Пишман крадци нападнали жени и...избягали от виковете им

Полицията задържа нападателите - на 22 и на 23 години
27 сеп 2019 18:00, Анисия Иванова
6
Пишман крадци нападнали жени и...избягали от виковете им
Архив: Булфото

Полицаи разкриха пишман крадци, направили опит за грабеж в Плевен, съобщиха от МВР. Сигнал за случая бил получен вечерта на 6 септември.

Изпратените на място полицаи установили, че минути по-рано три жени - на 51, 54 и 58 години, били пресрещнати от двама маскирани и въоръжени, които им наредили да им предадат чантите си и стреляли във въздуха.

Жените обаче се развикали и нападателите побягнали, без да вземат нищо. 

При разследването криминалистите влезли в дирите на извършителите - двамата плевенчани на 22 и на 23-години, чиито домове били претърсени.

В жилището на 22-годишния са намерени черна маска и черен суичър, а в апартамента на по-големия - два газови пистолета с патрони в пълнителите и без предпазни муфи в цевите, черна маска, два суичъра - тип маска и три полиетиленови плика с бяло кристалообразно вещество.

При обиска на 23-годишния в портмонето му било открито пликче с бели кристали, по негови данни - пико. След задържането двамата те признали за стореното, повдигнато им е обвинение.

По случая е образувано е досъдебно производство, а работата по документирането му продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ПлевенМВРкрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на МВР трябва да се връчи нобелова награда по математика - открили са не един, а два ръба по-*** от 180 градуса...
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 3 (кака Мара)Това е виц. Много стар виц бих добавил, ама е готин!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 1В интерес на истината трябва да кажа, че ме изумява рекордния брой новини за бити и пребити MMA бойци.Един няма който да е успял да се защити поне ако не да набие някой от нападателите.Зс други не знам. Имаше преди време един случай едно момче, уж беше шампион по таекуондо, когото го убиха двама бандити с прякори Поничките.Така че бойните изкуства са бошлаф работа!!!
2
0
 
14
 
! Отговори
Кака Мара преди 4 години
Лежах в неврологията и подобна история ми разказа жена от отделението.Нейна приятелка на връщане от втора смяна,минава през градския парк и я напада някакъв тъмното,като и дърпа чантата.В паниката,тя вместо Помощ, закрещяла Ура:))) Паникьосаният апаш духнал,а тя оправдала реакцията си,че може би е викала Ура,понеже мъжа и бил военен!
1
1
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо не скочат на някоя батка пред фитнес зала или зала за бойни изкуства, даге?