Крадци обраха къща, взеха телевизор, пари и 1350 г злато

Полицията е задържала крадците
7 фев 2020 17:45,
15
Крадци обраха къща, взеха телевизор, пари и 1350 г злато
Снимка: БГНЕС

Полицаи установиха и задържаха двама мъже, извършили кражба на голямо количество накити и пари от жилище, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пазарджик.

Още по темата

През нощта на 3 срещу 4 февруари неизвестни разбили стъклото от входната врата на къща, собственост на 21-годишнен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Младият мъж установил липсата на 1350 грама златни накити, сумата от близо 10 000 лева и марков телевизор.

На мястото незабавно пристигнала дежурна група при полицейското управление в областния град. Извършен е щателен оглед, иззети са веществени доказателства. В резултат на бързите и професионални действия на пазарджишките криминалисти не след дълго била изяснена самоличността на апашите. Оказало се, че това са стари познайници на органите на реда двама мъже на 27 и 20 години, жители на село Мало Конаре. Те набелязали къщата защото знаели, че собствениците от доста време работят в чужбина.

Случаят незабавно бил докладван на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик. Двамата са задържани първоначално за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Със свое постановление прокуратурата е удължила срока на задържане със 72 часа. Работата по случая продължава, води се полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължавам да се чудя що за *** трябва да си, че да крадеш телевизори през 2020-та.....
11
3
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Що за *** краде телевизор с кило и половина злато!?Заслужават мутрата дето са окрали, да ги пипне преди ченгеларите. Щото само мутра държи кило и половина злато вкъщи.
10
1
 
13
 
! Отговори
Бореца преди 4 години
Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа .!.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧукундурДобре ли сте?
8
3
 
8
 
! Отговори
марков тв преди 4 години
Ходихме на рожден ден на един колега, който каза че ще ни черпи с маркова ракия. Пихме и един се изцепи и пита: Защо каза, че ще ни черпиш с маркова ракия? А колегата каза, че ракията е собствено производство и се казва Марко, та за това!
7
5
 
9
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Крадете от краденото,грабете от грабеното,това е казал Троцки.Никой,в тая държава не е забогатял по честен начин.Мир на колибите,война на дворците!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 21г. добри пари е заработил,да си купи кило и триста злато+къща.Някой цял живот работят за един апартамент,да не говорим за кило злато...
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кокошките ?
4
2
 
15
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
марков телевизор :))
3
9
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Едва ли има по подходящ "ник" за теб!
2
8
 
28
 
! Отговори
Глупак преди 4 години
Стига с това "БСП" ,не ви ли омръзна ,,От 15 години на власт е ГРОБ..смешна работа, отвори си "Очите" за това какво се СЛУЧВА В БГ
1
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Електората на бсп в действие