Григор и Рафа с истинско шоу в Атланта

Двамата тенисисти изиграха демонстративен мач
Обновена: 3 мар 2020 15:28 | 3 мар 2020 15:26, Веселина Йорданова
14

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, изигра демонстративен мач срещу Рафаел Надал в Атланта. Двамата тенисисти направиха истинско шоу, а победата отиде при Матадора от Майорка 7:5, 6:3.

Димитров повика зрител от трибуните, който взе участие в едно от разиграванията, а българинът седна в публиката. В мача бяха включени и няколко деца.

Всички събрани приходи от двубоя са за фондацията на Рафа Надал, както и за Националната тенис фондация на САЩ, която организира събитието, предаде Bulgaria ON AIR.

Двамата се срещнаха в официален двубой в събота, а тогава испанецът отново излезе победител - 6:3, 6:2. Ден по-късно той спечели и турнира в Акапулко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е изкарал 50 -тина милиона долара от тенис и го канят на демонстративни мачове и то в Америка срещу Надал е много велик спортист!
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше миналата седмица.
9
15
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Откога загубите на асковския алкохолен несретник станаха новина?
8
5
 
9
 
! Отговори
До4,5 и 6 преди 4 години
Ами погледнете АТП-ранкинг листата и ще видите кой какво носи,кой мачка и какми имена са зад ,,Асковлията" ......Елементарно е,погледнете,вижте и после си ги поомачкайте през джоба, завистливи .неудачници
7
3
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Колко тенисисти са стигали до 3 в АТП бе юнак? Да кажеш че сред големите не са Лазаров или Лазов разбирам,но да неглижираш човек който толкова години е в челото на ранкинга на АТП и играейки само в АТП турнири и Мастърс а не във Фючърси и Челинджъри е смешничко.Знае го цял свят,най известниятспортист българин! Тенисът не се играе оттри-четри души и само футболните ултраси или пълни лаици не разбират това.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асковлията може да си мачка само топузите.
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашата марда може само да им носи ракетите на големите
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой беше ***?
3
13
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Надал е голям. Ролан Гарос могат да му сменят името на Рафаел Надал. Но Григор никога не е бил сред големите. Да го сравняваш с Федерер, Джокович или Надал е грехота. Григор дори не е стигал финал на турнир от Големия Шлем. Не може да нямаш турнир от Големия Шлем и да си голям в този спорт.
2
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двама големи тенисисти
1
16
 
16
 
! Отговори
Рафа преди 4 години
Стига си го мачкал. Момчето има комплекси от теб. Пусни му поне демонстративните мачове.