Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"

В инцидента участвала Любомира Казанова, твърди почернената майка
28 авг 2019 13:02, Александър Попов
77
Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"
Загиналият моторист. Снимка: Facebook

Моторист е загинал в катастрофа в Казичане, в която е участвала бившата национална състезателка в ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова. Именно Любомира замени в отбора Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство, но оцеля след скок от шестия етаж.

Трагичният инцидент е станал на 24 август, а групи на мотористи споделят поста на очернената майка във Facebook - Вили Чакърова-Палпурина.

"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрога със "златното момиче" на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче, и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот!

Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, кой е виновен ще реши съдът. Но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там!

За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
КопаКабана преди 4 години
До 42В момента, в който този Васко е решил да заобикаля спрял автобус е направил нарушение, без каска, без защитни дрехи, 100 км/ч. Не виждам как може гимнастичката да има вина?
64
0
 
2
 
! Отговори
Бранимир преди 4 години
Поуката от цялата история е, че ако караш като АУТИСТ, свършваш ей там, долу!Разумен човек няма да направи това, според мен...Ако всеки спазва правилата за движение по пътищата, няма да има такива последици!А не постоянно да се предупреждава, къде и кога има полиция и камери, че да се знае кога да се намали скоростта, за да не ви хванат!Карайте нормално, според правилата!
63
0
 
3
 
! Отговори
Жител на Казичене преди 4 години
Защо обвинявате човек (какъвто и да е той и каквато и титла да има), защото е карал по път с предимство? Нима момичето е виновно за това че мотористът е карал с над 100 км/ч. при ограничение 50км/ч., без предпазителен шлем, без екипировка, без да спре на знак STOP, подминавайки спрял автобус, НЕ намалил на пешеходна пътека и още, и още. Дори и да е дъщерята на Папата, от истината не можете да избягате. Тя е била с предимство, той НЕ. Всичко останало са празни приказки.Съболезнования на близките.
62
5
 
0
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До ponti - до преднияНе се знае това момиче на кой топли леглото и сега ще има връзки в прокуратура и съд и накрая ще изкарат моториста виновен. И борисов и такива като него оправят нещата срещу някаква изгода.
61
0
 
0
 
! Отговори
Константин преди 4 години
И още нещо, вярно е, че масово не се спазват правилата за движение и най-вече скоростта, аз гледам да спазвам 50 с автомобила, мотоциклет избягвам да карам, защото няма кой да ме пази, и само ме притискат някакви бързаци и ме гледат лошо като не им дам път. Съвест ни липсва.
60
2
 
1
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Анонимен 66Mного ми е странно като някой повтаря думите на борисов, че сме лош материал. А сме такъв заради борисов и такива като него, той е мутра и престъпник, а е начело на държавата, той трябва да показва манталитет, морал, етика и добрина, а той е пример за точно обратното. Занимавам точно с мото подготовка, в закона не е записано, мотоциклетиста да носи екипировка, която би могла да го спаси, а само каска. Ето я ръката на борисов, ако беше приел това изискване,момчето можеше да е живо
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Масово шофьори,мотористи,велосипедисти и лудите със скутери не спазват правилата и летят със скорост,с която могат да убият човек.До манталитет е...както каза Борисов преди време "лош човешки материал".Противен ми е,но доста добре описа тогава народа.Нямат уважение нито към правилата и реда,нито към човешките животи.Вина вероятно носят и двамата,но майката е права да иска името на госпожата да не се потулва.Щом е участвала в инцидента,това не тпябва да се крие.
58
4
 
4
 
! Отговори
ponti - до предния преди 4 години
Абе анонимен, обърнал се бус с гастарбайтери на Тракия е 2-ра новина в централната емисия (няма тежко ранени). Новината за смърт на моторист при доста спорни обстоятелства (познавам братовчед на загиналия и много хора от Казичане), с участието на "златното момиче" е тема-табу??? Що бе? Като е "златното момиче" има имунитет нещо или сакън да не му увредим имиджа... колко шофьорски стаж има това момиче? Следователката е препоръчала на близките да търсят записи от камери - много показателно...
57
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На почернената майка и близките-съболезнования за загубата. Но, г-жо Чакърова-Палпурина, избършете сълзите и вижте истината. Синът ви сам е погубил живота си-гол до кръста, без каска, с превишена скорост, неспрял на знак "СТОП". Колко нарушения станаха дотук? Друг път му се е разминавало, но този е бил фатален. Да не говорим, че с поведението си е застрашил и останалите участници в движението. Ами ако беше убил Любомира? Пак ли щяхте да искате гласност и справедливост?
56
1
 
