KFC вече предлага "пържено пиле" на растителна основа

Beyond Meat разработва месо на растителна основа от 2009 г.
27 авг 2019 11:50, Елка Василева
32
KFC вече предлага "пържено пиле" на растителна основа
Снимка: архив, Reuters

Веригата за бързо хранене KFC ще предложи днес пробно за един ден "пиле" на растителна основа в партньорство с производителя на "алтернативно месо" Beyond Meat, предаде ДПА.

Тестът под надслов "Beyond fried chicken" ("Повече от пържено пиле"), който ще се проведе в един от ресторантите на веригата в Атланта, щата Джорджия, ще направи KFC първата американска компания за бързо хранене, която въвежда алтернатива на пилешкото месо на растителна основа, произвеждано от Beyond Meat.

Клиентите ще могат да пробват безплатни безмесни варианти на панираните хапки и крилца на KFC.

КFC Beyond fried chicken е толкова вкусно, че на нашите клиенти ще им е трудно да разберат, че предложението е на растителна основа, посочи в съобщение Кевин Хочман, президент на КFC САЩ.

Beyond Meat започна да разработва месо на растителна основа през 2009 година и досега е представил няколко алтернативи на говеждо, свинско и пилешко на пазарите по света.

Благодарение на обявеното партньорство с КFC вчера акциите на Beyond Meat поскъпнаха с 6 процента до 154,35 долара.

Двете компании уточниха, че ще обмислят въз основа на резултатите от теста евентуално пускане на продукта в цялата страна.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: KFC
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
fghfgh преди 4 години
опа почнаха да трият коментариясно ни е кой плаща за тази "новина"Цензурата ви край нямадаже ме блокирате да пиша коментарида ама неаре яжте ми к.У_р-Оаууууунещо блокирането не ви се получава налипред Tor всички са равни бе го.ве.д@ от днес.бг
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избиха прасетата - няма кой да яде помията.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разгледайте само опаковките на българските продукти и пак да си поговорим. 10т Е-та.. Уникални палмови масла и заместители на захар. После ми дрънкайтее, че не сте яли KFC голяма работа.
16
1
 
18
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Не се храня в тия американски вериги за бързо хранене. Те не са обичани в западните страни. Там се хранят само нискокачествени хора. Само у нас минават за скъпи и елитни ресторанти, защото предвид всеобщата глупост, се радваме на всичко вносно.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето с това ще ни хранят скоро, господа и дами евро-*** и веган-педелюги. Това са ви подготвили, тия дето много ги обичате.За сега ,обаче трябва да изядете 50-годишното свинско от испанските и френски складове (българско няма щото ви спретнаха свинска чума).Бе как стана така ,че за 2-3 сни след като се заговори за тая чума и магазините пращяха от вносно месо, бе? Със самолети или с ракети ли го караха толкова бързо или всичко бе предварително подготвено?
14
0
 
13
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Че нали и ние имахме заместител - ,,Витабел" , отдавна му мина модата !
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те понеже българската кухня само с труфвли е правите ') всеки ми пържи с рафинирано олио, тъпчите сладки за 2лв кутията с палмово масло.. Обаче KFC и MAcD много лоши били :)Смешковциии
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да живеят фалшификатите.
11
2
 
13
 
! Отговори
да живее химиятааааа преди 4 години
та ние отдавна ядем и пием изкуствени храни и напитки. да благодарим на брюкселските милионери , които ни отнеха правото да се храним здравословно!
10
1
 
7
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Аз под "повече от пържено пиле" разбирам истинско пиле без води и да не е хранено с изкуствени храни. Точно обратното - фалшиво лабораторно "месо" с вкус на пиле. Ако това не е подвеждаща реклама, не знам какво друго е. Да не говорим, че Американците се побъркват все повече точно заради тия изкуствени прахчета, с които се хранят. И най-лошото е, че там такива идеи, като това "месо", се поощтряват, вместо да се бойкотират. Всичко заради продажниците, казващи колко е полезно в разни "изследвания".
9
5
 
8
 
! Отговори
бай Миле преди 4 години
Комунистите навремето взеха нивите на хората, набутаха ги в градовете и сега на хората им се вижда невероятно да станат пак селяни. Но в града се доверяваме ядем чуждата "храна" за печалбата на мошеници и търговци. Експериментални мишки.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кой е този продукт? Нормален човек не би го опитал даже. Веганите също, защото няма как да са сигурни какво е пържено в олиото преди това.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Кевин Хочман яде ли безмесни варианти на панираните хапки и крилца на KFC?Яде ли пилешко на растителна основа?
6
1
 
15
 
! Отговори
Капитализмус преди 4 години
Това го има още от Първата световна война - да се заменят натуралните храни с получени по химичен път. Вижте Ersatzlebensmittel. Тогава е било война, а сега - капитализмус.
5
4
 
6
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Китайците се хранят с пластмасов ориз. Защо да не ядем и кофичките от киселото мляко?
4
0
 
15
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Аз вегански пилета не ям.
3
2
 
24
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Пилешко: хормнони, антибиотици, анаболи, хранено с трупен фуражРастително: ГМО, пестициди и хербициди, изкуствени торовеИзборът е ваш....
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако небцето ми не го усети, заради комбинацията от химикали, организмът ми би. Загубена кауза.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то и сега е така.. Гълтаме антибиотици и хормони мощно..