Мечка падна върху щатска патрулка в Калифорния, смачка я

Полицаят се отървал без сериозни наранявания
10 авг 2019 16:25, Анисия Иванова
15
Мечка падна върху щатска патрулка в Калифорния, смачка я
Снимка: Pixabay

Патрулна полицейска кола бе смачкана от паднала върху нея мечка в Северна Калифорния миналия уикенд, предаде Асошиейтед прес.

Властите в окръг Хъмбоулт в Калифорния оповестиха, че след като получил сигнал за прием на свръхдоза в община Орлиънс, полицай шофирал патрулна кола по магистрала 96 на 3 август, когато мечка паднала или скочила върху автомобила вероятно от стръмен склон край пътя.

Животното смачкало покрива и предното стъкло на автомобила.

Патрулната кола се блъснала в насип, преобърнала се и избухнала в пламъци. Полицаят излязъл навреме от автомобила и се отървал без сериозни наранявания.

Властите поясниха, че мечката също не е пострадала. В Полицейската академия в САЩ вероятно не са предвидени тренировки за подобни случаи. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечките падат, падат от небето, на ченгето му капна капка на сърцето.Тая мечка е била мечка протестър и в знак на протест към полицейското насилие е изкамикадзила колата.Пък ако слушаме Тръмп мечката е мечка терорист гласувала за Бърни Сандърс и саботира неолибераления фашистки богаташки рай на фюрера Тръмп.Тръмп спря екологичните кампании и природата отвърна със кечистки или по-кого сумистки еко контраудар на бас, че мечката дето лети като супермен не я очакваха да им го закове че и отгоре бе.
13
4
 
8
 
! Отговори
Нострадамус преди 4 години
И удари гръм, Голямата ябълка ядоса Мечо!И Мечо се ядоса...В превод това знак от Всевишния: не закачайте руския мечок,бре,не го будете от сън, оставете го да си папка медец, и да се радва на цветята.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В Полицейската академия в САЩ вероятно не са предвидени тренировки за подобни случаи"То и при нас на шофьорските курсове не са предвидени тренировки за среща с кон или крава на магистралата ...
11
4
 
2
 
! Отговори
ХА, ХА, ХА преди 4 години
ТОЯ ПОЛИЦАЙ ДА НЕ Е НАЗОБАН С ХИМИЙКА ИЛИ НАШМЪРКАН, ТА ТАКВАЗ ВЕРСИЯ Е ПОСОЧИЛ ЗА ПОПИЛЯНАТА ПОЛИЦЕКА?!? САМО С БЕЛИ МИШКИ В КИКИРИЦАТА МОЖЕ ДА СЪЧИНИ ПОДОБНИ БИВАЛИЦИ
10
2
 
16
 
! Отговори
Предупредиха ли ви? преди 4 години
Казаха ли ви от "Позитано" 20, че САЩ са загиваща, сбъркана, опасна държава?Там от небето падат мечки!Затова, стойте си в Бг или емигрирайте на изток.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази мечка как е успяла да падне върху движещ се автомобил?Да не би да се е покатерила на дърво, което е било надвиснало над пътя, но е изтървала клона или той се е счупил и мецаната е паднала, улучвайки минаващ автомобил?Това е най-интересното в случая, но не ни го обясняват.
8
3
 
10
 
! Отговори
Ово е стандарт преди 4 години
Пътуваш си най-спокойно и изведнъж мечка ти пада на главата, тоест върху колата. Това е така, защото там "зелените" партии и движения са силни и затова има мечки в изобилие.Но нали е САЩ, нито мечката е пострадала, нито пътуващият в колата, която явно е била добре застрахована, така че всичко е добре щом свършва добре.Ура!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечката е символ на щата Калифорния. Иначе това ме разби: "В Полицейската академия в САЩ вероятно не са предвидени тренировки за подобни случаи."Какви тренировки ако ти падне мечка върху колата?
6
2
 
20
 
! Отговори
леле преди 4 години
Отново Путин се меси в щатските работи ! Дори и преоблечен го разкриха !
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най - важното е, че баба Меца не е пострадала!!!!!!!! ))))
4
1
 
19
 
! Отговори
CAT преди 4 години
Много се радвам, че мечката е добре.
3
7
 
15
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Руска ще да е била мечката. "Боярыщник" ще да е пила. Рашките са се отчаяли до там вече, че пращат мечки провокатори.
2
2
 
33
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Мечката паднала, станала, изтупала си ушанката с петолъчката и отпрашила на север, мърморейки си нещо за Столичная...
1
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Америкя ке падне, това е знамение свише.