2
 
! Отговори
Кака преди 4 години
До Анонименмайката очаква някакво чудо
55
2
 
29
 
! Отговори
Добронамерен преди 4 години
Много е грозно да се изопачават нещата и да се плюят хората! Вярно е, че няма по-тежко за майката от това, да загуби детето си, но нека не търсим сензации на чужд гръб! Ако някой неизвестен караше колата, по-различно ли щеше да загине моториста и неизвестния щеше ли да е по-малко виновен! Но типичния български манталитет трябва да оплюе, да смаже, да мачка, защото тя е станала известна с много труд! Представа нямате какво мило момиче е, на мравката път би направила, това е абсурдно!
54
3
 
28
 
! Отговори
Коментар преди 4 години
01 Анонимен ОТГОВОР11 15:00 28.08.19Също е важно и да се знае,че знакът СТОП,не е за украса,когато не спреш,на него,а се опиташ да отнемеш предимството на момичето,не момичето е виновно,а нарушителя.Знакът е сложен,точно, за да покаже кой е с предимство,на въпросното кръстовище,докато не го премине ,той си остава, все още БЕЗ ПРЕДИМСТВО.Много жалко за загиналия,разбрах,че е бил добър човек.Жалко и за Любомира.Не прави чест,на семейството,да се опитват,да и вменят вина. Горкото момиче.Бъди силна,лоши хора винаги е имало и ще има.90% от жителите,на Казичене,знаят,че нямаш вина!!!Не познавам л
53
4
 
3
 
! Отговори
от групите 7 преди 4 години
До Анонимен малко ли е че отделя цялото си време и средстра за да участва в състезания и да се бори за България
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези млади хора не са виновни! Виновна е държавата че позволява на такива безумия! В нормални държави карат като мравки в населените места! Явно има начини,но няма желание!
51
3
 
18
 
! Отговори
fiber преди 4 години
Абе нормални ли сте? Как може да подкрепиш някой с пълното съзнание, че той е нарушил всички правила за безопасност?!?!?
50
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние сме виновни,че търпим пишлигари с мотори да тормозят обществото навсякъде!
49
9
 
14
 
! Отговори
от групите 7 преди 4 години
всичко което е публикувано в групи дори и на половина да са истина, аз мисля че не трябва да виним момичето което страда много повече от колкото роднините на починалия моторист. Това е шок и стрес много повече за нея от колкото за роднините му. Да погледнем и другата страна. Тя е едва на 23 години и прослави страната ни но.. на нейно място можеше да бъдем.. аз.. ти всеки един от нас който шофира. Вината си е изцяло негова.
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами...ето ви гласност и... манталитета на мотористите!
47
0
 
10
 
! Отговори
от групите 6 преди 4 години
<html><body><!--StartFragment--><p> Не пожелавам на никого това да се случи...</p><p> Но начина по които говорите и по които гледате над случилото се не е за коментиране. Разбираемо е, че всеки негов приятел ще застане зад него и ще го подкрепи, но не изкривявайте истината по този начин, не правете такива грозни неща, замислете се, преди да правите подобно нещо!!
46
0
 
9
 
! Отговори
от групите 5 преди 4 години
Известните, тя е един от нас и тя е човек, също, като вас тя има семейство, има приятели , роднини, мислите ли как е тя в момента, какво преживява, фактът, че до скоро тя ви накара да се гордеете, че сте БЪЛГАРИ и всички и пляскахте, ами сега, поради тази нелепа катастрофа, един инцидент в които няма как да се върне времето назад, искате да очерните името &#1117;, само защото го има?