Хамза, синът на Осама бин Ладен, е мъртъв

САЩ не потвърждава дали има участие в смъртта му
31 юли 2019 21:40, Нели Христова
15
Хамза, синът на Осама бин Ладен, е мъртъв
Снимка: Reuters

Хамза бин Ладен, наследникът на терориста Осама бин Ладен е мъртъв, според информация, получена от САЩ, съобщава Independent.

Новината бе съобщена сутринта, но властите отказаха да потвърдят или да съобщят дали Америка е имала участие в смъртта на Хамза.

В едно от последните си изявления от миналата година, населдникът на Бин Ладен призова хората от Арабския полуостров да се разбунтуват. Също така, той заплаши и Саудитска Арабия.

Миналият март, страната отне гражданството му, след като САЩ предложи 1 милион долара на всеки, който даде информация за Хамза, която ще доведе до локализирането му. Той бе един от основните лидери на Ал Кайда, след смъртта на Осама бин Ладен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Резняка преди 4 години
В тия коментари било пълно с хора дето знаят как са взривени кулите, вътрешна информация за ЦРУ и т.н. Имаме нужда от повече всезнайковци като тях.
10
1
 
1
 
! Отговори
'сички се Вълну преди 4 години
Горката му майка
9
1
 
1
 
! Отговори
'сички се Вълну преди 4 години
Жив и здрав да е.,?
8
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бин Ладен не съществува по принцип..... това си е американски кошмар който не ни интересува.....де да имаше сто като него.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какъв е Осама, че да жаля и за сина му,световно неизвестен амуджа?Да ви имам новините, цирковете на Софка и Гринго са по-интересни!
6
1
 
3
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Всичко що е ***, трябва да се трепе. Око за око, зъб за зъб. Тук демокрацията не играе. С каквато мяра ни отмерихте, с такава ще ви отмерим. Светът е на силните и всяко друго твърдение е лъжа и измама.
5
2
 
0
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Анонимен 6 А тебе кога те изтърваха от карлуково?
4
1
 
2
 
! Отговори
обама бин гладен преди 4 години
жив и здрав
3
6
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОСАМА БИН ЛАДЕН БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ОТ 11 СЕПТЕМВРИ 2001 САМО СЛЕД 1 ЧАС ОТ ИЗВЪРШВАНЕТО ИМ!А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ ИЗОБЩО НЕ СА ОТ АФГАНИСТАН!!!------------САМИЯ ОСАМА ЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Е ТОЙ ОТГОВОРЕН !! АКО БЕШЕ ОТГОВОРЕН ЩЕШЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ!!!
2
4
 
3
 
! Отговори
Бре, бре, преди 4 години
от кое време го чакаме..... разгеле....каква приятна новина.. брейй...
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Я тебя родил,я тебя и убью" - думи на Тарас Булба ,по едноименната творба на Гогол.Та така и сега - ФАЩ създадоха "легендата" Осама бин Ладен и те го унищоЖават...и него и целият му род,за да няма свидетели.Те така унищожиха и всички командоси,участвали в "ликвидирането" на самия Осама...за да няма кой да каже,кого всъщност са "ликвидирали"!По стар еврейски обичай - трепе се,до девето коляно!Тъй беше и с рода Кенеди,защото същия дръзна да ликвидира ФЕД!