Прокурорът Васил Миков се самоуби в жилището си

Миков е намерен от член на семейството си
4 сеп 2019 17:57,
109
Прокурорът Васил Миков се самоуби в жилището си
Снимка: Pixabay

Прокурорът от Върховна касационна прокуратура Васил Миков е бил намерен мъртъв в жилището си от член на семейството си, съобщава Прокуратурата.

Сигнал за самоубийство е постъпил на телефон 112 в 15.35 часа днес. По първоначални данни смъртта е настъпила след самопрострелване със законно притежаван пистолет.

В жилището се извършва оглед, като на място са изпратени прокурор и дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
2
 
! Отговори
Димитрова от Силистр преди 4 години
Ретроспективно Васил Миков трябва да се разследва като поръчител на убийството на прокурор Николай Колев. Същият заяви по БНТ , че Миков " и за селски пъдар не става , пък се кандидатира за главен прокурор" . След разстрела му седмици след това Миков веднага изкрещя, че Филчев е наредил убийството . Крадецът вика дръжте ..Отделно от това - подставените "взривове" , палежи и пр. бутафории с офиса на жена му . На кои криминални лица ги е поръчал ? Къде е колекциата му от пистолети ?
70
2
 
7
 
! Отговори
Хорейшо преди 4 години
Проследете фактите и мотивите и те ще ви доведат до поръчителите и извършителите. Миков е имал два служебни пистолета, но балистична експертиза не е направена, защото е убит с трети. Имал е противоречия с ръководството, преживял е няколко атентата... А МВР и прокуратурата приключиха с разследването преди да е започнало. А сега кой е убиеца и защо всичко се потулва?
69
2
 
2
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
където се е местел като прокурор, жена му се е местела с него като нотариус, палели са и са взривявали офиса и, а той е бил в конфликт със Филчев основно; напоследък е работил във ВКС като експерт главно
68
7
 
6
 
! Отговори
Ромо преди 4 години
Един ненормалник беше. Некорумпиран бил ! Хайде де, а връзката му с Наско Атлантата от Добрич , с Киро Шарана ?
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Микоев е от Добрич.След като напусна прокуратурата и отиде във Варна в касационната прокуратура,хвърляха бомба или палеха офисът на жена му,който се намира срещу съдът! С Филчев се надпреварваха за главната прокуратура.Обвиняваше Филчев,че със сатър убил някаква служителка във винарна изба.Миков го издигна СДС.Беше некорумпиран прокурор,антикомунист.След като се издигна нямам информация за работата му.Самоубийство???
66
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно проблемите в прокуратурата са само/убийствени
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обидил се на Тайпи за реформите в Турция.
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Застрелял се е при опит за неизбежна самоотбрана
63
3
 
16
 
! Отговори
Тато Боко преди 4 години
Който не слуша му пращам ДС и те го оправят.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ми е познат
61
8
 
23
 
! Отговори
Стефчо преди 4 години
Яката е бъркал в кацата с мед,и сега са го настъпили по малкия пръст хахахаа.....на всеко прасе му идва Коледа. Айде да провалчи крак за всички прокурори,адвокати и т.н подобна престъпна прослойка.....амин
60
1
 
8
 
! Отговори
българин преди 4 години
До 64.. То хубаво Свети Петре.Амаааа.Да не се окаже.Че си от нашите " съдии" Щото ще се окаже на практика.Че и горе ще му се размине казана с катран!!!!-:)
59
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А " властта" българино.Можеш и да я контролираш и без да си в нея!-:) А именно гласувайки! А не в деня на изборите.Да ходиш и си копаеш лозето.Мислейки че и без теб ще " минат"! Ама Не.Сам се минаваш!-:) За това гласувай.А всички " задачки" лични после! За това се самоизбират ГЕРБ групировката на бозбоазина Банкянски с разпасан пояс вече 10 жалки за теб годинки! Излез и гласувай и ще е различно вече!-:) Лозето ще почака пред съдбата ти!!
58
2
 
39
 
! Отговори
бай х преди 4 години
как не се самоуби един чиновник от агенция за обществени поръчки , митничар, катаджия, данъчен , кмет , областен управител , посланик , министър , депутат ....
57
4
 
21
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
Ясна е причината за смъртта. Миков е получил огризения на съвестта че не се е подписал за моето избиране и си е посегнал.
56
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та значи.Лице което има законно оръжие в ръцете си.Попада в графа Ненадейна стрелба върху себе си или други хора! Имал го е да се пази с него.Но при различни обстоятелства.Е опасен сам за себе си уви! И почваме да гадаем вече.Психични или лични проблеми е имал този човек.Та да се гръмне здрав и прав? Или са му помогнали поради факта че знае твърде много? Това са само въпроси.Истинатс рядко излиза на яве! Каквото и да е.Вече го няма! Носете си новите дрехи! И далеч от властта!-:)
55
1
 
30
 
! Отговори
ало прокуратурата? преди 4 години
В прокуратурата на Гешефта е така.
54
1
 
59
 
! Отговори
Дияна преди 4 години
Самоуби се или го самоубиха?Мафията е обсебила държавата, вече всичко е възможно.
53
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато се самоубива човек е лично негово решение,методът и начинът не са толкова важни.Но понеже става дума за прокурор,важна е не причината за смърта,както са се постарали журналята да я изобразят с завиден художествен майсторлък,а е важен поводът.Както виждате в цялата статийка никой не се е и потрудил дори да изясни по точно кои държавни дела е бил работил юристът.Само не казвайте че е замесен с покриването на липсите в КТБ.
52
3
 
32
 
! Отговори
444 преди 4 години
Байко трябва да се махне незабавно.