Linkage: Време е за танци на открито

Спектакълът със свободен достъп и за участници, и за публика
10 юни 2019 17:37,
0

Проектът "Linkage" завърши с финален спектакъл в центъра София. Той се ръководи от професионални хореографи, които обаче работят с непрофесионални танцьори.

Последното представление беше зад лятната сцена на НДК, където публиката беше съставена както от специално поканени гости, така и от случайни минувачи.

Това, което отличава "Linkage", е свободният достъп и за участниците, и за публиката, разказаха Филип Миланов и Ангелина Гаврилова.

"Нашата платформа е ориентирана точно към това, да може всеки да се включи, да дойде на кастинг. На нас ни трябват интересни хора, защото е провокация и за хореографа да работи с човек, който не е всеки ден в залата и тялото му не е професионално подготвено", обясни Гаврилова.

Колегата ѝ Филип Миланов допълни, че цялата идея на "Linkage" е в достъпността.

"Проектът е насочен към дебютанти и полупрофесионалисти, защото има идея да въвеждаме нови лица в средата на съвременния танц", каза Миланов пред Bulgaria ON AIR.

Актрисата Даниела Ганчева, която взе участие проекта, сподели, че това е било невероятен опит за нея, защото преживяното и срещнатите хора са я заредили с много емоции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари