Попето призна: Тежи ни, че нямаме победа вече 9 мача

Понякога на обяд се чува само дрънкане на чинии, заяви капитанът
Обновена: 11 сеп 2019 09:11 | 11 сеп 2019 08:35, Красимир Ангелов
40
Попето призна: Тежи ни, че нямаме победа вече 9 мача
Снимка: БТА

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов разкри след поражението от Ирландия, че настроението в съблекалнята на "лъвовете" не е никак добро.

"Красимир Балъков сега ми каза в съблекалнята, че всички, които сме влезли в игра, не сме го направили както трябва. Трябва да си вадим поуките", започна Попето. Според него националите са стояли 80 минути добре на терена и са направили, каквото се е изисквало от треньора.

Още по темата
"През второто полувреме имахме някои интересни ситуации. За наше нещастие в последните 10 минути допуснахме някои грешки. Без чиста ситуация допуснахме 7 гола и това е лошото. За Христо не съм съгласен той да поема вината. Ние сме отбор, един екип. Това му е дебют, не бива да е самокритичен към себе си. Няма такова нещо той да поеме вината, всички сме виновни", посочи Попов.

"Видя се, че доста добре изнасяхме топката, но при тази схема на игра има нужда от време всеки футболист да разбере какво се изисква от него. Не може да се получи за 3-4 дни. Има облик в този отбор. Трябва в последната третина да сме по-нахални, по-ефективни и по-агресивни", допълни още той.

"Вече 9 поредни мача без победа тежат. На нас също ни тежи. Говорим си по тази тема. Понякога на обяд или на вечеря се чува само дрънкането на чиниите и на приборите. Когато има победи и позитивни резултати, настроението и футболното самочувствие е съвсем различно. Когато не печелиш, си леко скован, пазиш резултата, стремиш се да не бъркаш. Ще дойдат и по-добри дни", уверен е капитанът на националния отбор.

Какво още каза Ивелин Попов четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
10
 
! Отговори
saki преди 4 години
Слаба физическа подготовка, Като нямаш техника ,трябва да компенсираш със сила.
17
2
 
12
 
! Отговори
СЪПОСТАВКА преди 4 години
СЪРБИЯ - НАД 500 ФУТБОЛИСТИ ИГРАЯТ В ЧУЖБИНА, ДАЖЕ ИМА СЪРБИН В А ГРУПА НА ...БРАЗИЛИЯ. ХОРАТА ИМАТ СПОРТНИ СЪРЦА, ОТБОРЕН ДУХ, САМОЧУВСТВИЕ - СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО БАСКИТБОЛ, ХАНДБАЛ, ВОДНА ТОПКА, БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ, КЪДЕТО РЕКОРДА НИ Е ...ТРЕТО МЯСТО. И ПРИ МЪЖЕ И ПРИ ЖЕНИ. СВЕТОВНИ ПО ФУТБОЛ ЗА МЛАДЕЖИ. НИЕ - ГРИШКАТА, КОЙТО НАЙ-РЕДОВНО ИГРАЕ ПО-ДОБРЕ КАТО С МЕДВЕДЕВ, НО ... СЕ ГИПСИРА ПРИ ВАЖНИТЕ ТОЧКИ И ПРОПИЛЯВА ТАЛАНТА СИ. НЕ ИМ ПРЕЧАТ ДИСКОТЕКИТЕ А ПОРАЖЕНСКИЯ КОМПЛЕКТСАРСКИ МАНТАЛИТЕ
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гЛЕДАХ ДОСТА МАЧОВЕ НА аНГЛИЯ - ТЕ СЕ ОГЪВАТ ПРИ ПРЕСА, ЧИСТАТ ТОПКАТА НЕ Я ЗАДЪРЖАТ, НАПАДАТЕЛИТЕ ИМ КАТО КЕЙН СА БАВНИ ДЪЛГУЧИ ИЛИ БИЧМЕТА КАТО СТЪРЛИНГ, НЯМАТ СПРИНТ. БАЛЪЧЕТО ОБАЧЕ КЛЕТОТОО МИ ТО НЕ Е ГЛЕДАЛО КАЧЕСТВАТА ИМ И ПРИБРА ОТБОРА, КАТО ИЗЛОФИ ВРАТАТА НИ НА НЕПРЕСТАННИ АТАКИ, КАТО В ЕДИНОБОРСТВАТА НАГЛИТЕ СА НАЙ-СИЛНИ И НАПРАВИ КЕЙН ЗВЕЗДАТА НА ВЕЧЕРТА. ЕДНА ОТ ДУЗПИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ, ПОРЕДНАТА СЪДИЯСКА АВАНТА
15
1
 
