Пуснаха под домашен арест чужденец, изнасилил жена в София

Йохан Стелингверф има богато криминално досие
Обновена: 4 яну 2020 15:25 | 4 яну 2020 15:20, Красимир Ангелов
77
Пуснаха под домашен арест чужденец, изнасилил жена в София
Снимка: Булфото, архив

Известният в Нидерландия "валиумен изнасилвач" е бил задържан в София по Коледа, но е пуснат под домашен арест, съобщава Нова телевизия.

Йохан Фредерик Стелингверф е арестуван у нас по празниците, след като е изнасилил в столицата 32-годишна българка.

Тя разказала, че се запознали в бар с мъжа и той предложил да я заведе на вечеря в дома му. 

Там той направил коктейл, от която жертвата се замаяла. Последвало брутално изнасилване.

На този етап Стелингверф има забрана от Софийската районна прокуратура да напуска България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
25
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 4 години
Да го пуснат направо да изнасилва пак ! То българките са парче месо .......нали така ЕС казва !
39
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ти за какво правиш секс - за пари, даде ми 200 лв. а ти - ами, по любов. моя ми даде само 20 лв.
38
5
 
22
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Пъдарят е какал:" Като си попска унука кому.....дириш тука"? Запознали се в бар и тя веднага тръгнала вечерта в неговата къща!!? Много ми намирисва това изнасилване....... Като ония дето се сетиха, че са ги изнасилили след 20 години. Има една народна мъдрост:" Да би мирно седяло не би чудо видяло"!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 37Мхм....
36
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в други новинарски сайтове има повече подробности. въпросната българка излязла с приятели на бар, видяла чужденеца на другата маса, харесала си го, зарязала си приятелите и им казала, че остава с него, а те си тръгнали. оттам нататък само двамата знаят какво се е случвало в действителност. но във всички случаи, е грозна история.
35
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помооооощ насилиха ме. Абе кво праиш защо не вкраш и картофите. Ше те съдя да знаеш. Казала изнасилената и си подложила възглавничката под седалището.
34
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е наивна тази " българка" за своите си 32 г. Тя нали не е очаквала да си говорят за " политика"? Кухи *** колкото щеш братче!
33
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на мой познат детето му, когато беше на 14 години, с приятели счупиха стъклата на спирка; една бабка ги видяла и полицията го регистрира в детска педагогичекса стая. за 4 години са го викали или прибирали това дете около 8 пъти при всяка хулиганщина на други деца, защото така прави бг полицията. на другия ден го пускаха, защото били намерили виновния. В слуая този холандец може и да е виновен, може и да не е. Аз, нито вие, не сме хората, които решават това.
32
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ясно - по Коледа някаква жена се оплакала в полициятя, че някакъв мъж 'брутално я изнасилил. Полицията го задържала, попиатал съда какво да прави с него, съдът е казал - понеже е чужденец, да си стои вкъщи, но да не напуска страната, докато се провери случая. Какво неясно видяхте? Даже няма дело, нито се знае ще има ли обвинение, нито за какво - може и да е за набеждаване в престъпление. Холандецът ясен - с мръсно минало, какво се знае за оплакалата се? Надали е монахиня,щом обикаля по непознати
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хиляди глупости заради нескопосано заглавие на статия и за съжаление - неграмотни сънародници. Арестуван - значи 'заподозрян' или 'предварително проверяван' за ЕВЕНТУАЛНО престъпление. Ако полицият събере някакви доказателства, заподозреният става 'Следствен', т.е. проверката продължава. После, ако се стигне до обвинение, прокуро го прави 'Обвиняем' и делото влиза в съд, където е 'Подсъдим', дкато се реши виновен или невинен. Кой умник реши да се прави на полицай, следовател, съдия и прокурор?
30
3
 
16
 
! Отговори
Европедерал преди 4 години
Според дядо ви Джордж от Уолстрийт сексуалната извратеност е най-висша неолиберална ценност.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Възмутен 30Случаят не е за "възмутени" милиционери, а за истински специалисти които най-често липсват в България! Единият случай е свързан с убийство а другия - изнасилване! Водата и олиото никога не се смесват, милиционере!
28
5
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Съдийският състав - Вера Чочкова и Иван Коев - същият, който освободи предсрочно Джок Полфрийман и двамата на хранилка в НПО на Copoс.Стелингверф е осъждан за изнасилване в Бразилия и арестуван по същите обвинения в Нидерландия, Испания и Малта
27
1
 
15
 
! Отговори
Лозан от БХК преди 4 години
Разбира се че либералния български съд ще освободи един гражданин на развита европейска държава, от която може само да се учим, който е дошъл да прилага на практика в тази изостанала балканска дупка евро-атлантическите ценности! Този човек е за награда, а не за порицание!
26
6
 
22
 
! Отговори
търсене на клиенти преди 4 години
Жена приема покана за вечеря от чужденец с пари в дома му. Надявала се е на покана за разходка до Амстердам....
25
2
 
24
 
! Отговори
мак преди 4 години
Изр.одът шета из Европа, тука го пускат, все едно е откраднал кокошка.
24
3
 
20
 
! Отговори
Курнелия преди 4 години
По времето на ГЕРБ България стана притегателна дестинация на всякакви западни индивиди изповядващи евроатлантическите ценности като педофилия, содомия, зоофилия, садо-мазо, гей и трансджендър! Гласувайте отново за тях!
23
4
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Този е сериен изнасилвач с присъди в няколко държави!Пуснат е на свобода от съдийски състав, който членува в Съюза на съдиите в България - НПО на хранилка в Холандия, включително и от Copoс.Толкова за правосъдието в България!!!
22
0
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"На този етап Стелингверф има забрана от Софийската районна прокуратура да напуска България"Като се знае нивото на българското "правосъдие",на следващият етап извършителя ще е в родината си
21
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 32-годишна е постъпила меко казано наивно.