Кобрата се готви за война - първо Джошуа, после Фюри

Кубрат срещу Великобритания, харесва ми, обяви Ивайло Гоцев
16 май 2020 19:25, Красимир Ангелов
47
Кобрата се готви за война - първо Джошуа, после Фюри
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев се подготвя за "война" за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа и след това "всички пътища водят" към Тайсън Фюри, разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев.

Задължителният претендент за пояса на IBF е следващият съперник на AJ, като сред обсъжданите места за провеждане на сблъсъка попадат Великобритания, Близкия Изток, Китай и Хърватия. Изцяло британска битка между Джошуа и Фюри също продължава да стои на дневен ред, като промоутърът Еди Хърн се надява да подпише сделка за два мача между двамата, но Гоцев е уверен, че Пулев ще реализира собствените си амбициозни планове.

Още по темата
"Имаме история тук с Кубрат и британските боксьори в тежка категория. Той нокаутира вече някои от тях. Кобрата затвори устата на Дерек Чисора, защото говореше прекалено много. Това беше чудесно, след това надигра друг Фюри – победата над малкия братовчед също беше страхотна. Това бе двубоят, който го направи основен претендент за двубой с Джошуа – още един британски шампион, така че има връзка", започна той за Sky Sports.

"Кубрат срещу Великобритания, харесва ми. Това ще го издигне на нов пиедестал. Ще се справим първо с Джошуа. Нека по-добрият победи и след това ще видим какви са опциите ни за мач с Тайсън Фюри. Каквото и да стане, всички пътища водят до Фюри. Мога да кажа това, защото той вече показа, че е един от най-доминантните при най-тежките, ако не и най-доминантният. Той е човекът. Ще бъде удоволствие да се изправим срещу британските шампиони един след друг, нали?“, попита Гоцев.

Промоутърът Еди Хърн потвърди, че Пулев ще се бие веднъж за титлата с Джошуа до края на годината, въпреки че на този етап остава несигурно дали 30-годишният шампион ще се бие пред собствена публика.

Пулев има една-единствена загуба на професионалния ринг, дошла в Хамбург през 2014 година, когато нашият боксьор отстъпи на Владимир Кличко в първия си сблъсък за световната титла след нокаут на украинеца в петия рунд.

Кобрата имаше възможност да се бие с Джошуа още през октомври 2017 в Кардиф, но получи разкъсване на раменен мускул, което провали планувания сблъсък.

Какво още каза Ивайло Гоцев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Кубрат срещу Великобритания, харесва ми, обяви Ивайло Гоцев"ЛЕСНО МУ Е НА ИВАЙЛО ГОЦЕВ, НЕГО НАЛИ НЯМА ДА ГО БИЯТ ПО МУТРАТА ДО НОКАУТ.
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат да ходи да танцува на Кирибати с пола от палмови листа
15
6
 
14
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Тогава пред Кобрата имаше 2 опции-Джошуа да го контузи или да се самоконтузи...Той избра втората:)))
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приготвя се бой да яде най-много. Това ще му е.
13
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай, Ко вра с теб сме.
12
14
 
7
 
! Отговори
хан Кубрат преди 3 години
Мачкай, шампионе !!!
11
3
 
12
 
! Отговори
До номер8 преди 3 години
Анди Руиз е много добър боксьор не се заблуждавай няма нищо общо с оня *** от Нигерия дето Кубрат го удари два пъти в рамото и оня го заболя буртата и се отказа.
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано стратегията му да не е като тая с Кличко да стой на един крак някък не му ходи.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а на тоя иваило гоцев *** пулев цветен телевизор как му звучи? ае да не се праим на велики а, знаем че другите са виновни и продължаваме напред ама малко респект не е зле да се показва от време на време
8
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом оная торба с маЗ Анди Руиз по-известен като Кюфтето наби Джошуа, не ми се мисли Кобрата как ще го ошамари Джошуа няма как да е толкоз силен колкото го представят. Аз залагам на Кобрата.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След мача с Анди Руиз Джошуа няма да подцени никой скоро време!!!А като знам Тайсън Фюри какво направи с Дионтей уайлдър въобще няма да коментирам!!! нашия е като Гришо много добър тенисист ,но не е в топ 5.Като Ицо Стоичков спортист друг нямаме номера на своето време.
6
5
 
24
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 3 години
КОБРА БЯГАИ БРАТО ДО КАТО Е ВРЕМЕ ПРЕДИ СИ ИСМИСЛИЛ ПРОБЛЕМ С РАМОТО ИЗМИСЛИ НЕЩО ДРУГО СЕГА ТИ ГО МОЖЕШ.НО НЕ СЕ БИЙ.НЕ МИ СЕ МИСЛИ.
5
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джошуа изобщо не е във форма от стероидите и химиите дето порка след 1 година ще е съвсем гроги, Кобрата ще го направи на кайма. Всички западни боксьори на 30 като станат и са пътници, измислят им някакви феминистки скандали и се отказват глейте Тайсън какво свърши Кобрата не е химик като Джошуа да играеш чисто в бокса и да си на възраст вече е постижение. Кобрата щеше да го бие още преди време ама мениджърите на Джошуа му пратиха оная кифла Джени Суши и спасиха Джошуа от смърт на ринга.
4
6
 
11
 
! Отговори
Чорбаджи преди 3 години
А дано ама надали на години е вече нашия.
3
11
 
6
 
! Отговори
опасност за живота преди 3 години
ще му са тези мачове ,НО въпреки всичко това е голям невероятен и успех и късмет , аз освен за Кирил Пандов /почина човека/ за друг боксьор от ,,тежките,,не знам да е стигал толкова на високо , а Кобрата е на върха при ,,тежките,, професионалисти ,,това е много и да падне все е много...,
2
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата ще смачка Джошуа, ще го бие като трифазен ток.
1
21
 
6
 
! Отговори
Тулупа преди 3 години
Мачкай Кибраа !