Британски политик ни сравни с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права
Обновена: 17 ное 2019 21:56 | 17 ное 2019 21:55, Нели Христова
300
Британски политик ни сравни с Бангладеш
Снимка: Reuters

За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик. Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат."

Още по темата

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви самолети и ракети мен ме притеснява че цялото беге се кланя на 3ма футболисти и то кога вкарат гол, един тенисист и 2ма боксьори, хитова музика е криско ммърдай, лютеницата е по евтина в чужбина, папата е по уважаван от кой да е православен...
147
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много манипулативна статия и заглавие. Еми той ни е сравнил също така със Сингапур и Словения, така че аз съм поласкан. А оня ден почина 3 годишно дете от банална инфекция , заради калпава здравна система , така че и аз ви казвам че сме Бангладеш , не се обиждайте , но не ставате. А в София хората са открито злобни и жестоки , но с претенции. Жалка картина наистина . Чипа е много повреден.
146
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 173Ка.ун като си направят руфурендумите Шотландия и Северна Ирландия тогава ще си мерим ка.уните. Европейския съюз не е нищо повече от един общ пазар на който да си продават стоките. И тъй-като трудът също е стока и той трябва да се продава без обструкции каквито се мъчат да наложат *** *** от Лондон. Замислял ли си се с твоя ка.ун защо има зеленчукови пазари по кварталите ами не си продава зеленчука всеки пред къщата си или блока. Така че ЕС просто няма какво да му се разпада
145
7
 
15
 
! Отговори
Бойко е виновен!! преди 4 години
Бойко ти си виновен!! Заради очевидното ти незнание на английски сравняват България с Бангладеш. Първо Макарона се подигра на България като нарече всички българи ,,престъпни банди",а сега и някакъв си дЪрт английски ****де(ра(с(т. На 25 и в Белият Дом ще идеш да се мазниш на Тръмп дето плати 1 млрд. за безполезните му самолети. Нямам думи!!!! Премиерът на тиквите!
144
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 180Туй нещо се движи със 3186 км/ч, докато пилота ти се дигне гащите и държавата му ще липсва от картата. Напиши туй в Ютуб WFV3FUlTzas Изстреляно от подходящо място след 4 минути Белия дом и той ще липсва ти си лялякай, айде лека.
143
0
 
3
 
! Отговори
депортер преди 4 години
Човека казал Бангладеш. Ама е искал да каже банан глад яж.Лапсус лингва. Ръйш ли.
142
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 177Ще ни свършат много хубава работа американските щайги, щото руските летящи табуретки ще стоят на 250 километра от тях без да смеят да ги наближат, колкото е обсега на ракетите им въздух въздух. Руските ракети Р77 едвам докарват до 75 километра въпреки че по спецификация трябва да стигат до 100км.
141
0
 
8
 
! Отговори
ревлю е тоз преди 4 години
Да вземе да си упраят пробитата система след като умните тарикати като нас им източваме системата съвсем законно.Я марш обратно в школото бре!
140
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо наливаме едни пари във американски щайги дето няма ни свършат никаква работа после наливаме пари във едни потоци за газ, а клиенти имаме ли за тоя газ, ааааа ??? Южен поток разходите бяха изцяло от Русия.
139
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма логика да търсиш работна ръка от другия край на света само заради някакви социални помощи. И то като гледам англичаните са си скъсали задниците да раздават социални помощи. Единственото логично обяснение е че тази паcмина която в момента е яхнала консервативната партия иска да затрие Обединеното кралство и Брекзита им се стори най-удачното нещо за тази цел.
138
0
 
14
 
! Отговори
До 173 преди 4 години
А колко печели кралството от евтината работна ръка? Тя и Германия влага много пари в ЕС, ама тя има най-голям кяр от това.
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ddd бангладеш е 165 милиона а българите едва ли имат и 5млн Канада и Австралия са все още са поданици на кралицата в Индия се играе крикет, та не знам кауна кой е
136
0
 
11
 
! Отговори
Журналисти преди 4 години
Не им се връзвайте на тия журналисти. Човекът го е казал по съвсем друг повод, а не като нападка към България. Заглавието на тая статия нарочно е такова.
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко да купи 2-3 стари самолета и от Англия да го потупат по рамото и да се снима с Борис Джонсън. Ама как може такива лоши приказки ще вземе да вдигне кръвното.
134
0
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Имам бг паспорт и живея на острова, трябва ли да го сменям с бангладешки?
133
6
 
2
 
! Отговори
Брит преди 4 години
30 г демокрация за племето на Балкана доказа че няма смисъл. Обратно при азиатците от където сте дошли българите.
132
1
 
8
 
! Отговори
заформя се 3-тата преди 4 години
световна - Франция и Британия започнаха да ни плюят, Русия отдавна се кани да заграби Черноморието ни, а САЩ целомъдрено мълчи. Май отново Германия ще ни предложи ръка и ще се хванем пак на същото хоро, понеже днес цар Путин и султан Ердоган са първи приятели и ще си поделят нашата територия.Остана само КГБ агента Симеон Мадридски да застане на държавното кормило и да повтори делата на дядо си - разпарчосана България, а по примера на баща си да обяви война на САЩ и Русия да ни завладее, снова!
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак сме ние на топа на устата. Баси еуропата. Меркел и Урсула да ни защитят веднага
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Може ли...Купи си кламери с които да си дръпнеш очичките на страни.
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата им е пред разпад благодарение на такива умници като този на снимката които денонощно работят Великобритания да изчезне, а той отново се хваща за правата на хората от Бангладеш и Сингапур.