Жертва или убиец е Джок Полфрийман - едно видео, две гледни точки

Вижте едни и същи кадри и коренно различни мнения
Обновена: 3 окт 2019 16:53 | 3 окт 2019 13:23, Александър Попов
432

Казусът с осъдения за убийството на Андрей Монов - Джок Полфрийман, излезе от съдебната зала и се пренесе онлайн.

В YouTube, от анонимния профил YouTube Channel, се появи 23-минутно видео, което е озаглавено "Истината за Джок Полфрийман". Авторът не споделя какво го е подтикнало да пусне видеото от нощта на убийството, но е разяснил своята гледна точка. Според нея Джок е жертва и е убил Монов при самозащита.

Не закъсня и контра видео, качено от приятелите на убитото момче.

"Това видео, идва в отговор на каченото почти анонимно видео, което манипулира и внушава неистини. Ние, приятелите на Анди, търпяхме достатъчно. Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир", пишат под видеото близките на Монов.

Къде е истината? Трудно може да се каже, но вижте двете гледни точки на едно и също видео.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не познавам нормален човек, който ходи с нож в джоба. Па дали е виновен е ясно на всеки.
243
6
 
7
 
! Отговори
от 254 преди 4 години
това е преди 12 години ,тогава дори и да ти правят обир на дома ако убиеш нападател си виновен.Закона е ясен нямаш право да убиваш човек при никакви обстоятелства.Сега има малко изменения като самозащита, но събитието се разглежда по законите които са били в деня на събитието а не с бъдещи закони.
242
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижда се че при хулиганства никой не се намества, изключение прави въпросния Чуждестранен гражданин, въпросния не знае че не е прието в България хулиганите да ги закача някой , още повече е ясно на всеки българин че подобни хулигани имат политически чадъри защото ,политиците се ползват от време на време именно от техните услуги за различни събития. Дали е виновен носел е оръжие с това оръжие е убит човек(нападател ) ,според закона е виновен ,не е негова работа да е полицай затова българите ст
241
10
 
20
 
! Отговори
Нагласена работа преди 4 години
Бог да прости загиналото момче! Съболезнования на родителите! Но при не прегледани всички записи на камери , при не разпитани всички свидетели , при избирателно повдигнато обвинение от прокурора - ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНА РАБОТА НА ПРОКУРАТУРА И СЛЕДСТВИЕТО ! СЪДЪТ НЕ ИМАЛ ИЗБОР ПРОСТО Е ОТСЪДИЛ СПРЯМО ЗАКОНА! УТРЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ НЕУСТОЙКА НА ПОЛФРИЙМЪН ЗА СКАЛЪПЕНИЯТ ПРОЦЕС ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО , КАТО НЕ НИ СТИСКА ДА СТАНЕМ И КАТО РУМЪНЦИТЕ ДА СТРЕСНЕМ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ! ГЕШЕВ - ВЪН !
240
7
 
20
 
! Отговори
Мили другари преди 4 години
Само като видях, че показвате якенцето с куп безмислени допълнения за причска и т.н. ама така удобно пропускате, че е лежал в болница с сътресение или комоцио незнам, и куп други наранявания, за което си има доказателство като медицински документи и бях до там :)
239
3
 
14
 
! Отговори
До АНОНИМЕН ЗА ГЕШЕВ преди 4 години
ГЕШЕВ ЗАКРИЛЯ ТОЧНО ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ОТРОЧЕТА НА ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ , КАТО ПЕЕВСКИ , ДОГАН И БИВШИ МУТРИ КАТО БОКО И КОМПАНИЯ ,КАКТО И ПРОДАЖНИ ЧЕНГЕТА КАТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ПОДОБНИ! ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ - ТАРИКАТИ С ОРГАНИЗИРАНОТО КРАДЕНЕ !ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН ! ТОГАВА - ЗАКОНА ЩЕ ОТСЪДИ !!!
238
9
 
