Измамиха дядо с обещание за изгодна пенсия

Възрастният русенец дал 900 лв. за "американска пенсия"
10
Измамиха дядо с обещание за изгодна пенсия
Снимка: Dnes.bg

Възрастен русенец дал 900 лева на измамник, за да получи изгодна пенсия.

91-годишният русенец бил пресрещнат преди три дни в района на пазара на ул. "Сан Стефано" от непознат за него мъж, който бил на около 60 години. Последният го заговорил, като му обяснил, че има начин да вземе "американска пенсия".

Излъгал го, че може да му уреди изгодната социална придобивка, ако си плати определена такса, съобщиха от полицията.

Така пенсионерът взел от дома си сумата от 900 лева и я предал на мъжа. По-късно разбрал, че е жертва на измама и подал сигнал в полицията. По случая се води разследване.


10
Още по темата: РусеПенсия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 1 месец
По време на демокрацията дядото е бил 60 годишен пенсионер с трезв ум и се е радвал да си прекара старините спокойно. Тогава бандитът е бил 30 годишен, който още е живеел в масето на майка си и всеки ден се е напивал. Като малък баща му го е бил, изнасилвал е сестра му и после се пропил и умрял от цироза. Майка му си заминала и та сравнително млада. И сега на 60г. Прави същите магарии - опропастен живот, жалко че ги няма бай Тошо са го вкара в милицията и да го спукат от бой.
7
0
 
7
 
! Отговори
Дегизировка преди 1 месец
Едни неглупави хора срещнали един глупав народ, който спастрил някой лев в бюджета и започнали да му разкават, как като те дойдели на власт никой нямало да краде и народа под пари щял да остане. Народа понеже бил кьорав не ги разпознал, че са същите, които го обирали няколко пъти преди това. Ама как да ги познае мoшеницитe, като единият като генерал от авиацията се дегизирал.
6
0
 
5
 
! Отговори
У преди 1 месец
Парите са странно нещо! Тия/тоя дето са го измамили, ще ги изпият или ще ги дадат за глупости на някой друг. Ако решат да пият, ще има певици, бакшиши, черпня за цялата кръчма и са готови. А може да си купят нещо и това е.
Накрая ще остане тъгата на дядото, а на този чувството за вина или за удовлетворение- ако е рецидивист. Русчук...
5
0
 
6
 
! Отговори
Киро Хикса преди 1 месец
На Тита таткото е по измамите с пенсии в този регион, бих започнал разследването от него.
4
2
 
4
 
! Отговори
Г.Т. преди 1 месец
На вас двамата отдолу Нъмбър Ъан и Нъмбър Ту исренно Ви пожелавам да не доживеете неговите години, камо ли да имате тези пари под ръка!

Ако вярвате в Оня, вие сте грешници! Ако не молете се на който искте да не ви срещна!
3
2
 
2
 
! Отговори
Всички преди 1 месец
Които сме на територията на българия сме измамени с пенсията. Не е само 1 дядо. На 1000 1500 лева заплата ...след години ква пенсия кви 30 стотинки ..кво евро кво става ..няма пари - действайте.
2
8
 
9
 
! Отговори
БИДОНА ЧАО преди 1 месец
ТИКВОНА ЧАО ЧАО ЧАО!!!
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тиквата ли го измами?