Продължава драмата в "Овча купел", мъжът се е барикадирал у дома

Снощи той заплаши да застреля всички около себе си
Обновена: 22 сеп 2019 14:41 | 22 сеп 2019 12:50, Александър Попов
27
Продължава драмата в "Овча купел", мъжът се е барикадирал у дома
Снимка: bTV

Инцидентът в столичния квартал "Овча купел", където 57-годишен мъж заплаши да застреля всички около себе си и се е барикадирал в апартамента си, все още не е приключил.

Продължават опитите за безопасното извеждане на психичноболния мъж, който според лекарите от Спешна помощ страда от шизофрения.

Още по темата
Екипи на полицията са обезопасили периметъра, цяла нощ е имало и дежурни пред блока.

С помощта на психолози бил направен опит за контакт с мъжа, казаха от МВР. Полицията засега не го е извела със сила, защото преговаря с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
12
 
15
 
! Отговори
ужас преди 4 години
Полицията все преговаря, все с добро към престъпниците и психопатите. След като е куку и е заплашил , че ще застреля хора влизат баретите и го ликвидират - кой знае сега като го приберат пак ще го пуснат не след дълго като му избият балансите може и наистина да очисти някой невинен. Крайно време е да се спре толерирането на опасни хаховци и да се действа твърдо и безцеремонно щом заплашват обществото.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не го притискат човека сам ще излезне. Познавам няколко човека с тази болест които се държат много добре с останалите. Най важното е да не се пропуска приема на лекарство. Този ако живее сам и е пропуснал лекарството са му избили чивиите. По интересното е откъде има оръжие и бойно ли е или газово.