Две години условно получиха Мегз и приятеля й Рончев

Двамата са обвинени в застрахователна измама
Обновена: 16 сеп 2019 18:20 | 16 сеп 2019 18:15, Анисия Иванова
32
Две години условно получиха Мегз и приятеля й Рончев
Снимка: Instagram

2 години затвор получи дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз. Тя бе осъдена условно, заедно с приятеля си Румен Рончев, след като се споразумяла с прокуратурата по делото за обсебване на джип. Със същото наказание е й братовчедът на Мегз.

До присъдата се стигна, след като Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350" през септември м.г. Братовчед й пуснал жалба, че паркирал джипа пред бар, а на следващия ден не го открил. На следващата сутрин от "кубчето" нямало и следа.

Още по темата

Колата е собственост на "Софауто", тъй като е лизингова. Почнало разследване, което показало, че не е крадена, а има застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Антон Лесов, така и модната принцеса и новото й гадже.

Антон Лесов е осъден за това, че противозаконно е присвоил чужда движима вещ – лек автомобил „Мерцедес", собственост на лизингова компания , на стойност 98 586 лева, която е владеел, като обсебването е в големи размери и присвоената вещ е заместена до приключване на съдебното следствие в първоинстанционния съд. По одобреното споразумение му е наложено наказание от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 5 години, съобщава "24 часа".

Три години условно с 5 години изпитателен срок получи Румен Рончев. Освен за обсебване на автомобила, транспортният бос е осъден и за това, че е отнел чужди недвижими вещи. В Индустриалната зона край Раковски той се сдобил противозаконно със два спойлера за влекач, и лек автомобил "Мерцедес" на стойност 2 497 лева. През 2018 година той склонил друго лице да отнеме 120 бутилки уиски от две различни марки, на обща стойност 3 312 лева, без съгласието на собственика с намерение противозаконно да ги присвои.

Каканашева пък е осъдена на 2 години лишаване на свобода с 4 години изпитателен срок. Тя бе обвинена, че умишлено е склонила любимия си, както и братовчед си да присвоят автомобила.

Проблемите на Мегз със закона обаче продължават. Тя е с обвинение, че не е спряла на знак СТОП, отнела е предимство и се е ударила в друга кола. От инцидента е причинена средна телесна повреда, а Мегз карала, докато била с взета от МВР книжка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То си личи някой ако е работил. Тя е прекалено отпусната и харна в лицето. Как се мъчиш даже върху интелектуална дейност и си пак такъв мек лек ведър и отпуснат вместо съсредоточен и събран? На разни фирми подставените лица-шефове си личат по такива неща..
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви мангизлии? За такъв тип хора е страшно важно да демонстрират успех и разточителен лукс за пред медиите, а всъщност го финансират с лизинги и измами, и прибягват пак до измами, когато не могат да си погасяват лизинга. Тази жена не я познавам, но предполагам, че има повече дългове, отколкото каквато и да е реална собственост. Ако се занимава с търговия с евтини дрехи, сметката просто не излиза. Голяма печалба от евтина стока идва чак с продажбата на много големи количества.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за име е това МЕГЪ3
22
1
 
3
 
! Отговори
Цецко преди 4 години
Поне един мангизлия да бяха осъдили ефективно в тая държава. Много *** закони. Споразумение !? При ясни доказателства не трябва да се прилага това.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Наблюдател Грешите, упоменатите присъди се прилагат само към "ВИП" персони от класата на Мегз. За простосмъртните тарифите са по-високи!
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другите вампири обсебват дворци и палати а тоя обсебил джип.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тва ви е проблема, че се занимавате с "високо културни" особи, пример за децата ви.
18
0
 
21
 
! Отговори
Ххх преди 4 години
И тази ми я лансират по телевизиите и ми я представят като ВИП ,а тя е най-обикновена измамница,а приятелят и няма да го коментирам-120 бутилки уиски!!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две години условно за хора лъгали държавата какво очаквате когато се съсипват лекари а некакви мутрегени го играят на две години условно и ги покзват по ТВ като влюбени гълъбчета
16
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
С тази присъда съдът стимулира застрахователните измамници. Като знаят каква присъда ги чака ако ги хванат те ще рискуват, защото присъдата е малка. А, специално тази кифла заслужава 3 г. условно само за джуки и физиономия! Кради и лъжи народе, 2 г. условно те чакат!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей сега сигурно ще се жали във Фейсбук, че е невинна и срещу нея има заговор от конкуренти. Тя е типичен манипулативен социопат, а такива отричат всичко завинаги и докрай, независимо от фактите. Има толкова прегрешения, че сигурно и тя не знае колко, и същото се говори за възлюбения й. Много ми прилича по характер на измамницата Елизабет Холмс в САЩ с фирмата й за несъществуващ продукт.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква пък е тая????
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..... и мегззззз припадна!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми винаги си е било така. За кокошка няма прошка.Ако ще крадеш поне кради в големи размери иначе даже и съдиите ти се смеят и ти турят години щото им изглеждаш като *** за дето си откраднал толкова малко. Сега разбирате ли защо дават 3 години реален затвор за краден селски телевизор+1 дворна кокошка и 2 години условно за 100 хиляди лева кражба?
11
1
 
21
 
! Отговори
яверт преди 4 години
Защо не обсеби нещо за 50000 евро в някоя държава с работещо правосъдие? Сега щеше вече да е зад решетките с 30 хил. евро глоба минимум. А по-важното щеше да лиже небръснати катерици 5 -10 години.
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Т.е съда ги поощтрява да вършат още далавери.
9
0
 
16
 
! Отговори
отCиднейAaв$тpалия преди 4 години
Е на берекет ще да е. Догодина още по плодородна да е. Както са казва sky is the limit. Кога ще се кандидатира за депутат в европарламента?
8
0
 
31
 
! Отговори
;-) преди 4 години
Дизайнер, фризьорка... Сливенският затвор има добър капацитет да навлезе в модния бизнес. Трябва му само добър мениджмънт.
7
1
 
12
 
! Отговори
1914 преди 4 години
Всеки път като я видя ми се путкосяват краката...
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
т.е. ако присвоиш нещо в особено големи размери и те хванат, ти дават две години условно? ми, бива, още повече че може и да не те хванат