Румънци насилвали сексуално децата си, за да забавляват американци

Родителите са разследвани за детска порнография, изнасилване
4 дек 2019 13:15, Елка Василева
45
Румънци насилвали сексуално децата си, за да забавляват американци
Снимка: архив, Булфото

Шестима души са задържани в Румъния в рамките на разследване на родители по обвинение, че са насилвали сексуално собствените си деца, за да забавляват американски граждани, съобщава информационният сайт Зиаре.

Прокурори от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма обискираха жилищата на 15 души в Букурещ и в окръзите Илфов, Галац, Яломица, Олт, Прахова и Яш по подозрение в разпространяване на детска порнография, изнасилване, сексуално развращаване на малолетни и сексуална агресия.

Според прокурорите в периода 2014-2018 г. заподозрените лица са осъществявали орални сексуални контакти със собствените си деца, които към периода на извършване на деянията са били на възраст между 4 и 9 години, с цел да предоставят порноспектакли на американски граждани посредством електронно приложение, пише БТА.

Обвинените са се възползвали от неспособността на жертвите да се защитят и да изразят собствената си воля, посочва прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
13
 
! Отговори
Ето това - преди 4 години
да оцапаш и оклеветиш цял един народ (българи/румънци/словаци/унгарци...) като му припишеш гнусните "подвизи" на соросоизбраното "малцинство" - ето ТОВА е 24-каратов ЕЗИК НА ОМРАЗАТА!
25
1
 
9
 
! Отговори
днес модерираш корав преди 4 години
ДнесБГ доказва, че е платформа със специален еректорат ')Уж демокрация ама с цензура и при Т.Ж. не е било чак такова нещо и те фактите говорят.Преди 89-та България май беше 60-то.място по свобода на словото, а сега при толкова медии сме на 114 ако не ме.лъже паметта!
24
0
 
8
 
! Отговори
Истина преди 4 години
До Лъжа: За съжаление не е лъжа, а и на мен би ми се искало да е лъжа, но уви!Децата са невинни, а РОМдителоте им за Бухенвалд или Аушвиц по моите морални разбирания!В Украина е същото, че и по зле особено в пограничните градове с Полша където има контингент от мозъчно атрофирали и анаболно обремвнени рамбовци.В Украина даже попотулиха и скандал с една ингилизка рамбовка, която си правела кефчета със славянчета за по 10? сеансче ама и това е потулено.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав си американци с малки шапчици и големи носове.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСамият Джефри Епщайн е агент на моссад. Цялата работа да примамват богаташи и политици и всякакви хора с власт на педофилски партита където да ги снимат как се гаврят с деца и да използват после кадрите за да ги изнудват и контролират. И затова САЩ изпълняват като послушни роби всичко което им заповяда Израел.
21
5
 
4
 
! Отговори
Лъжа! преди 4 години
Не вярвам! Това е отвратителна пропаганда!!!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са били от онея американци с малките шапчици.
19
1
 
5
 
! Отговори
На преди 4 години
български(румънски, унгарски, словашки) гръб и милион ромииса малко! (ромия -политкоректна редакция на дума , означаваща постъпка, начин на поведение, характерни за оня етнос)...
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, човечеството нищо хубаво не го чака...
17
0
 
11
 
! Отговори
Искащия преди 4 години
уточнение: румънски ЦИ(гулки) + ГА(щи) +НИ(ви). РОМът е течност, а Румъния не е нито Куба, нит Ямайка...
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, това е само върхът на айсберга!!!!!За американския елит имаше дори острови за организирана педофилия!Я, си спомнете за убийството в следствения изолатор на един от обвиняемите - Джефри Епщайн - предлагал подобни забавления само за елита!В Щатите наричат този скандал "Пица гейт", а демократическата партия и кланът Клинтън се опитват да заличат следите му.
15
1
 
37
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Добре че сме с румънците на един хал и си знаем за какво иде реч ама на запад четат румънци и толкова.
14
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ромове, ромове... тия са способни на всичко, тях нищо не ги спира. те са на друго еволюционно стъпало, но трябвало да се интегрират. имали права. добре де, ама що ме задължавате. аз нямам ли право да откажа, или ако откажа било неморално и нечовешко, а?
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И румънците си патят като нас, алкохолните напитки вършат тъмни дела, а по света пише - "румънците направили еди-кво-си"...
12
5
 
24
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Това са културни особености на местните индиански племена. В България не са по различни.
11
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румънци и американски граждани...Ами ако се окаже, че са румънски граждани (роми) и руснаци (с американски паспорт)?
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С.К.О.Т.О.В.Е.
9
6
 
13
 
! Отговори
чичо преди 4 години
Ви Дони неслучайно наскоро каза,че много ценят Румъния като партньор и съюзник!Освен,че станаха сигурна за унищожение мишена,почнаха да се гаврят със собствените си деца.За пари и забавление на хамерски преяли откачалки.Не бъдете толкоз сигурни,че само техни ромеи го правят.Сигурно има и бели Даки.
8
5
 
22
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Е,ТОВА е най-голямата новина в момента ,а не новината за сина на Байден в Украйна (това не смеят да пишат) или пък за шистовият газ който пада заради ...а нашият "герой" ходи чак до Фашингтон да подпише на условията на САЩ по шистовият газ.А СЛЕД ТОВА "КОЙ МИ СЕ НААКА В ГАЩИТЕ" -ТА ТЪЙ ЛОШО ЖИВЕЕМ.
7
1
 
40
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Ужас... гнусно, отвратително! В какъв свят живеем само!...