В Белгия хванаха крадци, искали да бягат с влак

Става като в Америка, оплака се обраният продавач на вестници
3 дек 2019 07:10,
9
В Белгия хванаха крадци, искали да бягат с влак
Снимка: Reuters

Членовете на младежка банда бяха заловени в Белгия, след като се опитаха да избягат неуспешно с влак от местопрестъплението.

Младежите обрали магазинче за вестници в Тернат, на 20 км северозападно от Брюксел в събота. Те планирали нападението си минути преди пристигането на влака на местната гара, като разчитали да се измъкнат с него заради краткия му престой.

“Взеха всичко: чипсове, напитки, бисквити, близалки и сладкиши”, оплака се собственикът пред телевзия VRT.
13-те момчета се въртели пред магазинчето до гарата, явно изчаквайки подходящия момент. След това те внезапно нахлули вътре и опразнили рафтовете с храна и бързо се отдалечили към гарата, където влакът точно бил пристигнал.

Собственикът хукнал след тях, викайки, което привлякло вниманието на служител на охраната на влака. Той задържал композицията с автоматично затворени врати до идването на полицията.

“Стана като в Америка, никой няма уважение към никого и е все по-зле”, добави обраният собственик, който държи обекта от четири години.

Младежите обикаляли цял ден градчето и по-рано през деня кметът повикал полицията да им направи бележка, защото вдигали шум. След като били предупредени от полицаите, те напуснали градчето, но се върнали надвечер и нападнали магазинчето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: влакбелгиякрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Май не могат да ги интегрират, а ?
5
2
 
2
 
! Отговори
Истината преди 4 години
"В Белгия хванаха крадци"Добрите дела на ДС се разпространяват главоломно като чума в цяла Европа. Браво на българските политици от комунизЪма!Обучаваха престъпници, после ги пуснаха да дерибействат по света и у нас! Имаме държавници за пример! Служби един път!
4
0
 
14
 
! Отговори
Ааа преди 4 години
ето къде е ключа за палатката - стана като в Америка...Белгиец го казва!
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кореняци белгийци или новопристигнали шебеци от Тора-Бора?
2
0
 
22
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 4 години
това е група от наркозависими.Такива кокошкарски обири правят само хора с размътен мозък. Сега ще ги съдят не за стойността на откраднато, а за начина на извършване на деянието.
1
0
 
32
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Обрали весникарска лафка и ги хванали ,а тук обраха и убиха цяла държава и народ - и няма осъдени !!