Соломон Паси: Кражбите в САЩ показват, че хората изнемогват

Епидемията от коронавирус е резултат от лоши хранителни практики
3 юни 2020 10:17,
85
Соломон Паси: Кражбите в САЩ показват, че хората изнемогват
Снимка: БГНЕС

Протестите в САЩ са нормално нещо на фона на обстановката, породена от икономическите последици за страната, от кризата с коронавируса и убийството на афроамериканец по време на арест. Това каза бившият външен министър и президент на Атлантическия клуб Соломон Паси пред Нова тв.

Още по темата

„Светът се намира в необичайна обстановка. В момента всички сме под стреса на пандемията. 40 милиона души в САЩ са без работа. За страна с 380 милиона население това е голям стрес”, коментира той.

Соломон Паси открои действия на протестиращите, които са присъщи за антиглобалистите, като чупенето и вандалските прояви. „По-различното в момента е, че хората крадат. Това не е случайно. Кражбите говорят за това, че хората изнемогват”, обясни той.

Бившият външен министър прогнозира, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде преизбран. Според него той умее виртуозно да подгрява симпатизантите си и игнорира тези, които няма да гласуват за него. Паси е категоричен, че расовият проблем в Щатите не е решен, въпреки че страната е лидер в решаването му.

Той е на мнение, че епидемията от коронавирус е резултат от лоши хранителни практики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спаси , а в България хората как са, да не би да са по добре? Неколко пъти по зле от демократично капитал - империалистическият САЩ. Спасява ни това, че българинът е все още търпелив , но не се знае до кога.
45
1
 
15
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
да бе, толкова изгладнели че и ролекси проядоха. Просто видяха лесното.
44
1
 
21
 
! Отговори
Мосю Густав преди 3 години
Паси е категоричен, че расовият проблем в Щатите не е решен, въпреки че страната е лидер в решаването му. - по-безобразно изказване, не бях чел... Лидер в решаването му. - да, ако се сравнява с Уганда, примерно...
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, го и наш мончо с трабанта.Отдавна не му бях виждал козята брада.Не чувам да реве за демокрацията...
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То хубаво,че протестите били нещо съвсем нормално,но да не забравяме,че повече от една трета от пълнолетните Американци притежават собствено огнестрелно оръжие,и на фона на предстоящата икономическа безизходица нещата ще придобият Груб Селски Характер!
41
2
 
8
 
! Отговори
A преди 3 години
Нас САЩ ни краднаха чрез договори, ама ние мълчим и гладуваме. Е, техните не са свикнали да бъдат роби като нас, те искат да не работят и само чрез бомби да тероризират света. Е,понякога всичко се връща рано или късно.А Соломончо може да помогне -доста се облажи от присъствието на НАТО в Б-я.
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яааа,Пасито можел и да назовава нещата с истинските им лица! Именно тия над 40 милиона без препитание са причината за случващото се в САЩ,а смъртта на на аборигена беше само тапата която отвори бутилката!
39
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора които грабят, палят и извършват погроми в никакъв случай не са излезнали да правят революция. Те са излезнали да използват момента и да мародерстват. Мародерите са под 1% от протестиращите и след като ги арестуват или застрелят, блянуваната от няко хора революция в САЩ ще завърши както многи други цветнокожи насилия в САЩ.
38
2
 
15
 
! Отговори
Драган преди 3 години
Евро-атлантически ценности !
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е враг на България.
36
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и света изнемогва от кражбите на сащ вече 70 д. Особено нашето злато се изнася вече 10 г а двата теца също станаха златни. А за 8 те самолета от 1974дадохме като за нови су35
35
2
 
18
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Уау,Солмончо е на линия...очакваме Роско,някой друг проф или академик да защити САЩ. бУНТОВЕТЕ са от 15-20 годишни които и преди и сега не работят,те показват разделениетО в САЩ и голямата класовата разлика между бели и черни ..Ех,Соломнчо Соломнчо ...не списвай на коронавируса проблемите на САЩ !
34
3
 
22
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 3 години
Връщайте парите за Ф-ките ***!
33
5
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Я-я, как се "правела" Демокрация на Запад!? - плащат на няколкостотин *** да палят, разбиват и грабят - с цел да се свали президента Тръмп. Много ясен подпис на Демократическата партия в САЩ и голямо падение на Демократите. Само, че са нищожно малцинство...
32
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в Русия "няма" кражби защото управлява КГБ'то.И Радев иска така да управлява - няма човек, нема проблем !
31
1
 
14
 
! Отговори
-1 преди 3 години
Евреите искат да свалят Тръмп, това е целия напън и с вируси карантини и яхнати революции.. Може да си искат жа Клинтън или някой друг изгоден .
30
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква бедност: Полицейски произвол и поредно убийство.
29
2
 
12
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Отчаиващата бедност поражда революции - факт
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите бяха мирни и се наложи да се подбутне оттук оттам, той Соломон Паси знае по-добре.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука не е ли същото.Престъпници са предимно ромите,анархистите и либералите.Вземете проявите на ДБ ,които ханаха НАП.А в какво гето превърна цветущото село Миндя оня анархист от НБУ,Дайнов.