Куче нахапа плевенчанин, за отмъщение убиха животното

Двама мъже са задържани за 24 часа
16 яну 2020 13:40, Анисия Иванова
178
Куче нахапа плевенчанин, за отмъщение убиха животното
Архив: Булфото

Куче нахапа плевенчанин, а за отмъщение животното било убито, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Около 15,20 ч. вчера в полицията в Гулянци е съобщено, че 62-годишен местен жител е ухапан от куче. При проверката е установено, че животното е умъртвено. След оперативни действия е изяснено, че 33-годишен мъж е убил кучето, а поръчител е пострадалият.

Извършен е оглед на местопроизшествието от полицаи в присъствие на ветеринарен лекар.

Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Работата по случая продължава. Сезирана е прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един софийски кучкарски *** в центъра на София си води кучето и като наближи гълъб рязко отпуска повода а кучето души и разкъсва гълъбите които не реагират да се спасят. Има такива собственици на кучета - ТОВА СА ПСИХИЧНО БОЛ НИ СА ДИСТИ И И ОТРЕ ПКИ, ЧАСТ ОТ УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО НИ. Сигнализирайте да го арестуват при следващите му прояви. Кучето му е едро и зло като него.
129
0
 
10
 
! Отговори
Очите преди 4 години
До 138Съгласен съм с теб, но това което си написал важи за държава в която описаните от теб държавни институции и механизми са ефективни, а не имагинерни и имитиращи дейност. С други думи, когато липсва справедливост, въздадена от държавните органи много лесно се намира някой да я въздаде. Болшинството от хората все още имат добра преценка за добро и лошо(слава богу).
128
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акцентът е върху "убитото куче", а не върху "ухапания човек". А утре ако изяде някой, примерно малко дете ?
127
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднага фалшивото дело да бъде прекратено. Агресивните кучета подлежат на евтаназия. Арестувайте ЗЛОБНИЯ СОБСТВЕНИК на кучето и него съдете. Защото кучетата са като стопаните им. Аз имам пет кучета всичките са дресирани и възпитани животни к добър нрав. Познавам злобар който непрекъснато дразни кучетата си и ги обучаваше на агресия и много се радва от това. Защото е долно нищожество. Подадох сигнал срещу него, дойдохо и отдалеч видяха как обучава кучетата си и ---нищо.
126
3
 
8
 
! Отговори
Цецка Цачева преди 4 години
Браво
125
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОчитеВместо да разтягате локуми достойни за Комиците, помислете защо има закони и затова, че те установяват ред по който нещата трябва да се случват. По вашата логика, ако някой ви удари колата на паркинга, вместо да повикате МВР и да получите пари от застраховката, директно бъркате в джоба на шофьора който ви е ударил колата. Абсурдно, нали?Така и в този случай, ако кучето е ухапало човека, той е трябвало да потърси помощ от ветеринар и МВР, за да се намери решение.
124
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми това куче ако беше лошо нахапало или дори убило някое дете? Какво става в този свят?
123
10
 
45
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Какво отмъщение, куче което хапе се премахва. Просто правило, използвано още от зората на приятелството между човека и кучето. А сега какво? Полиция, правозащитници, толерантност, ще го превъзпитават. Хаха. Браво на човека, свършил е една добра работа, която държавната машина с цялата си сила и възможности не може да свърши.
122
12
 
52
 
! Отговори
Важно е да се знае преди 4 години
До всички куучкарски любители : ДРЪЖТЕ СИ КУЧЕТАТА У ВАС . ЗАКЛЮЧЕНИ. В БЕЗОПАСНОСТ . ЗЛИ ХОРА СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦИТЕ.И аз съм един от тях. Ако куче нахапе мен или мой близък ще направя същото . Чупя му главата на песа и дори ще скачам отгоре му. Същото се отнася и за мърляявия му собственик . Куучкари, можете да си пишете каквито си искате заплахи в коментарите или да пророните няколко сълзички на админа да ме изтрие . Молете се да не се срещаме . Не съм от учтивите и възпитаните .
121
1
 
