Ердоган отново заплаши: Ще отворим вратите към Европа

Нека и вие се погрижите за стотици хиляди, заяви той
24 окт 2019 21:55, Нели Христова
64
Ердоган отново заплаши: Ще отворим вратите към Европа
Снимки: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отново заплаши европейските страни, че ще отвори границата на страната за стотици хиляди сирийски бежанци, предава TACC, цитиран от агенция "Фокус".

"Когато говоря за това, че ще отворя вратите, те (Европа) винаги изразяват възмущението си. Ще дойде времето и ще отворим вратите. Нека и вие се погрижите за стотици хиляди (бежанци)“, заяви той в своя реч в Анкара, излъчена по турския телевизионен канал NTV.

Турският лидер добави, че Европа "има пари и сила, но всеки път, когато стотина бежанци пристигнат в Гърция“, те молят за помощ Анкара.

"У нас има 4 млн. (бежанци). Ако някой счита нашата хуманитарна политика за слаба, ние няма да пропуснем да отговорим с железен юмрук“, заяви Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, вярно, каква е разликата дали ги връща той, или ЕС?! Защо вместо да разчитат на него, не си затворят границите? Недоумявам.
6
1
 
14
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Аз се чудя защо Европа не затвори тези граници и тези бежанци/мигранти не бягат в мюсюлманските страни, защо все в Европа? Ска.ани продажни ***!
5
2
 
10
 
! Отговори
майтап преди 4 години
Ши ги отварям,няма да ги отварям,като доминото,и не се сърди човече
4
2
 
13
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Аба айде отваряй кво само дрънкаш
3
4
 
15
 
! Отговори
Бай Петко преди 4 години
Руснака и турчина прецакаха много галантно американците на техните протежета кюрдите им оставиха само избора на кой.... Да се нанижат на руския или турския
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как мислите, дали наш Тиквун някой ден ще маха с пръст към ЕС и всички ще му треперят или ще продължава да ближе задните части на всички лидери на съюза ?
1
9
 
20
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Голяма работа! С калашника на границата и се решава проблема.