МВР: Съседът на Зайков - застрелян!

Оръжието - различно от това, с което е убита Милена
Обновена: 15 май 2019 19:15 | 15 май 2019 19:07, Петя Славова
67
МВР: Съседът на Зайков - застрелян!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въпреки че по първоначална информация бе заявено, че по открития мъртъв съсед на Стоян Зайков няма следи от насилствена смърт, стана ясно, че 42-годишният Валентин от Костенец е бил застрелян.

Още по темата

За смъртта му отново е заподозрян Стоян, който се издирва вече няколко дни по подозрение, че е убил Милена Шишкова, от която има син.

Валентин е бил застрелян в брадата, но не със същото оръжие, с което е убита Милена. Това стана ясно на брифинг пред журналисти, на който информация даде главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 От полицията обясниха още, че Окръжна прокуратура-София наблюдава две досъдебни производства - за намерената убита 38-годишна жена и за убития днес 42-годишен мъж, предаде Bulgaria ON AIR. Установено е, че убийствата са били извършени с две различни оръжия. Потвърдена е и информацията, че между Стоян Зайков и убития има роднинска връзка - трети братовчеди са.

Продължава да тече оглед на местопроизшествието. По последни данни, мъжът за последно е видян жив около 18 ч вчера. При предишна проверка на полицаите, убитият мъж е казал, че у тях няма никой. Това отхвърля версията Зайков да се е криел на тавана му. Няма данни убитият да е имал интимна връзка с простреляната преди дни жена.

"Към този момент няма никакви категорични доказателства, твърдящи, че извършителят на двете убийства е един и същи", посочиха още от полицията. Те допълниха, че са взети допълнителни мерки за сигурност в града. Всички улици в Костенец са блокирани и има десетки полицаи и спецчасти. Тече проверка и на всички автомобили и къщи в района, като има и дронове, които се опитват да локализират престъпника.

От полицията апелираха - ако някой от гражданите забележи заподозрения, да звънне веднага на телефон 112, без да влиза в контакт с него. Той е облечен със сиво яке с ленти на ръкавите, тъмно долнище и тъмни маратонки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
19
 
! Отговори
headshot преди 4 години
а дали някой от спец-частите по погрешка не го е думнал! от толкова много работа е объркал къщата и със снайпера ... пляс
12
1
 
20
 
! Отговори
SS преди 4 години
Бг-я страна на ц..ани,разбойници и политически ***...ки.Бг-я страна на селски тарикати,дребни мошеници,и много *** битов народ.
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютна трагикомедия драги слушатели. Ченгетата са толкова зле че даже 12 годишен ще се справи по-добре.Държавата цирк.
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При предишна проверка на полицаите, убитият мъж е казал, че у тях няма никой. Това отхвърля версията Зайков да се е криел на тавана му.Щом е казал, че няма никой, значи няма. Няма да си правят труда да претърсват въпреки думите му, я. Много по-вероятно е убиецът да се е телепортирал отнякъде.
9
3
 
10
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 4 години
Айде и скоро статията -ЛИЦЕ СЕ САМОУБИЛО В ПОЛЕТО НА .......МВР се базика с хората .
8
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Застрелян в брадата. В такива случаи следите от насилие се откриват много трудно. Затова и ченгетата са се объркали и първо са съобщили, че няма следи от насилие.
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това получаваме срещу 1.2 милиарда годишно, колкото е бюджета на МВР.
6
2
 
41
 
! Отговори
Реално преди 4 години
Мисля че правилното заглавие би било- ,,Застреляха МВР ,, ! Не искам да обиждам институцията МВР, но мисля че е жалка !Грехота е за парите на данакоплатеца това министерство !
5
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно си е пуснал брада и милицията не може да го разпознае защото в Костенец има още няколко души с брада.
4
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костенец гъмжи от ушафи, пред набедения за убиец денонощно дремят тупаньи, а съседът на набедения убит. Това ако не показва велика некадърност, не знам какво друго е. Може би шофьорът на мето знае.
3
3
 
48
 
! Отговори
М дааа преди 4 години
Сега ще започнат да откриват трупове, а накрая ще го намерят самоубит- също като случая с изпоназастреляното семейство,
2
1
 
40
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Голям разбойник тоя Заек, бре...
1
5
 
52
 
! Отговори
Зъзито преди 4 години
Йахахахахаххаха, МЕВЮРЕТО е пълен резил и смях, нямам думи...