Божков с 2 нови обвинения – за търговия с влияние и незаконни антики

Обемът на документите за екстрадиция също нараства
Обновена: 13 фев 2020 12:58 | 13 фев 2020 12:39, Нели Христова
43
Божков с 2 нови обвинения – за търговия с влияние и незаконни антики
Снимка: БГНЕС

Още 4 обвинения са повдигнати срещу Васил Божков. Това съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Обвиненията срещу бизнесмена Васил Божков нараснаха на 11, като новите две обвинения са за търговия с влияние и незаконно съхранение на антични ценности.

Заради новите две обвинения е нараснало и искането за екстрадиция, което е вече в обем 200 страници. В момента то се превежда на арабски език.

Очакванията са до края на седмицата или началото на следващата, то да бъде изпратено в правосъдното министерство, а оттам - за Абу Даби, където в момента се намира арестуваният собственик на "Нове холдинг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно е , от БСП се ***. Кво ли ще излезе. Срам.
39
0
 
1
 
! Отговори
очаквайте скоро преди 4 години
Прокуратурата е заета да пише обвинения, а Божков в това време е зает да описва любипитни случки с видни личности ,станали по времето на прехода. Ще бъде бестселър.
38
1
 
2
 
! Отговори
Въпросче преди 4 години
Kато стана дума за антични ценности и картини ,къде отидоха картините и ценностите ,които бяха откаднати, пардон- конфискувани- от КТБ. В коя галерия( музей) можем да ги видим.? Или са в някой частна колекция?
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Конфискувайте всичко на иманярите. Тава са съкровища на България. И кой го пазеше? Веждито ли?
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои проспаха 10 години и не видяха че Черепа прави далавери. Когато спря да си плаща веднага се сетиха за него. Но пък го пуснаха през летището да избяга. Не откъде и да е а през митницата на националното летище. Ако беше избягал през зелена граница щяхме да повярваме че наистина е избягал. Ало за толкова прос, ти ли ни имате бе. Или викате абе поне тия дето ни качват на власт са про, сти другите ако не са. Да те могат да ви повярват ама 4 милиона народ ще успеете ли да излъжете.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търговия с влияние ли!?!?!?! Поредното измислено обвинение което ще обори и начинаещ адвокат. Не си спомням черепа да е заемал някакъв пост в държавата за да търгува с влияние, колкото до антиките сега ли се сетихте.
34
2
 
5
 
! Отговори
.... преди 4 години
Долна държава долен народ . Квито сте долни *** в собствета си странна на вънка сте 3 повече
33
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Незаконно съхранение на антични ценности хахаха А къде бяха досега прокуратура и следствие се пита в задачата? Ще си върнат ли тлъстите заплати, задето са спали и нищо не са правили? Пълна комедия.
32
4
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Браво на обвинителите, може и още даже
31
3
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Всички знаят,че герберугите нямат никакви доказателства срещу Божков ! Просто искат да откраднат колкото се може повече от собственоста .На това му казват разбойничество...
30
2
 
13
 
! Отговори
Малко инфо преди 4 години
Само за запалването на Райхстага и Партийния дом Божков ще лежи поне 10 години! За избитите китове още толкова! Да не припомняме за Чернобил и фукушима и цунамите в Индонезия.
29
3
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЕЧЕ СЕ СЕЩАМ КАКВИ ОБВИНЕНИЯ МОЖЕ ДА МУ СЕ ПОВДИГНАТ В ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД КЪДЕТО РАЗДРОБИ ДЕЛА СИ И БАВНО РАЗПРОДАВАШЕ ОТ НЕГО ДА ЗАВЛЕЧЕ АКЦИОНЕРИТЕ ДОКАТО ИЗТОЧВАШЕ АКТИВИТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО НУЖНА Е САМО ЕДНА СПРАВКА ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА ОФШОРКИТЕ СИНИСТРО И МОЛЕСТО :DДАНО Е ОСТАНАЛА НЯКАКВА СОБСТВЕНОСТ НА БОЖКОВ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ОТГОВАРЯ С НЕЯ ПРЕД ЗАКОНА ТЕПЪРВА ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ТОЯ!!БОЖКОВ И БОРИСОВ СА ДВАТА СУБЕКТА КОИТО СА НАВРЕДИЛИ НАЙ-МНОГО НА НАСЕЛЕНИЕТО НИ ПРЕЗ 21 ВЕК
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно е ЯСНО....че Националния Исторически Музей показва експонати копие на оригинали...КАЖЕТЕ МИ КОЛКО КОРУМПИРАНИ ТРЯБВА ДА СА че да показват копия???? Оригиналите трябва да са в НАЦИОНАЛНАЛНИТР музей!
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото на никой досега не ми "стискаше да го тричи! Че нали наш Боко е цар от 2009 г., а преди тва беше кмет, главсек ...Значи преди не му стискаше, а сега осмеля?:)Дали някой външен не му е дал начална скорост?
26
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 23ПИША С ЕДРИ БУКВИ ЩОТО СЕ ЧЕТЕ ПО ЛЕСНО!!!АБСОЛЮТНО ВЯРНО СИ ГО НАПИСАЛ!!!НО БОЖКОВ ВЪРНАТ ЛИ ГО ТУК ДО МЕСЕЦ ЩЕ ГО ИНЖЕКТИРАТ С КАЛИЕВ ХЛОРИД ПРАВИ ИНФАРКТ И СМЪРТ, МИШО БИРАТА МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ ;D НЯМА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА РАЗКАЖЕ :D
25
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих казал, че Гешев е по-безапелационен и безстрашен дори от Борисов,за което заслужава само адмирации!
24
5
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ СРЕЩУ БОЖКОВ Е ПРЕКАЛЕНО МАЛЪК И ТРЯБВА ДА ВИДЯ ДАЛИ НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ПОВДИГНЕ И НЯКОЕ ОБВИНЕНИЕ И ЗА ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД В РЪКОВОДЕНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА С ЦЕЛ ДА ОКРАДЕ МИНОРИТАРИТЕ И ДА ЗАВЛЕЧЕ ДЪРЖАВАТА С МИЛИОНИ НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ ПРИ ФАЛИТА НА ХОЛДИНГА!БОЖКОВ ЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ НЕ Е СОБСТВЕНИК НА СИНИСТРО И МОЛЕСТО ОФШОРКИТЕ А СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е ТОЧНО ТЕХЕН СОБСТВЕНИК!!!ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ СРЕЩУ БОЖКОВ ЗАСЕГА СЕ ОЧАКВА ДА Е ПОНЕ 20 ХИЛЯДИ СТРАНИЦИ :D
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Има много които се боят но ако има обезщетение ще подадат сигнал до герб..."------------------Ами, ако се окаже, че има пострадали от ГЕРБавите, те до кого да подават сигнал?
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21Спри да крещиш, като за начало. Просташки и безвкусни е. Ако Божков плюс е едно изказване в което се признава за виновен, но опише стотиците си далавери, както и всички обвързани лица, ще настане криза във властта.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17Работата е, че тия май вече е разказал описал. Те и затова тарашат всички негови познати. Какъв беше смисъла, 20 въоръжени полицаи, да тършуват в някаква кръчма вчера?!? Търсят компроматите. Докато нямат всички, няма го барнат, Божко. Че ако почине и излязат наяве, половината власт отиде подявилите. ГЕРБ е от 15 години в политиката вече ... познай, дали и там няма замесени.