СДВР задържа 51-годишен, склонявал към проституция

Мъжът давал квартири, вземал половината от "заработката"
4 окт 2019 14:31, Анисия Иванова
12
СДВР задържа 51-годишен, склонявал към проституция
Снимка: МВР

51-годишен столичанин е задържан за склоняване към проституция. СДВР е провела разследване след постъпил сигнал.

Според първоначалните данни задържаният е предоставял квартири в столицата на 24-годишна жена, с цел предлагане на платени услуги, а срещу това получавал половината от заработените пари, съобщиха от МВР.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура мъжът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 159А от НК. 

В хода на процесуално-следствените действия е установено, че задържаният е съхранявал в едно от жилищата си пистолет в нарушение на правилата регламентиращи притежание и съхранение на огнестрелно оръжие, за което му е повдигнато обвинение по чл. 338 от НК.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
БИЗНЕСМЕН преди 4 години
Щом са няколко квартири господинът е направил франчайз.
10
0
 
3
 
! Отговори
Икономист преди 4 години
В България на такъв се казва бизнесмен.
9
0
 
3
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
В "БГ" на такъв се казва, "работодател"!
8
0
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Ми то като чета историята тя си е била склонна за тия работи що са прибрали човека, приберете шaфpaнтията че го е склонявала към сводничество!
7
0
 
7
 
! Отговори
Продължението преди 4 години
Ако онзи се опита да влезе, разбивайки ключалката, тогава случаят се счита влизане с взлом. Нали договорът е току що изтекъл?При подобни случаи некоректният наемател може да причини неприятности само ако заведе дело, твърдейки, че му липсват пари, които е бил оставил в квартирата. Но обикновено не постъпват така, когато са гузни.Пиша това, за да знаете какво да правите, ако ви се случи нещо подобно.Законът днес защитава некоректните, но българският Андрешко намира изход.
6
0
 
5
 
! Отговори
Но не можела да се преди 4 години
свърже с наемателя. Отишла в РПУ, там я предупредили, че трябва да се разбере с него, иначе той може да я съди. Такива са законите ни. Познати обаче й дали акъл как се постъпва в такива случаи.На следващия ден след изтичането на договора нейният брат с още двама издебнали когато в жилището няма никой, сменили ключалката и извадили малкото багаж на онзи пред вратата. Двама съседи присъствали като свидетели.Защо се действа така? Защото, ако онзи се опита да влезе, разбивайки ключалката,
5
0
 
7
 
! Отговори
Да ви кажа преди 4 години
Преди време женица с две деца овдовя и даде апартамента си под наем, а тя самата с децата се прибра при родителите си. разбра от съседите, че в нейния апартамент всеки ден идват поне по няколко различни мъже, придружени от млади жени и си тръгват след час-два. Потърсила наемателя по телефона, но той не отговарял. Наемът й превеждал по банкова сметка.Изтекла 1 година - времето, за което бил сключен договорът. Ако не уговорят друго, автоматично се продължавал за още 1 год. Но не може да се свърже
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на една жена ли е предоставял квартирИ, тя сама ли е "работила" там? Или е била нещо като маман на други труженички?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Терористични актове са предотвратени в 4 големи града в Централна Русия.
2
0
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Явно не си е платил на полицията процента и за това са го задържали. Само един ли дава квартири за проституция в столицата? Браво бе много чиста столица си имаме. Това на Данчето се дължало. Защо не задържат стотиците наркодилъри около всяко столично училище и университет? Защото са дупе и *** с полицията и никой тях не ги закача. За това ако искате в София ромите да пътуват гратис, да ги лекуват безплатно по болници изберете пак Данчето.Може би заради фалшивата и усмивка.
1
0
 
17
 
! Отговори
Навсякъде преди 4 години
из страната е пълно с така наречените стаи за почивка на час, ама които ги държат си плащат на който трябва и не ги закачат.