27
 
! Отговори
Анко Нимев преди 4 години
Боже, закривай и тази цивилизация!Пак не се получи!
120
4
 
48
 
! Отговори
42 преди 4 години
До всички абстрактни природозащитници. Животните не са хора, и ние не сме длъжни да предвиждаме инстинктите и действията на животни. Време е поне в градовете да се забрани отглеждането и разхождането на кучета, защото те имат сила да причинят увреда на човека, а не котките например. Да си го кажем и просто няма полза от държането им в апартаменти, така се вреди и на самото животно.
119
5
 
47
 
! Отговори
Руския преди 4 години
Медал за защитника на възрастния човек!На върха на био пирамидата е човека. Той трябва да е фокуса. Защитниците на кучета трябва първо да защитят човеците.Кучетата са след това
118
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ме е хапало куче в София и да ви кажа - много боли. След това имах разправии да ходя в спешна помощ да ме превържат и да ми сложат ваксина против тетанус, а в последствие - и против бяс. В болницата, пред кабинета, където поставяха ваксините имаше опашка от ухапани хора. Спомням си една възрастна жена плачеше, защото бездомно куче ухапало бременната й дъщеря, а ваксината против бяс можело да увреди бебето. Беше отчаяна и питаше мен, някакъв непознат човек на опашката, какво да прави... Ужас!
117
7
 
37
 
! Отговори
Темида преди 4 години
Да, наистина е лошо да те нахапе куче, жалко за човека.Тази новина ме подсеща за Иван Вазов, когато е бил мирови съдия в Берковица.Едно куче изяло две кокошки.Собсвеникът им завил дело.Вазов осъдил кучето на смърт и то било разстреляно долу до реката.
116
4
 
44
 
! Отговори
Къде е проблема преди 4 години
Хората които не обичат кучета не притежават кучета.Но пък тези които в коментари и форуми се пишат на големи кучешки приятели те си вземат кучета и като им омръзнат ги наритват на улиците . ЕТО ОТ КЪДЕ се появяват уличните кучета.Злобни защото хората-приятели са ги изоставили и готови да хапят всеки който ги доближи, отвратени от човешкото лицемерие.ВСЯКО куче да бъде регистрирано на името на собственика си и всеки да има ЛИЧНА отговорност за животното за което е поел грижите. ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.
115
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
123,ама ти още ли не си умъртвен,как са те подминали
114
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До120:дано бъдеш умъртвен с кренвирш и всички останали които мразят животни,не всички хора които обичат животните са вегани ало ***,но не ядем кучета и котки като вас вампири жалки
113
4
 
24
 
! Отговори
Така е преди 4 години
До АнонименКаква е разликата между хората и животните, няма такава, хората изпитват болка и те също, хората изпитват нужда от храна,от вода от дом, и те също,е кой каквото е причинил на животните да го сполети същото.ТАКА Е . Има животни пУмияри , има и хора пУмияри . Някои хора разбират само от здрав тупаник , при животните е същото . Някои хора са злобни и постоянно "хапят" околните . При животните е същото . Има хора ЗЛИ заслужаващи смъртна присъда, животни също.
112
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли не ги изтребиха тези проклети бълхарници, изядоха народа. А скапаните зоофили дето ги бранят с със зъби и нокти ще са следващите понеже са съучастници в убийства и опити за такива.
111
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора в града вземат куче от егоизъм и да се покажат, а хептен не знаят как се гледа животно. Това не ти е ключодържател с опашка.Дори и декоративните породи не са някаква дамска чанта с козина, даже и да приличат на това или на моден артикул. Ако искаш това - японците бяха измислили тамагочи, сега има игрички за телефон. И точно такива хора се правят на загрижени - ауу счупихте некому пухкавия ключодържател. А не знаят че куче може и да хапе.