Путин се хвали: Оръжията на Русия нямат аналог в света

Те са създадени, за да гарантират сигурността на Русия
6 ное 2019 18:40, Нели Христова
260
Путин се хвали: Оръжията на Русия нямат аналог в света
Снимки: Reuters

Новите руски оръжия нямат аналог в света, заяви президентът Владимир Путин, но подчерта, че Русия няма да ги използва като средство за заплаха, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

На среща с висши военни той каза, че другите държави не разполагат с хиперзвукови, лазерни и други оръжия, разработвани за руските въоръжени сили. Това обаче "не е повод да заплашваме някого", добави той.

Президентът на Русия декларира, че новите оръжейни системи са създадени изключително, за да "гарантират нашата сигурност пред нарастващите заплахи". Същевременно той се зарече, че ще полага усилия за установяване на контрол върху въоръженията.

Миналата години Путин обяви, че Русия разработва редица нови оръжия, сред които междуконтинентална балистична ракета, хиперзвукова ракета, подводен дрон с ядрено оръжие и задвижвана от ядрена енергия крилата ракета, припомня АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
4
 
1
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Край на Допитване159"От коментарите се вижда, че дори и най-големите русофили не са си купили нещо руско през последните 5 години.Опитват се обаче да ми отклонят въпроса и да изреждат какво Русия можела да произвежда. ..може би без аналог, а?"1. Как да купиш нещо след като не се внася - ЗАЩО - ЕС мита, БГ политика и прочие2. Също мога да те попитам колко ЕГИПЕТСКИ(примерно) или Австралийски стоки за последните 5 години си купил? Или нещо по-екзотично като стоки от ЮАР?
187
2
 
5
 
! Отговори
Край на Допитване159 преди 4 години
От коментарите се вижда, че дори и най-големите русофили не са си купили нещо руско през последните 5 години.Опитват се обаче да ми отклонят въпроса и да изреждат какво Русия можела да произвежда. ..може би без аналог, а?
186
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин да се похвали с безаналоговата мин. заплата - по ниска от същата в България. Или с безаналоговата средна заплата- тоже по ниска от тук. Е айде със здраве да си ги харчат ушанките и да се побратимяват с африканците, там им е мястото от векове.
185
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Жиб.Живко Борисов, голям лъжец си! Я назови това градче, да те разоблича тотално! Описваш го като римска тоалетна.Бил съм в много малки техни градчета, никъде не съм виждал такова нещо! Най-гнъсното място, в което съм влизал, беше тоалетната на автогарата на Видин - по стените кристали от изсъхнала пикоч, няма вода, смрад и накрая една ромка ти иска пари! Побеснях и я изгоних с викове!А в Русия е по-чисто, отколкото на Пето авеню! Там видях да заковават мумифициран човек на една стена!
184
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Хам Хум"Най ме кефи титаниевата подводница "Лошарик" която доставя ядрени бомби на 5000 м дълбочина с цел да образува 100 метрово цунами на западният Атлантически бряг!"Този ЕКСПЕРТ ОТ КЪДЕ ТРЪГНА И КЪДЕ СТИГНА1. Лошарик е ДЪЛБОКОВОДНА СПЕЦИАЛНА АТОМНА ПОДВОДНИЦА КОЯТО НЕ НОСИ ОРЪЖИЕ2. Посейдон торпедото за предизвикване на Цунамита ще се носи от съвсем различни подводници първата и започнаха изпитанията тази година кога ще влезе на въоръжение никой не знае самия Посейдон е още прототип
183
6
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Ddd"Единственото им свестно оръжие на руснаците, доказано във времето е "Калашников", и той е разработка на Хюго Шмайзер, така че русофилите могат само да го дуфат."Единственото ДОКАЗАНО ВЪВ ВРЕМЕТО Е ГЛУПОСТТА НА НЯКОИ ХОРА1. Хюго Шмайзер няма ИНЖИНЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ2. Наричат МП-38/40 Шмайзери защото ползват патент за приклада(там е написано патент Шмайзер) собственост на Шмайзер но дори това той го е купил а не измислилАман от хора които не знаят историята и само се излагат в ефир.
182
5
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Бомби да има"А че 46% от руснаците са изпитвали недостиг на храна , според проучване на московския университет , е нещо маловажно за Путин."Експерте 1/3 от територията на РФ е постоянно замръзнала... Плодове и зеленчуци и то основно в Оранжерии могат да се отглеждат приблизително на 10% от територията им. Практически 60-80% от плодовете и зарзавата са внос или ОранжерийниЕстествено е да има недостиг на тези храни. Картофи, Месо(особенно пилешко) и зърнени продукти имат кокото щеш на корем
181
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умряла ромката дето го хвалеше че само почна горкото кремълско унуфри
180
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умряла ромката дето го хвалеше че само почна горкото кремълско унуфри
179
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знам че в руския курник имате пушки Сега остава и да се научите да ги ядете ...
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Куче дето много лае не хапе особено ако е някой дребено полово неопределено унуфри от северойзток
177
2
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
И преди и сега в България се живее по добре от Русия , без да имаме бомби.
176
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако наричаш налагането с метли баня ...Нищо чудно че цялата ви работа е Дялана и второкласна
175
6
 
12
 
! Отговори
Един преди 4 години
Нямат аналог и леките им жени, алкохолизмът и тоталната бедност на братушките, въпреки огромният ресурс на страната..
174
2
 
6
 
! Отговори
Лъжипедия.ру преди 4 години
Оръжията на Русия нямат аналог във вселената.
173
3
 
7
 
! Отговори
Местя ГО немедленно преди 4 години
Три пъти в чест на рушкото желязо И един път в чест ба ШундинАре писта
172
7
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 160 преди 4 години
Не ми отговори на въпрса "кой идьод...?". Ти ли ще ми кажеш бе, канален плъх? На мен, дето съм живял 6 години във Великата страна? Та там чистотата на градовете е култ! И не само в Москва и Санкт Петербург, а и в Белгород, Торжок, Орел, Сумы, Сиктивкар и където и да отидеш! Народ, който си има национална баня е велик! Хигиената е национална черта - и в селце в гората има "банька", със своите ритуали и поразителен здравен ефект! Като сауната на фините. А един друг народ има "честита баня"!Айс!
171
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва с допитването голям майтап, от оръжия стигнах те до жсми и ква файда тук Китай ще бие в анкетата, той Тръмп се усети:))
170
6
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 161 преди 4 години
Хкрементче, изложи се много! Влез в Нета и виж колко марки автомобили, хладилници, телевизори, смартфони, шевни машини, звукови уредби се произвеждат в Русия! Ще кажеш, ама има много лицензионни! И какво от това? Ама има много неща с вложени импортни части! И какво от това? Зер в смартфоните обективчетата на най-добрите не се ли внасят от чужди, добри производители? Търговия е това, можеш ли да мислиш въобще? Един танк Т-90 Русия продава на Р.Корея за 3 млн, колко ДЕУ получава за това?А за 100?
169
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДопитванеДраги ми смехурко, да речем, че успееш да направиш своето допитване. Желая ти успех, макар че не знам целта ти. Ще разбереш със сигурност едно - нашите търговци не купуват руски стоки. Защо, не мога да се сетя! Ето купуват бонбоните и "фафличките" на Порошенко, а руски шоколадови изделия - не! Досещам се, защо е така.Виждал съм само руски емайлирани съдове, нес-кафе от цикория и водка! Понякога лекарства.Какво, Русия не произвежда ли лаптопи, смартфони, хладилници, плазмени ТВ?