Търси се шофьорът, убил велосипедист до ст. "Локомотив"

Все още не е заловен, СДВР апелира за помощ
10 ное 2019 08:06, Александър Попов
18
Търси се шофьорът, убил велосипедист до ст. "Локомотив"
Снимка: Булфото, архив

Продължава издирването и установяването на шофьора, блъснал и убил велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в столицата.

Търсят се очевидци на трагичния инцидент.

Още по темата
На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил, припомня БТА. Шофьорът е избягал и е оставил пострадалия тежко ранен на пътя.

Въпреки усилията на лекарите в "Пирогов", Константин почина от тежките травми и остави вдовица и две момиченца - сираци.

От СДВР апелираха хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доколкото се разбра няма следи от удар по колелото? Сигурно ли е, че изобщоо кола или камион го е ударил? Да не би на него да му е станало нещо лошо и сам да е паднал?Сутрин в 8.30 обикновенно има достатъно трафик, все някой ще е видял..
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно е някой баджанак на МВР, НСО, общинар, достатъчно е да е братовчед на някой от синята зона е имунизиран. А ако е дилър на дрога и 5 колоездача да беше блъснал нямаше да го търсят. А ако е бащата на президента или братовчед на Фандъкова може той самия да потърси семейството на колоездача и да ги осъди да му изплатят щетите по капака, само да поиска. Но за 200-300лв едва ли ще се занимава.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има вариант всички свидетели да са го мразели и сега да злорадстват.
12
0
 
3
 
! Отговори
30 години стигат преди 4 години
Ами вариант кола да го е бутнала, но всички които са го видели след това паднал на асфалта да са си казали ''малеее, от рано се е нафиркал''?!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е приближен на Властта никога няма да ги открият.
10
1
 
2
 
! Отговори
10.11.2219 г. преди 4 години
Търси се шофьора на автомобил* прегазил колоездач** близо до наскоро открития при археологически разкопки древен футболен** стадион.--------* автомобил - древно МПС, използвано от старите българи** колоездач - човек, за който се предполага, че се е придвижвал с превозно средство на колела Останки от този вид ПС не са открити и въпросът за устройството му е спорен.*** футбол - древна игра с кожено кълбо, по време на която Господ се себеутвърждава като българин.
9
1
 
17
 
! Отговори
Ганьо преди 4 години
Нещо не ми се връзва,в 8.30 на този светофар има поне 30 коли,нещо друго естанало!
8
14
 
3
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Fck стига си писал глупости - господ е измислица, за такива балъци като теб. Не се научихте за толкова време, ей... Едно от (многото хубави) неща на соца, беше забраната за религиозни изяви и мероприятия. Единствената им грешка е, че не са се постарали (ако трябва и с цената на арести) да изкоренят тая глупост от тоя *** народ.
7
3
 
12
 
! Отговори
Fck преди 4 години
Дайте да си говорим направо. Няма начин сутрин на оживен булевард да блъснеш човек и никой ама никой да не те види? Няма и камери със сигурност нали? Направо нищо няма амиии коли имало ли е? Около въпросния автомобил? Би трябвало да има и други шофьори. Защо и кой го пази тоя ...явно има големи връзки и е човек на някой тва е. Но да убиеш човек или да го зарежеш тежко ранен...Господ всичко вижда !
6
5
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Мисля, че има грешка в текста - това: "Въпреки усилията на лекарите в..." трябва да стане на: "Благодарение на усилията на лекарите в..."!
5
5
 
4
 
! Отговори
fact преди 4 години
До АнонименЩо бе, прояснява се.Не е *** с БМВ десета преварка - да го беха фавали досега.Блъснал го е джип на наш човек и така и нема да бъде открит. Шумът е само за да фанат сички случайни, дето ше обаждает, ама после - инфаркт. ДА МИ БЕШЕ СТАНАЛО В ХОЛА, НЕМАШЕ ДА ЗНАМ НИЩО ПО СЛУЧАЯТ! АБЕ, ДСК КОЛКО ПЪТИ ШЕ Я ОБИРАТ С ПИСТОРЕТИ ИГРАЧКА?
4
0
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Възможността да го е бутнал товарен автомобил с ремарке и водачът въобще да не е разбрал си остава!
3
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече чета за този велосипедист толкова по-малко ми е жал за него. Трета седмица се раздухва случая без да се съобщят подробности около катастрофата. Има нещо гнило.
2
12
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Прекалено елементарен си като мислене и насаждане. Нещо ти бръмчи яко.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синчето на прокурорчето от ГЕРБ никога няма да бъде открито.