24
 
! Отговори
Моята братовчетка преди 4 години
ми разказа как в Англия станала свидетелка на улична кражба на чанта ОТ стара жена , и как веднага след крадеца се втурнали две момчета , спънали го и го хванали , полицая дошъл благодарил им и отвел арестувания! Това в България - КОГА ЩЕ СТАНЕ!!! В България ако някой бие някого , околните минувачи гледат да избягат или се правят на невидяли! Иначе когато сме много срещу един - сме най-смели ! СТРАХЛИВЦИ И НЕДОСТОЙНИЦИ - ТОВА СМЕ НИЕ - БАЙ ***!
237
7
 
23
 
! Отговори
Лъжесвиприятелчета преди 4 години
От кога трябжа да сме жещи лица да разлияим спречкване и побой?Няма нищо на якте, но доколкото знам е бил хоспитализиран и със сериозни наранявания.Разпитани сте само вие, удобно много хора са пропуснати, полицаи си сменят първоначалните версии, записите от МЗ които показват точно какво е станало били презаписани, ама по случайност бащата бил приятел с министъра?!Вижда се как през цялото време са 16 срещу един ритници, павета, приличат на едни други групи ама те са с колове..
236
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ 245Добър си е Гешев щом червените БКП-та оревават орталъка!
235
2
 
6
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ преди 4 години
Този случай е умишлено раздуван точно сега преди избора на тариката прокурор Гешев и местните избори! Но явно сме твърде прости щом го коментираме , вместо да станем и да с протести да издигнем друг за кандидат главен прокурор , имаме поне няколко варианта! Да блокираме НС и ВСС чрез протести , който да доведат до свалянето на Гешев /кандидата на Пеевски и ДПС/ и издигането на друг приемлив за обществото главен прокурор! Бойко Атанасов за главен прокурор и МУТРИТЕ са ***!!!
234
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един приятел току що ми каза че е пратил линк от клипа на няколко австралийки посолства с кратко обяснение за случая.Добре е направил!
233
2
 
22
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ преди 4 години
Всички искаме правосъдие еднакво за всеки гражданин. Но докато имаме ТОТАЛИТАРНО-МУТРЕНСКА държавна сигурност управляваща прокуратурата и спъваща работата на следствието , в последно време намесваща се пряко в съдебната инстанция , до тогава законът ще се прилага избирателно! За хората от ДС , висшите политици , богатите и мутрите ще бъде мил и щадящ , за всички останали /особено политически противници и бедните/ той ще е безжалостен и строг! Вървим към МУТРУ -ТОТАЛИТАРИЗЪМ! НАЙ-ЛОШОТО В СВЕТА
232
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 233Никъде няма да ходи, мойто момче. Задръж малко празнуването по повод освобождаването на един убиец. Знам, че си мечтаеш за поредния психопат на свобода, само че тези неща не зависят от теб.До няколко дни ще видиш точно обратното а след това ще има още много секс за сметка на БКП-то!
231
8
 
20
 
! Отговори
Браво на Джок преди 4 години
Хубаво е направил австралиеца че е затрил рода на ченге от ДС. Колкото по-малко червена *** от БКП в България толкова по-добре!
230
12
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Торбата ака Красимир Кънев се е съсипал да драска коментари. Подопечните му лапачи също.
229
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно въпросче , защо някой ,който притежава такова видео , не го е направил публично достояние тогава , а е чакал, цели 11години за да го пусне, точно в този момент ? Не мисля , че това е случайно.
228
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази компания от тотални *** всичките са за затвора.
227
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По онова време отвличаха хора всяка седмица, магистрални обири, пребити и обрани чужденци, та какво ти е чудно че ходи с нож.
226
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само че от видеото не става ясно едно - защо Джок се връща обратно от Сердика към светофара и към отиваща си вече група? Нима това не е опит за провокация от негова страна? Защо обратно ги догонва. И защо един чужденец в чужда държава ходи с нож в себе си? Кой от вас има нож в джоба или раницата си?В никой случай не защитавам софойските подлизурковци от видеото.
225
11
 
32
 
! Отговори
Джок преди 4 години
Джок е момче със топки от стомана. Не като , дето са силни и смели само в група.