Арестуваха 14-годишен с БГ гражданство, изнасилил млада германка

Още четирима непълнолетни замесени в нападението
Обновена: 8 юли 2019 22:20 | 8 юли 2019 22:16, Красимир Ангелов
90
Арестуваха 14-годишен с БГ гражданство, изнасилил млада германка
Снимка: Reuters

Четиринайсетгодишно момче с българско гражданство е арестувано във връзка с изнасилването на млада жена в Германия в края на миналата седмица, съобщи германската прокуратура, цитирана от ДПА.

Още по темата
Тийнейджърът е арестуван с опасения, че може отново да извърши престъпление, след като се оказало, че той е познат на полицията и за два други случая на сексуален тормоз. Според германското законодателство обаче при тези случаи българският гражданин не е бил достатъчно голям, за да бъде подложен на съдебно преследване.

В Германия възрастта за носене на наказателна отговорност е 14 години, отбелязва БТА.

Арестуваният тийнейджър е един от петимата заподозрени - трима 14-годишни и двама 12-годишни. Всички те са с българско гражданство.

Петимата са заподозрени, че в петък вечерта са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Момчетата били разпитани от полицията и предадени на родителите си. Те са отстранени временно от училище, потвърдиха местните власти в Дюселдорф.

От германската служба за закрила на децата и младежите е било поискано да се свърже със семействата и местните социални служби, за да предложи помощ и подкрепа.
"Възможно е децата да бъдат взети под закрила", каза говорителка на местните власти.

Полицията заяви, че в събота жертвата е била в състояние да си тръгне от болницата, където й е било оказано лечение заради получените наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
4
 
! Отговори
New Iran преди 4 години
Фабрика за проблеми. Така се води война за власт и територии!
17
1
 
35
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Не, не е по спокойно. Множат се яко. Ако българките раждат на 30+ по едно, то тези вече на 30- са прабаби
16
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тези западняци добре ли са,да пуснеш престъпник щото бил малък,и какво,ще го чакат да стане голям престъпник ли.Започвам да изпитвам чувството,че влизането ни в европейския съюз е грешка,прокрадва се едно съмнение в мен,че по някакъв начин сериозно им промиват мозъците там.Нещо в развитието на западното човечество ми изглежда много объркано.Не може да са толкова наивни,една крава или теле не е толкова наивно.Отричането на действителността не я прави по-малко истинска,тук става въпрос за инвазия
15
10
 
4
 
! Отговори
Ама те били преди 4 години
Въртете сучете все тая , български граждани са и сега чакам да ги защитите от варварското отнемане.
14
1
 
31
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Ами точно. За нея нищо, промили са и раните, вече не е в болница и си е "добре". Ама бедните дечица-идиотчета имат нужда от помощ и закрила.
13
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала, вместо българин, започнахте да пишете "с български паспорт". Браво!
12
3
 
24
 
! Отговори
Бъгарин преди 4 години
Срам и позор Българйо!Българчетата говорели турски!Пак се отчетохме....
11
2
 
17
 
! Отговори
Taliban преди 4 години
КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТОВА ОТГОВОРИЛО. НА МЕРКЕЛ БОЙЦИТЕ
10
1
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Младото индус е свикнало да действа така, така го научиха проевропейско настроените ни политици последните 30 години, сега съдбата го връща на всички измислени фондации, които ги защитаваха ;) !!!
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братята на Селяйдин от Русе са това.
8
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията разбирам, че властта е най-загрижена за"децата" съсипали една млада жена. Вместо в затвора ще им помагат. А ва момичето кой ще спаси? Побъркан либерализъм.
7
1
 
34
 
! Отговори
Единственото решение преди 4 години
Зорноволно преселение в прародината им Индия. Няколко десетки милиона ще са там като капка в морето. Даже няма да се почувства, че са дошли преселници.Никой няма да им пречи там да живеят според племенните си традиции, а който пожелае да се развива, ще има много повече шансове, отколкото в Европа.
6
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хелзинс.кият коми.тет да пази децата дето са накъсали каката от е.ане. За каката остава да я закърпят безплатно след напъна от човекоподобн.и. Какво е това? Тая жена още млада е съсипан живота й от тия човекоподобн.и. До кога ще тормозят нормалните хора и най-вече жените , които те няма как да имат? Защото още не са станали хора. Те и за зоопарка не стават , сигурно няма да простят и на маймуните? Защитете нормалните , а не диваците.
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интеграциата върви с пълна сила !!
4
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато са в България са роми малцинство а в Германия са Българи
3
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чадата на неолиберализма. Млада германка, перспективна и полезна за човешкото общество ще си носи душевните рани за цял живот, малки, непотребни, паразитни за обществото извергчета ще бъдат взети под закрила
2
1
 
63
 
! Отговори
хм преди 4 години
Чудя се, като тен как са... Не знам защо, но си ги представям със видим загар като плажен спасител в края на август. И някакви мисли за алкохол ми идват, какво предпочитаха пиратите?
1
1
 
20
 
! Отговори
11 преди 4 години
Абе как едно заглавие не можете да напишете без грешка, бе ***?