И в Гърция проливни дъждове, спасиха хора в коли на магистрала

Прогнозите за лошо време остават и днес
14 юли 2019 11:30, Красимир Ангелов
9
И в Гърция проливни дъждове, спасиха хора в коли на магистрала
Снимка: БТА

Силни валежи обхванаха западната част на Гърция. На участъци от Йонийската магистрала (Йония Одос) тази нощ беше прекъснато движението на автомобили. Наложи се да бъдат спасявани пътуващите в четири коли, попаднали в наводнен участък, съобщава БНР.

В град Ахаия хиляда души, гости на нощно заведение, успяха да го напуснат с помощта на пожарникари след силната буря. В град Навпактос няколко часа останаха без ток. Има наводнени първи етажи на къщи и магазини.

Прогнозите за лошо време остават и днес. В Северна Гърция се очаква в обедните часове и градушка. По-късно през деня лошото време ще засегне и островите в Егейско море.

Гражданска защита предупреждава всички на територията на Гърция да следят прогнозата за времето и да се избягват пътувания в часовете на обилни валежи.


9
Още от Водещи мобилна
Съветска подводница бълва радиация 800 хил. пъти над нормата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да не забравиш дисагите само за там.
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Каквито и фалшиви новини да разпространява този сайт за Гърция ние ще продължаваме да прекарваме валанциите си там!!
Никога на ***орие!!
НИКОГА !!
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да питам автора аджаба как проливен дъжд спасява човек? Ужас и падение на сайта, ако всичките ви автори са пълни аматьори в журналистиката.
4
3
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 2 дни
До 1 и 3
Вие, двамката, наистина ли се чувствате добре? Прегледайте се при добър лекар, съвременната медицина прави чудеса! За вас е малко късно, но не губете надежда!
3
10
 
3
 
! Отговори
Да ме търсите преди 2 дни
След петнадесет години пак когато ще мога нещо да направя, сега съм в заслужена петнадесетгодишна дрямка ... Разбрах ... още петнадесет години обикновен човек ... засега хаос материята е овладяна ... донякъде ... И ако не бяха тъпите опити да хванете който не съм ... нямаше да се случат много неща ... но са се случили доколкото разбирам ...
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Антигръчката кампания няма да върне туристите по черноморието!
1
13
 
8
 
! Отговори
Яне Сандански дава преди 2 дни
NA снимки и филми това е Bulgaria виновен за увреждането на Европа лично Бойко Борисов

подават от БИЕЛО МОРЕ до ТАСОС/Милион автомобилисти са принудени от Борисов да увреждат тежко Земята НАША с включени фарове денем и с налепени нагло престъпни холограми на предни стъкла..
Лично Борисов да нареди опазване на Земята..