Откриха мъртви майка и син в дома им в Търговище

Двамата вероятно са варили зимнина на газов котлон
10 окт 2019 13:37, Елка Василева
7
Откриха мъртви майка и син в дома им в Търговище
Снимка: архив, Булфото

Майка и син са открити мъртви в дома им в Търговище. Изясняват се обстоятелствата около смъртта им, съобщиха от полицията.

Безжизнените им тела са намерени в дома им в жилищна кооперация в кв."Запад" 3 вчера около 16.30 часа.

Своевременно на място са пристигнали полицейски и медицински екипи. Извършен е оглед на местопроизшествието, при който не са констатирани видими следи от насилие.

Аутопсия ще установява причините за смъртта на 51-годишната жена и 27-годишния й син.

Съдебният лекар д-р Владимир Горанов каза пред БТА, че е изпратена кръв за допълнителни изследвания във ВМА - Варна. "На този етап съмненията ми са за отравяне с въглероден окис", допълни медикът, извършил аутопсията.

По думите му двамата са варили зимнина на газов котлон на балкона при плътно затворени прозорци. Входната врата на жилището на четвъртия етаж също е била заключена и за отварянето й е бил повикан ключар.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Търговище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
дедо Боре преди 4 години
Глупости! От 40 години съм на газ и още съм жив. А ако има изтичане веднага се усеща.
5
3
 
6
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
до 3-ами тогава какво да кажем за отоплението с газови печки през зимата ?? аз с това се топля !!
4
4
 
5
 
! Отговори
към анонимен преди 4 години
Така е,но за съжаление образованието се оказва неефективно,защото не е по собствено желание и мотив-да се учи. Няма я мотивацията...остава само задължението, конкуренцията и зубрачеството. Желание и мотив..липсва,така че, е неефективно.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Ако малко беше внимавал в часовете по химия щеше да знаеш, че при горенето на газ се поглъща огромно количество кислород и се освобождава въглероден диоксид (който е отровен, без мирис и е най-вероятния вероятния причинител на смъртта в този случай).
2
6
 
7
 
! Отговори
Ако това преди 4 години
Е вярно...да питам министъра на образованието, какво тогава учат тези деца??? УЖАС..добре,че днес има интернет и тези,които се интересуват, ще се осведомят.Този младеж...е ходил 12 години да учи абсолютно ненужната ви материя и затова си заплати с живота.И да не се оправдават,че това е работа на пожарната или родителите,защото тази майка също няма информация,защото никой не я информирал.
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зимнина на балкона на газов котлон при плътно затворени прозорци. Това ли успяха да ви родят сеяндурските тикви. Сега ако кажете че са имали и Жълти книжки цена няма да имате. Няма как да се задушат от варене на зимнина та нали щяха да усетяти да отворят прозорците. Или са сложили да ври зимнината и са легна ли да спят. Измислете нещо по достоверно да хване декиш бе. Всяка година правя зимнина по същият начин досега трябваше да съм се задушил поне сто пъти.