Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!

Мнения след мача между България и Англия
Обновена: 15 окт 2019 08:17 | 15 окт 2019 08:10, Петя Славова
209
Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!
Снимка: БТА

След европейската квалификация между България и Англия, завършила 0:6: Димитър Бербатов, рекордьор по отбелязани голове за България коментира: "То беше очевидно, че разликата е много голяма. Ако щеш, чисто генетично ни превъзхождат- по начина на тичане, на подаване, по движението. Но отборът ни демонстрира много голямо уважение в първите минути и това ни спря да покажем нещо повече. Да, вкараха ни ранен гол, но но цялото им поведение демонстрираше много по-висока класа, превъзхождаха ни и заслужено ни победиха".

Още по темата

След това бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм беше попитан по темата с расизма, на което той отказа да отговори: "Расизмът?! Далече съм от тая работа. Питайте ме нещо друго.

"Да, таблицата в момента показва, че сме последни. А какъв е пътят нагоре? нека да кагат хората, които отговарят за националния отбор. Това, което мога да кажа е, че разликата е от земята до небето. Но трябва да се играе с повече нахалство, а днес бяхме - заповядайте, вкарайте ни. Аз не мога да давам на оценки на Балъков. Не съм бил треньор, не мога да му давам оценки".

След това нападателят беше попитан дали България може и ако се класира за Евро 2020 през плейофите дали това би било справедливо на фона на днешния мач.

"И по-слаби отбори са се класирали, да не говорим за справедливост. Но ако се стигне до класиране, то аз се надявам момчетата да са подготвени. Сега няма да спят цяла нощ -100 %, защото е един вид унижение. Всеки трябва да си даде оценка и да си отговори на въпроса: Къде съм аз в пространството на футбола.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, очаквах резил, ама чак толкова... Добре, че гледах само до първия гол.Ама с Перука и сие. и с тренировки в чалготеката, толкова.
3
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националистични български сви не. Видяхте ли се колко струвате ?Пълни от репки и бо клуци. Генетични отпа дъци.Каза ли ви го и Бербатов - макар и завоалирано.
2
6
 
16
 
! Отговори
Франкофон преди 4 години
Нормално българският генофонд е захабен.Требет афрота тя Сталинка ви го каза как се облагородява генофонда ама вие не та не!
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко стана? Налииии ... щяхме да бием джендърчетата? Налиии ... те били женчовци?КО СТАНА, БЕ!