11 коли с поражения след два пожара в София

Няма данни за пострадали хора
Обновена: 30 окт 2019 13:14 | 30 окт 2019 12:38, Красимир Ангелов
26

11 коли са с поражения след пожари в София, съобщава МВР. Първият инцидент е станал в полунощ в квартал "Хиподрума".

Няма данни за пострадали хора, нанесени са само материални щети.

При пожара напълно са изгорели три от колите, а други четири, паркирани в близост, са частично обгорели.

Няколко часа по-късно, около 4.30 часа, е съобщено и за запалена кола и в квартал "Гевгелийски". От огъня е опожарен автомобил, засегнати са още три, паркирани в непосредствена близост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Фифи преди 4 години
Браво Чичо, вместо детска площадка- място за таралясника.
24
0
 
5
 
! Отговори
Пипи преди 4 години
До Чичо (14)Или докато не си намериш майстора и да разбереш, че твое значи само ако имаш документ...Все ще изкочи някой "по -" от теб и ще получиш своя урок.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чичето много отворен у форумите, ама сигурно някое черно джипче като спре на това хубаво място гледа в земята и проклина че не е някоя женица или малко човече, че как щеше да го нареди...
22
0
 
7
 
! Отговори
бухала преди 4 години
До ЧичоЧиче, той един така дойде да ме бие, че му вдигнах чистаките, щото запуши улицата пред нас. Ама после го фана срам, че му помагах да стане. Дано и на теб някой ти помогне.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично за ГЕРБ и мутрите им.
20
0
 
4
 
! Отговори
Наков преди 4 години
А ти откъде си сигурен дали ти няма да се озовеш там?
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мога да се обзаложа че извършителите са нови сУфиянци живеещи понастоящем в някое от софийските гета (Люлин, Свобода и т.н)
18
8
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Наков, пробвай. Ама гледай да имаш кой да те посещава в болницата. Че, не знам на какво се дължи, но тия дето ми посягат на колата се сдобиват (по някакви неведоми пътища) я със счупен крак, я с ръка. А иначе да, мястото си е мое - навремето, като строиха блока, уредих работа със предприятието дето го строи (мои хора) да пооберат малко от мястото за детската площадка и да ми направят място, само за мен си.
17
2
 
4
 
! Отговори
Наков преди 4 години
До чичо мястото пред блока да не е твое бе ????? Ами аз утре ако си "заплюя" твоята кола ???
16
6
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Аз не паля! Много разправия си е после, не за друго. Иначе имам авери навсякъде по институциите и трудно някой би могъл и копче да ми каже.
15
4
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Е хубаво да надереш със пирон или да срежеш гума, ще разбере Селтикс да не спира там, но чак пък да палиш си е пресилено.
14
10
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
В общи линии, ако не гледаш къде паркираш така става. Е примерно аз живея в Лагера. И от как съм се нанесъл в блока през 65та (по хубавите времена на соца) винаги съм паркирал на едно и също място. И не може изведнъж да ми цъфне някой *** от северозапада и да ми се намърда на мястото! Затова последния, който го пробва това леко му пострада колата. И така ще е докато не се научат!
13
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До ГЕРБ FOREVERСъгласен съм за комунистите под земята, ама нали осъзнаваш, че тогава младежкото БКП (ГРОБ) трябва да поведе веригата! Как може да агитираш против комунизма, а в същото време да приканваш хората да гласуват за комунисти? Цялото ГРОБ е пълно до пръсване с комунисти и бивши БКП-ци. Даже в ефир сте си го признавали! Иначе поне 50% от мисълта ти е правилна, че комунистите трябва да се заличат! Сега остана и останалите 50% да се оправят!
12
5
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До феновете на младежкото БКП (ГРОБ).Как смеете да обвинявате довчерашните си любовници от БКП (БСП) в палеж с които да клатят властта на младежкото БКП?Как не ви е срам да плюете по цоцализма които ви хвана от оборите и ви издигна във властта? Как не ви е срам да плюете от една страна цоцализма, а в другия момент да възхвалявате личната орехоблизачка на Бай Тошко - вашия вожд Баш Бай Тиквондур Орехоблиз? Как не ви е срам да говорите лъжи за мутрите като една мутра е начело на групировка Гепи
11
3
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ FOREVER преди 4 години
Всички комунисти дружно под земята, вече палят масово и коли, братя българи, гласувайте масово за ГЕРБ в неделя, иначе ще останете масово без коли и жилища, комунистите палят и гра бят наред!
10
2
 
2
 
! Отговори
цеко преди 4 години
Активация на комунистическата пропаганда! Е няма да спечелите какъвто и способ да използвате!
9
1
 
3
 
! Отговори
Б Борисов преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙТе никога не са си тръгвали и даже ния ги избираме на власт!
8
0
 
3
 
! Отговори
тук преди 4 години
Пожара на бунта гори....
7
3
 
6
 
! Отговори
akud до 6 преди 4 години
мутрите се завръщат със създателите си БСП
6
0
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
мутрите се заврьщат