Борецът Николай Щерев е в критично състояние заради коронавирус

Снощи му е направено вливане на плазма
Обновена: 19 юни 2020 15:47 | 19 юни 2020 15:47, Нели Христова
62
Борецът Николай Щерев е в критично състояние заради коронавирус

Синът на големия български треньор Симеон Щерев, Николай, е в тежко състояние и на апаратно дишане във ВМА, пише БГНЕС.

По-рано премиерът Борисов съобщи, че са му докладвали, че синът на Симеон Щерев е зле. „Млади хора, спортисти. Сега точно ми докладваха, че синът на Симо Щерев е зле. По няколко седмици със симптоми си седят вкъщи, не се лекуват, не отиват в болница“, заяви Борисов.

Според информацията Николай Щерев е в тежко състояние вследствие на усложнение от COVID-19. Вчера му е направено вливане на плазма, но състоянието му остава критично.Освен сина на легендарния треньор по борба, и жена му Мария също е болна от COVID-19, но при нея няма такива усложнения.

Щерев е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година, като стана и държавен първенец в категория 125 килограма през 2018 г.

Той даде положителна допинг проба за забранения препарат кардарин през декември миналата година. Получи 4-годишно наказание, което на практика сложи край на състезателната му кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако имаше преди Covid19 и Милен Добрев щяха да го изкарат починал от него...
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега пък заради един анаболизиран спортист пак паника, ами ясно е че като си блъскал токкова години всякаква химия организмът тие податлив на вируса
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Състезателния спорт не е за здраве и определено не подсилва имунната система.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коле,дръж се братле.Всички сме с тебе.
45
5
 
3
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Абе общо взето с напредване на лятото и спиране на валежите, доста сухи съчки ще има....а имунитет в никоя държава не са изградили повече от 5% от заразените...------- Еми ок, *** го кажи на НОЩ, да върнат мерките и даже да ги ожесточат. Що не ги връщат или и те са тьпи?
44
3
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Целия цирк на Борисов беше, за да имало "вентилатори" за всички, да не се налага, рийш ли, докторите да взимали трудни решения! Е? Сега има вентилатори в изобилие, над 10 пъти повече от нуждаещите се и 90% от интубираните си заминават. Айде интубирайте, де! Включвайте по три вентилатора на човек, белким подейства!
43
2
 
5
 
! Отговори
Dido преди 3 години
Според Мангъров и този е суха съчка!!! Абе общо взето с напредване на лятото и спиране на валежите, доста сухи съчки ще има....а имунитет в никоя държава не са изградили повече от 5% от заразените...
42
3
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
В болницата правят същото, което може да се прави и в къщи - лежат и пият хапчета. Какво щяха да му помогнат, ако беше отишъл по-рано? Пак щеше да стигне до същото положение. Интересно какво стана с цитокиновата буря, нещо напоследък се позагуби. По едно време всеки ден имахме по две-три бури.
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
46Ти наистина си абсолютен 6естак.
40
6
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Каква е разликата дали ще умреш вкъщи или някой некадърен лекар ще те убие в болницата? Те си нарочват някой, вкарват му тръбата и го уморяват. Защо не спасяват хората, нали обещаваха, че само вентилатори им трябват и сичко ще е ток и жици? То какви ли не глупости изприказваха вече! Хлороквин, плазма, тьпотии, фелдшерът, моля ви се, от него тръгнала заразата! А при него откъде е дошла?
39
5
 
5
 
! Отговори
колко му платихте? преди 3 години
Колко е платено ?
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 38Има раси и етнически групи, които имат вродена нетолерантност към алкохол, например хората от Югоизточна Азия. Много японци могат да умрат от 200 гр. твърд алкохол. Европейците не са от тия групи и пият от десетки хиляди години. Умират само патологичните алкохолици, които живеят в кашони и пият първата ракия 30 секунди след като се събудят сутрин. Стига сте плюли българите като "алкохолици", каквото и да значи това в нискокултурните ви глави.
37
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Принципно няма значение дали е прекалявал си химията. Човека се е чувствал здрав и не се е пазил, защото не е смятал, че има опасност. Самия факт, че не е отишъл на лекар при първите симптоми е доказателство, че се е мислил за много корав.
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия лекари ли ще ми казват какво да правя и че съм болен?Ай сиктир бе!Знете ли кой съм аз?Какви мускули имам?
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 39 Виждал си млад човек да умира от алкохол на 30 защото е прекалил за един ден с него. Пияниците умират след 50 годишна възраст, юрдеек. Тия които взимат химия умират и на 30- 35 като много спортисти. Рекордьорката на 100 и 200 метра Грифит Джойнър на 39 години от алкохол ли умря, смоотаняк?
34
3
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
"няма да се лекувам, грипче е, ще мине" води то тези усложнения. Дано се оправи човека.
33
5
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Баце, химия се взима на цикли, а алкохолиците пиете всеки ден. Сам смятай кое е по- вредно. Познавах хора, не доживяха 30 от пиене.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 37 Ей разбирач, Милен Добрев щангиста от кво умря на 35 години? От алкохол или от химия , палячооо??
31
9
 
5
 
! Отговори
Ей разбирачи преди 3 години
Много разбирате вие от химията ли е или от какво... вервай пиенето дето пиеме сека вечер товаримдроба 1000 повече от сека една "химия" Баси злобната нация сме завистлива. Пуши, пие, кръчми , дискотеки, пляка се налево надесно ама се знае повече от другите.
30
3
 
22
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 години
Казах ви да не взимате химия, млади хора!Вижте последствията! Този е жив пример!Няма да ви лови Короната ли???!!!Ще ви лови не амии пушек ще се вдига, даже да сте на 20, щото органите ви са се осрааали тотално от тази химия!