Един убит при скандал във Варна, задържаха молдовец

Чужденецът намушкал мъж след скандал
25 ное 2019 21:07,
4
Един убит при скандал във Варна, задържаха молдовец
Снимка: Pixabay

30-годишен мъж е убит във Варна, а за престъплението е задържан молдовски гражданин. Убийството е извършено на 22 ноември в жилище на ул. "Хан Тервел".

Загиналият мъж отишъл в апартамента същия ден. В жилището се намирали трима мъже, сред които и молдовец, пише "Дарик нюз".

Убитият се е държал агресивно с мъжете. На излизане от жилището, мъжът от Молдова го намушкал с нож, като успял да му пререже артерия. Малко по-късно пострадалият е починал в болница.

Окръжната прокуратура във Варна ще поиска постоянен арест за извършителя, който е със статут на постоянно пребиваващ в България от 2002 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Показвайте всичките тези случаи на ЕК, че те си мислят, че жертви на насилие са само жени!!! Явно не са чували, че и мъжете са хора. Всъщност жертвите мъже са много повече!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КАРАКАЧАНОВмолдовеца е молкодовец, което значи че ще влезе в панделата и ще лежи за престъплението което е направил. Не е като някои групи на обществото за които законите не важат. Така че в случая няма смисъл да се протестира.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От МВР предлагат законопроект, който предвижда забрана за използване ножове и вилици в бг.В ресторанти и други подобни заведения ще се яде както досега - с ръце, за шкембето може да се ползва лъжица, в китайските ресторанти имат пръчици.
1
3
 
4
 
! Отговори
КАРАКАЧАНОВ преди 4 години
ХАДЕ СЕГА ВСИЧКИ УЖ.БЪЛГАРИ НА ЧЕЛО СРОКЕРИТЕ НАРКОМАНИ.ДА ИЗЛЯЗЪТ И ДА СЕ СПРАВЯТ САМО С ЕДИН МОЛДОВЕЦ.ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ СМЕ СИЛНИ САМО НА .НО АКО СТАНЕ НЕЩО СЕРИОЗНО И ПРИ ТЯХ СМЕ СЛАБИ.А СЕГА ХОДЕТЕ И ПРОТЕСТИРАИТЕ СРЕЩУ МОЛДОВЕЦА КАТО ИГРАЕТЕ ХОРО.АМА ЯКО ВИ ДУПЕ.