Задържаха дилъри с кокаин и над 16 бона в Поморие

Притежавали и везна за определянето на дози
3 сеп 2019 15:14,
7
Задържаха дилъри с кокаин и над 16 бона в Поморие
Снимка: Pixabay

Двама мъже - на 28 и 30 години, са били задържани при спецакция на полицията в Бургас и Поморие. Открити са наркотици и пари, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Още по темата


От там уточняват, че двамата арестувани са от Поморие. 30-годишният мъж е задържан по време на наркосделка в бургаския квартал "Меден рудник". При претърсване у него са открити 12 пликчета кокаин и 2 електронни везни. А от дома му в Поморие полицаи са иззели над 55 грама кокаин и 16 хиляди лева.

Вторият помориец - на 28 години, е задържан с 1 грам кокаин във фитнес до Бургаския свободен университет. На двамата мъже е наложен 24-часов арест, който най-вероятно ще бъде удължен от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
местните дилъри са ги поръчали на полицията,явно са шанаджии пречещи на местните,в меден рудник навсякъде висят обувки определящи територията на дилърите,наркоразпространението си е държавен и партиен бизнес и си има протекции в мвр
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майко ,тоя удар чак в Колумбия че го усетат.То минават тонове през страната.тея...
2
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Задържани с 16 касови бележки. Аматьори! Аз издавам повече само за един ден.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангелкова, как върви сезона? Продажбите на наркотици на ниво ли е? Туристи няма, дано поне наркотиците да се пласират ... Ангелкова къде си? Защо се криеш?