Моето ЦСКА фалира, обяви Ради Здравков

Обединение между двете ЦСКА няма да е сензация, смята той
19
Моето ЦСКА фалира, обяви Ради Здравков
Снимка: Lap.bg

"Моето ЦСКА фалира, а обединение между двете ЦСКА сега няма да е сензация". Това обяви бившият треньор на Локомотив (София) и национал с 67 мача за България Ради Здравков, който гостува в Актуално студио Дерби и говори по последните актуални теми в нашия футбол.

Здравков обяви, че не приема прекратяването на първенството във Втора лига, но пък е наясно, че голяма част от отборите са щастливи от това, защото ще спестят пари. Ради заяви, че обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 няма да бъде сензация.

"Не мисля, че само ЦСКА 1948 са облагодетелствани или Монтана. Мисля си, че и други отбори в долната част на класирането също. Целта беше да се спестят средства. Несправедливо и неточно решение на БФС.

Отборът на Локомотив (София) е ощетен, тъй като имахме амбиции. Можехме да не се класираме за бараж, но по спортен път, а не след решение на футболния съюз", започна Здравков.

"По една или друга причина ЦСКА 1948 е заслужил да играе в "А" група. Дали буквите пречат или не пречат, аз не искам да засягам тази тема. В България всичко е възможно".

"Едно обединение може да се случи. Ще бъде добър пример, а не сензация. Моето ЦСКА, автентичното ЦСКА, истинското ЦСКА на 09.09.16 година фалира", коментира още той.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
До АнонименАко Ради е предател тогава Стойчо М какъв е...
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 А на кого принадлежат 31 титли бе геренец, сигурно на смешното бразилско отборче на киро гела?
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ради го срещнах преди година на една бензиностанция, пътуваше за разград , нали там се развиваше професионално, и като му казах цесекарите те мразим, ме изгледа като отровен...
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинското ЦСКА си е на хилядите фенове, които носят червения клуб в сърцето си, а не е на ради здравков и някакви бивши герои, търсещи препитание след футбола,фирма може да фалира, но червената футболна страст- никога!!!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ради си е доказан предател, готов е и на дявола да се продаде за някой лев, справка делиормана2...да не говори той за моето цска, напрсввиха го някога футболист и човек, сега е един никой...
11
0
 
1
 
! Отговори
тритяхту пътя преди 3 години
има една стара китайска мъдрос и тя гласи "НИТО ЕДИН БЕЗЗЪБ АНГЛИЙСКИ ФЕН НЯМА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ "СИ ЕС КЕЙ ЕЙ"БИЛЕ ФАЛИРАЛЕ СЛЕД КАТО ОТСТРАНЯТ ЛЮБИМИЯ МУ КЛУБ ОТ НЯКОЙ ТУРНИР"
10
2
 
3
 
! Отговори
гб преди 3 години
Чорбата я няма, но подуянският об'ор е неправомерно издържан с пари на данъкоплатците.Не е морално.
9
0
 
3
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан! преди 3 години
Числото рулззз!;)))
8
4
 
16
 
! Отговори
... преди 3 години
За жалост е мнооого прав! ЦСКА умря! Мир на праха му! Тоа което е сега едното е Литес а другото е малко по добро понеже почна от Б групата и достигна до А групата! Но и то не е ЦСКА! Та така! Истинското ЦСКА умря! :(
7
4
 
11
 
! Отговори
Цска за смях... преди 3 години
Въпрос: Какво става като се обединят две ментета ?Отговор: По-голямо менте.
6
4
 
16
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
5
11
 
11
 
! Отговори
Цялата държава фалир преди 3 години
Те за футбола мрънкатДепутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
4
15
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
А Леевски фалира още 1992г. От тогава е ФК Лавчис 92................
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ради, ама драснете едно писъмце до най-големия РИТНИТОПКОВЕЦ, кажете му че ще стачкувате и готово! Щом трябва да се спасява някой РИТНИТОПКОВЕЦ, парите не са проблем!
2
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намери се един да каже истината! Няма лошо кой който си иска отбор да подкрепя, но фактите говорят - ЦСКА спря съществуването си на 9 септември 2016 година! Няма лошо да има отбори с името на ЦСКА, но тези 31 титли не принадлежат на тях!
1
11
 
31
 
! Отговори
1 преди 3 години
Браво на големия РАДИ ЗДРАВКОВ,и ние сме съгласни с теб,цска-литекс,на стройния "бизнесмен"гришо,него признаваме,още веднъж ,голям си РАДИ ЗДРАВКОВ.