13
 
! Отговори
fact преди 4 години
гледай празните стазиони, когато нацонала играе в България.Че кой се интересува кога, къде и дали ше победите?Освен заложилите, мениджърите и бат бойко - кукловода.бойче, що така те ги побеждава отборчето?
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националния отбар с Пламен Марков се класира без играчи на европейски би Хърватия и Белгия. Същите играчи с Тройчо бяха пометени от Чехия с 6-0. Отбора започва от треньора. ЗАЩО БЕШЕ ИЗГОНЕН МАРКОВ? ЧЕ ...НЕ СМЕ БИЛИ ИТАЛИЯ НА ЕВРОПЕЙСКОТО, А СМЕ ПАДНАЛИ 2-1 КАТО ВОДИХМЕ ЦЕЛИЯ МАЧ ПОЧТИ.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за да има успухи българския футбол трябват добри треньори. Вижте ЦСКА с напълно провалена селекция как направи пробив в Европа с Любко Петрович. Лудогорец в групите ще направи още две загуби от много по-слабия като играчи Ференцварош заради разликата в треньорите и така.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради треньорчетата и в А и в Б група и в националния, българският футбол бе съсипан.ВЕЧЕ НИКОЙ ФУТБОЛИСТ С ТОПКА В КРАКАТА НЕ СМЕЕ ДА ЛЪЖЕ, ДА АНГАЖИРА ПОВЕЧЕ ПРОТИВНИЦИ И ДА ПОДАДЕ НА СВОБОДЕН НЕГОВ СЪОТБЕРНИК. СЕДЯТ КАТО АПТЕКАРСКИ ШИШЕТА И РАЗЦЪКВАТ ОТ КРАК НА КРАК ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ АТАКАТА ЗАВЪРШВА СЪС ШАБЛОННО ЦЕНТРИРАНЕ КЪМ НАПАДАТЕЛ КОЙТО ...НЕ УМЕЕ ДА ИГРАЕ С ГЛАВА. ТОЯ МАВИС ЧИБОТА АКО МУ ДАДАТ ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ЩЕ СЧУПИ ***, НО ГО ВЗЕЛИ ДА ПРЕЧИ НА ЛУДОГТОРЕЦ
11
3
 
11
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Попе,вчера с твоето влизане се оплескаха нещата!След върната от тебе топка стана контраатаката на Ирландия и първия гол!Не ставаш вече !!! А и никога не си бил на висота!
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По света е пълно с прекрасни, доказали се треньори. НЕ С БИВШИ ФУТБОЛИСТИ КАТО МАТЕУС. В тактическо отношение футболът през последните десет години се разви много. Гледам Финландия се надиграва с Италия - ами там са пълни дървари, вземете финландския треньор и България ще мачка.И още нещо писна ми треньорчета като Хубчев и Балъка да се оправдават като мачкат самочувствието на футболистите, който не си вярва на отбора да напуска отбора.
9
1
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Ама на тия и ядене ли им дават още, че не са свършили работа за пет пари ли ???
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тежко ви е как няма да ви е тежко от махмурлука от вечното висене из чалготеките по цели нощи
7
1
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Ко ви тежи ве? С раници ли играете?
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НА БОБИ МИХАЙЛОВ МУ ТРЯБВА ПСИХИАТЪР. Избора му на треньори е от слаб към още по-слаб. Хубчев го видяхме срещу кипърците след като зетя Милонов си изкара шашав червен картон пред противниковата врата.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе защо не сложат Спас Джевизов, Гонзо или Никито Митов. Може и Белия. Не мисля да се представят по-зле.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аКО сЪРБИЯ ИМА ТАКЪВ ТРЕНЬОР И сЪРБИЯ ИЗЛЕЗЕ С нАГЛИЯ БЕЗ ДА СЕ НАДИГРАВА А СЕ БРАНИ, СРЪБСКИЯ НАРОД ЩЕ РАЗТУРИ ТОЗИ ОТБОР И ЩЕ ИЗГОНИ ТОЗИ ТРЕНЬОР. Ето онзи ден сръбкините си дублираха титлата на евроволей срещу фанатизираната мегаантикавалерска зала в Анкара срещу Турция, И ЗАЛАТА ЗАМЪЛЧА ЗАСРАМЕНО, С ПОЛИТИЦИТЕ. Ама това е народ а не ***. Утре Звезда излиза срещу Байерн Мюнхен на Алианц Арена. Три пъти по-скъпия Лудогорец - едвам в групите на Лига Европа. ТАКА Е КАТО НЯМА ОТБОРЕН ДУХ.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се махат от отборя и Пацо Тигъра, ментето Пашов, което единоборство не може да спечели, оня дългуч от Ботев, Малинов от ЦСКА тия нямат качества за Б група. ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КОМПЮТЪРНА ПРОГРАМА ДА ОЦЕНИ ИГРАТА НА ТИЯ БЕЗДАРНИЦИ. И НИКОГА ПОВЕЧЕ В ОТБОРА МИХАЙЛОВ-ВНУК, НИКОГАИСКАМЕ АТАКУВАЩ ФУТБОЛ БЪЛГАРИЯ НЕ Е МАЛТА И АНДОРА.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Незабавна оставка на Балъков. Край на реденето на измислени треньори от Пеневата чета в националния. БФС да извади няколко милиона от огромния си бюджет и да назначи класен треньор от чужбина. Тактиките на Балъков за глуха защита могат да ги изпълнят Паоло Малдини и Барези, ама са окачили обувките на пирона. БАЛЪК МАХАЙ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЗАЕДНО С ЕТЪРСКОТО ТИ ВРАТАРЧЕ, КОЕТО ПРИ ВТОРИЯ ГОЛ БЕШЕ МЕГАНЕАДЕКВАТНО
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва им спортен психолог в тази ситуация, вероятно имат, но няма резултати. И стига с това - чалготеки и кво ли не. В цяла Европа и по света са така футболистите - нощен живот, барове и добри момичета около тях. Явно нашите не могат да съвместяват и двете, и спорта, и удоволствията.