Стилиян Петров няма да се кандидатира за шеф на БФС

Димитър Бербатов е удачен избор, посочи Стенли
13
Стилиян Петров няма да се кандидатира за шеф на БФС
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров отхвърли възможността да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

Още по темата

Стенли говори пред БНР в Брюксел, където участва в конференция, посветена на борбата с рака.

"Не съм аз човекът, който трябва да се кандидатира. Трябва да е някой, който живее в България, който познава българския футбол. Да е съпричастен с това, което става в момента“, заяви рекордьорът по мачове с националния отбор.

"Мисля, че един Митко Бербатов е удачен избор за президент на Българския футболен съюз. Той винаги е казвал, че иска да промени нещата и да покаже съвсем друго лице на българския футбол. И аз мисля, че има по-силни кандидати от мен", заяви Стенли.

Според него в българския футбол първо трябва да бъде показана визия и план за работа.

"Да се създаде един боеспособен екип, който няма да се поддава на напрежението и ще работи за българския футбол", сподели още Стилиян Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тази политика ама така ще стане ,балами.*** като Владо Манчев няма как да го разберат.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
наистина взе правилното решение за себе си. Не му трябва да се забърква в нашенското блато, още повече, че семейството му живее в Англия.. колкото до препоръката му за Бербатов, тук не съм сигурен. Мисля, че Бербатов не става
10
0
 
5
 
! Отговори
179 преди 4 години
Страшен футболист беше. Гордостта на България. Ако спортистите имаха неговия манталитет и мислене щяхме да се намираме на много високо ниво като цяло във спорта.
9
1
 
4
 
! Отговори
майтап майтап, но... преди 4 години
Нашия футбол го съсипахме и няма как да го оправим. Единствения шанс да бием е срещу други съсипани отбори. За това трябва да работим усърдно над това. Предлагам да изберем жена за шеф на БФС и да дадем "пример" на останалия свят. До 10 години тяхното ниво ще падне на нашето и ще ги мачкаме...
8
1
 
5
 
! Отговори
до Иван преди 4 години
Абсолютно съгласен съм с тебе. Само ме е яд за Трифон Иванов. Щеше да стане страшен треньор. Чупеше им краката. Страшен беше. Почивай в мир, Туньо!
7
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Стенли е доста начетен. Би се справил, но явно не му се занимава с цялата калпава система и сигурно е прав. Бербатката ми беше любимец докато играеше, но през последните години взе нещо много да бърбори глупости. Хубаво е да запазиш класата си като Стенли и Марто Петров, а не да даваш насам натам акъл и да говориш колко велик си.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4...Стига вече с тоя Бивш стар комунист бре! Обърнахте всичко в тази държава само в "политика"! Трябва да се въведе ограничение в уставите на БСФС И в политиката, Че на всеки "желаещ да се пробва там",Един "мандат" от 4 г е предостатъчен! 2 ри мандат на когото и да било.Е губене времето на нацията! Стилиянчо е страхотно момче.Но за шег там не става!
5
4
 
0
 
! Отговори
жена му преди 4 години
беше милионерсега е хилядолерскоро по-зле от вас
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инна децата е ясно ,че след като отпаднем, прокуратурата ще подхване всички шефове и на конгреса (ако го има) ще се избере човека на Бойко.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре оня Домусчиев направете шеф поне може да даде малко пари и да построй някой стадион Бербатов нищо няма да направи а и пари има милионер е
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов не става за шеф той е милионер закво са му още пари трябва шеф да е беден човек с желание за работа ако го направите шеф ще стане Перуката част 2 или част 3
1
1
 
9
 
! Отговори
26 годишен преди 4 години
Димитър Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров са любите ми играчи от както аз бях дете, те станаха и добри хора вместо само футболисти за разлика от някои други...