Отличници по химия? Младежи с нарколаборатория на село

Полицията ги залови
2 авг 2019 20:03,
14
Отличници по химия? Младежи с нарколаборатория на село
Снимка: Pixabay

Нарколаборатория разкри полицията в къща в старозагорското село Змейово. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. На място е задържан 22-годишен мъж.

Още по темата

Откриха модерна нарколаборатория в бившо заводско хале

При извършените процесуално-следствени действия са намерени и иззети вещи, множество съдове и химически вещества, съотносими към производство на синтетични наркотици, влючително 21 бр. празни блистери от медикамент, пакетче, съдържащо 0,3 гр. белезникаво кристалообразно вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е метамфетамин, и 1 грам марихуана.

При проведената операция на същия адрес са установени и задържани за срок до 24 часа още три лица - мъж на 21 години, жена на 23 години и младеж на 16 години. В ОДМВР - Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.1 от НК.

На 22-годишния мъж от Окръжна прокуратура - Стара Загора е наложена мярка за неотклонение "Задържане под стражa" за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за братчедите стаа въпрос
5
1
 
2
 
! Отговори
химик преди 4 години
До: номер 6Ааааа, недей тъй ва!Аз имам дома такъви везни!Могат да измерят 1 милиграм.Китайски са, йестествену, ама са мноо точни!Грешка няма!Аз меря злато и сребро и други скъпоценни метали с тях.Но стаа и за амфетки.Та ти недей тъй момче.За сичку си има Ца-Ка, за сичку!
4
1
 
20
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 години
Мисля че заглавието трябваше да е: "след мащабна полицейска операция (ръководена лично от ББ и Главния прокурор) бяха золвени рекорните количества марихуана (1 грам) и метафметамин (0.3 грама)...Европейската Комисия и Американската агенция за борба с наркотиците изпратиха поздравителни телеграми (за успешното ползване на парите на данъкоплатците)...
3
1
 
15
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Малииий! Сигурно с тир са изнасяли иззетото. 1 грам, че и още 0,3 грама кристалче, как ли ги е хванал кантара!
2
1
 
22
 
! Отговори
малиий преди 4 години
Младежи с нарколаборатория на село....0,3 гр. белезникаво кристалообразно вещество +1 грам марихуана ... Полицията ги залови :)))
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕЗИ НЕ БЯХА ЛИ НА ОЛИМПИЯДАТА ПО ХИМИЯ В ЯКУТИЯ?