Гръцка хитрост: Как да заобиколиш забраната за пушене?

В страната бяха гласувани още по-солени глоби за нарушения
Обновена: 23 ное 2019 18:38 | 23 ное 2019 18:38, Веселина Йорданова
43

Грък измисли хитър начин как да заобиколи строгите забрани за пушене в страната. Този жител на село Родoполи, на броени километри от Кулата, пуши в заведението, но оказва се - не съвсем.

На видеото се вижда как мъжът използва сламка, през която изкарва тютюневия дим навън. Във вторник бяха гласувани нови още по-сериозни глоби за пушене в частни и обществени затворени места, предаде Bulgaria ON AIR.

Не се съобщава дали му е наложена глоба, която варира между 50 и 500 евро, както и на собственика на заведението, която може да бъде от 500 до 10 хиляди евро.

Около 40% от гърците са пушачи, а в над 70 на сто от заведенията се нарушава забраната за тютюнопушене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
12
 
31
 
! Отговори
TapukaT преди 4 години
Пушенето е проява на ниска класа. Да не говорим, че въобще не е модерно, обратно на масовото пушене през 60-те. Ако някой ден почнат да се спазват законите, може и да се пооправи тая държава, но засега няма такава опасност.
19
3
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До СС:Ти и подобните ти затова още 100 години ще хленчите, че "това не било държава" и т.н...
18
24
 
34
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До 1. Непушачите сте най нахалните и нетолерантни същества. Нещо подобно сте на веганите. Все ви са нарушени правата и все ст е много здравословни. А от хипермаркетите ги ядете, нали. Някои от тях са по вредни от цигарите, повярвайте, ако не проверете как се правят. Ще ви се прииска да пропушите
17
40
 
10
 
! Отговори
Мануил Палеологос преди 4 години
В Балгърия има над 3 милиона Гърци , и река Дунав е Гръцка Река .Дуросторум на ИСТРОС (Донау) --- е бил ГРЪЦКА ЕПАРХИЯ 400 ГОДИНИ ПРЕДИ СЪЗДАВАНЕТО на Балгърия .
16
17
 
16
 
! Отговори
СС преди 4 години
До бай ганюКогато законите станат валидни и се прилагат за всеки, тогава ще ги спазваме. Докато царува максимата Закон за конче и законче за кон аз *** закони няма да спазвам. Пуша и ще продължавам да го правя. Точка
15
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости. Цигарата щом е вътре и дими, въздухът се опушва и той следва да го глобят. Пълна про стотия.
14
18
 
8
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До тариката 4Нали ни учеха по История, че славяните били тарикати и дишали през тръстика под водата. Пък прабългарите много обичали да заблудят противника и да го нападнат във гръб.Е, сега кой е донесъл лукавството и представянето на едно за друго?пп Защо Борес Кръстител и убил сина си. Май поради притворство?
13
11
 
24
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Никога не е гордост да спазваш абсурдни правила и закони.Спазването на абсурдни правила по-скоро е признак на мальоумие.пп Бе той не е лошо момче Мицотакис, ама излиза и той отхапан у мозъка - все иска да промени гърците за 2-3 дена. Но това е потомствен политик - като едно време аристократите станаха политиците: по наследство.Даже вече не е Балканска работа - всички са такива. Мързелив и некадърен за работа - шъ стане политик и няма грижи. Поради това им е криво на левундерите - Тръмп не е
12
28
 
33
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
къде другаде освен на балканите кокошкарите и дребни тарикати са толкова вървежнина балканите намираме за по лесно и гордо да намерим начин да заобиколим закона вместо да го следваме
11
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разказаха ми за едно заведение в Русе, където част от помещението не се води като част от заведението, а като част от личния имот на собственика. Та като ти се допуши - отиваш и сядаш на масата там и пушиш. Инспекторите нямало какво да направят понеже се не пуши в заведението, а в частен дом....
10
7
 
29
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ПРОМУШИЛ е цигарата през процеп, така че горящата част на цигарата да е навън, а филтъра- отвътре, в заведението.В задачата се пита-Как е запалил цигарата, без да нарушава засона?
9
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да нарушаваш законите. За хитрост ли се смята !!Справка -шофьоритес в България !Жертвите по пътищата са ...случайност !Не е от неспазване на правилата
8
7
 
19
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 4 години
До Гостенин Тия ще напълнят гробищата със здрави трупове
7
12
 
34
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 4 години
Хитър грък е тафталогия... Пък в Родопули са българи -македонци
6
16
 
42
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До 1Ай стига приказвахте наизуст, бе!Знаеш ли какво е 100%? Аман от трезвеници!Живейте със орлите - оставете нормалните хора да си живеят живота. Досадници.
5
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив торбеш.
4
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подлостта и лукавството по Балканите са привнесени от турските мaнaфи през сеедновековието и до днес не може да бъдат изкоренени, както и омpaзнaтa им религия.
3
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя хитрец сигурно е с българска жилка.
2
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитрец на дребно когато го глобят ще пищи на умряло.
1
15
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България забраната се нарушава в 100% от заведенията, а в Гърция в 70%. Това ни различава единствено.